Troicki u četvrtfinalu Sofije, predaja Krajinovića!

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u četvrtfinale turnira u Sofiji pošto je pobedio 134. igrača sveta Danijela Brandsa iz Nemačke u dva seta – 6:4, 6:3. Srpski teniser Filip Krajinović predao je zbog povrede ramena meč osmine finala turnira u Sofiji Špancu Robertu Bautista-Agutu.

Tenis 04.02.2016 | 17:40
Troicki u četvrtfinalu Sofije, predaja Krajinovića!

Drugi nosilac na turniru, 25. teniser sveta Troicki pobedio je za 65 minuta, a za pobedu mu je bilo dovoljno da napravi po jedan brejk u oba seta.

Troicki će u četvrtfinalu igrati protiv pobednika duela Filipa Kolšrajbera iz Nemačke i bosanskohercegovačkog tenisera Damira Džumhura.

Troicki je do sada pet puta igrao protiv 34. tenisera sveta Kolšrajbera i ostvario jednu pobedu i to u njihovom prvom duelu, 2008. godine na US openu, kada mu je Nemac predao meč.

Sa 79. teniserom sveta Džumhurom Troicki do sada nije igrao.

Srpski teniser Filip Krajinović predao je zbog povrede ramena meč osmine finala turnira u Sofiji Špancu Robertu Bautista-Agutu.

Bautista-Agut će u četvrtfinalu turnira u Sofiji, koji je u kalendaru zamenio turnir u Zagrebu, igrati protiv Francuza Adrijana Manarina.

Turnir u Sofiji igra se za nagradni fond od 463.520 evra.

Komentari / 0

Ostavite komentar