Партизанов бисер прешао у Сарајево!

Изданак београдског Партизана Дамјан Крајишник потписао уговор са Сарајевом.

Фудбал 05.02.2016 | 14:40
Партизанов бисер прешао у Сарајево!

Талентовани везњак је након што је одбио да потпише уговор са Партизаном протеклих дана био на проби у Сарајеву и успио је да се избори за бордо дрес.

“Драго ми је што сам потписао уговор са Фудбалским клубом Сарајево. Све ово што сам имао прилику да видим и упознам у протеклим данима оставило је одличан утисак на мене и драго ми је што сам потписао уговор. Морам истаћи да је потписивање уговора са Фудбалским клубом Сарајево испуњење очевог сна. Он је родом из Хаџића и велики је навијач Фудбалског клуба Сарајево и пресретан сам што сам успио да му испуним вишегодишњу жељу, а свакако и због тога што сам постао дио овог колектива.”

Он ће отпутовати ће данас на петнаестодневне припреме са екипом у Анталији и покушаће да се наметне тренеру Миодрагу Јешићу.

“Једва чекам почетак припрема и пријатељске утакмице које нам долазе. Желим се што боље спремити и настојаћу да дам свој максимум како би се наметнуо. Дошао сам у Сарајево с циљем да сакупим што више наступа и надам се да ћу успјети у томе.”, рекао је Крајишник.

Коментари / 0

Оставите коментар