Partizanov biser prešao u Sarajevo!

Izdanak beogradskog Partizana Damjan Krajišnik potpisao ugovor sa Sarajevom.

Fudbal 05.02.2016 | 14:40
Partizanov biser prešao u Sarajevo!

Talentovani veznjak je nakon što je odbio da potpiše ugovor sa Partizanom proteklih dana bio na probi u Sarajevu i uspio je da se izbori za bordo dres.

“Drago mi je što sam potpisao ugovor sa Fudbalskim klubom Sarajevo. Sve ovo što sam imao priliku da vidim i upoznam u proteklim danima ostavilo je odličan utisak na mene i drago mi je što sam potpisao ugovor. Moram istaći da je potpisivanje ugovora sa Fudbalskim klubom Sarajevo ispunjenje očevog sna. On je rodom iz Hadžića i veliki je navijač Fudbalskog kluba Sarajevo i presretan sam što sam uspio da mu ispunim višegodišnju želju, a svakako i zbog toga što sam postao dio ovog kolektiva.”

On će otputovati će danas na petnaestodnevne pripreme sa ekipom u Antaliji i pokušaće da se nametne treneru Miodragu Ješiću.

“Jedva čekam početak priprema i prijateljske utakmice koje nam dolaze. Želim se što bolje spremiti i nastojaću da dam svoj maksimum kako bi se nametnuo. Došao sam u Sarajevo s ciljem da sakupim što više nastupa i nadam se da ću uspjeti u tome.”, rekao je Krajišnik.

Komentari / 0

Ostavite komentar