“Боксит” и начелник Милића се жалили ОСЦЕ-у

Предсједник Синдиката компаније Боксит Раде Петковић, извршни директор компаније Гордана Зарић и предсједник компаније “Боксит” Рајко Дукић 29.1.2016. године упутили су писмо Омбудсману за људска права, у којем се жале на БН Телевизију и Васиљевић Слободана из Власенице, који по њиховим ријечима већ дуже вријеме на рачун компаније "Боксит" а.д. Милићи, њених запослених и предсједника компаније, пишу и објављују различите текстове увредљивог садржаја.

Република Српска 04.02.2016 | 11:00
“Боксит” и начелник Милића се жалили ОСЦЕ-у

У писму се наводе сви текстови и прилози које је БН телевизија објавила о Рајку Дукићу, као и замјерка што ова телевизија није објавила њихове деманте. Такође, у писму се налазе и пословни резултати компаније, иако није јасно какве везе то има са свим дешавањима у општини Милићи. Комплетно обраћање Зарићеве, Петковића и Дукића можете прочитати овдје.

Само два дана раније, начелник општине Милићи Момир Лазаревић обратио се ОСЦЕ-у, Омбудсману за људска права БиХ и Регулаторној агенцији за комуникације од којих је тражио да према БН-у и Васиљевић Слободану, предузму одговарајуће мјере у оквиру својих надлежности. Разлози обраћања идентични су као и разлози обраћања компаније “Боксит”.

 

У свом одговору ОСЦЕ-у, РАК-у и омбудсману, Слободан Васиљевић подсјећа на сва дешавања због којих је и почела цијела хајка на компанију “Боксит” и њеног предсједника Рајка Дукића.

“Подсјетићу вас и на догађаје који су недавно узнемирили јавност у којима је нажалост изостала реакција, како надлежних институција тако и ваша када је у Милићима од стране Рајка Дукића звјерски претучена кћерка погинулог српског борца Јелена Симић, коју је исти затворио у своју хотелску собу и над њом се бестијално иживљавао дужи временски период,” написао је Васиљевић, те приложио и фотографије и љекарске извјештаје.

Након тога, Васиљевић подсјећа на случај рањавања Љубише Пантића и пребијања труднице Зорице Марковић.

“Вјерујем да вам није непознат ни случај рањавања Љубише Пантића, који се са још 13. лица налази на списку "Дукићевих забрана" којима се ограничава кретање, што представља јасну дискриминацију и повреду људских права. Љубиша Пантић је тешко рањен из ватреног оружја у амбуланти Дома здравља док му се указивала помоћ од повреда које је задобио од стране Дукићевих плаћених убица када је нападнут у мотелу који је у власништву компаније "Боксит" у Милићима, гдје му је забрањен улазак. Убице су га сустигле у Дому здравља, да по налогу Рајка Дукића "доврше посао". Подсјетићу вас и на пребијање труднице Зорице Маринковић, коју је Рајко Дукић у њеној кући шутирао до губитка свијести а затим сав намјештај избацио на улицу уз помоћ компанијске "Индустријске полиције" и у прилог послати њену званичну изјаву и кривичну пријаву коју је поднијела против овог локалног кабадахије”, додао је Васиљевић.

Извор: Фронтал.ба

Коментари / 268

Оставите коментар
Name

Ратко

04.02.2016 10:15

ДУКИЦ ТВОРАЦ ПРИВРЕДНОГ ЦУДА... (Писмо радника Боксита) Рајко Дукиц-творац привредног цуда или привредни дилетант, демагог, болесник, коцница даљег развоја и највеца заблуда Милица... Могао бих ти додијелити јос много епитета и атрибута, за које мозес и да ме тузис, циме си инаце у посљедње вријеме активно бавис и носис ореол највецег парницара на регији а и сире...Сукоби, конфликти, сплеткарења, месетарења су постали твоја дусевна и ментална храна и твој нацин зивота. Због тога си довео у питање своје битисање на привредној и политицкој сцени, наносеци велику стету компанији. Дукицу ако је 10. Бозијих заповијести скуп моралних норми на којима би требао да функционисе сваки постен цовјек, покази и докази од које се ниси дебело огријесио?! Позивам све оне који ти дадосе наводну подрску на митингу срама и блама, као и све постене градјане па цак и полтроне да одговоре на постављено питање...Саморекламирањем и плацањем медија купио си и титулу "Привредник године", а уз помоц полтрона и улизица постаде ти Бог Милица, господар неба и земље а тек кад присвојис и задрузну због које си промијенио и власт у опстини оде ти на небо...Дукицу, истина понекад мозе бити сурова, спора али достизна али је много другација од оне коју ти презентирас као и програме којих нигдје нема...Свијетлу будуцност која се не назире, златних касика којима једес само ти и твој дроноводја... Дукицу, свака медаља има своје лице и налицје, па тако иза свих твојих наводних успјеха стоје велики промасаји, апсурдне инвестиције, греске и заблуде којима је "велики визионар" стварао будуцност...Набројацу само неке: Сепарација, Фарма кока, Картоназа, Дрина осигурање, Бохем, Представниства у Београду, Солуну, Москви, Цириху, Боксит траде, малињаци, воцњаци...Рајков торањ-споменик Рајкове погубне политике...Дукицу, могло би се јос много тога набројати из твог богатог опуса, ово су твоје референце успјесног привредника...Ти си нанио огромну стету Копанији "Боксит" и Милицима и ником ниси одговарао за ово јер ти си самозвани Бог свемогуц, недодирљив, несломив и неумољив...За голготу коју пролазис кривис гологузане, никоговице, Бн тв, а кривац си лицно Ти. Долазе Дукицу друга времена, народ се буди полако...Долазе Дукицу времена када це свако морати да одговара за уцињена злодјела...Ако те зивот изда платице покољења Дукицу...Унистио си ти многе, а неки то памте...Идемо даље, зелим ти реци и ово, цовјек није оно сто сам о себи говори, цовјек је оно сто ствара...Цовјека цине дјела... Радник Компаније "Боксит"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правда

04.02.2016 10:49

Свака ти цаст Ратко

Name

РАЈКО

04.02.2016 10:16

РАЈКО, ДОЛИЈАО СИ. БИЋЕШ УХАПШЕН ДО 1. МАЈА 2016.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ратко

04.02.2016 10:20

ДУКИЦУ, ЦВЈЕТКО...вец под којим се псеудонимом кријес на порталима, иритирао си ме својом прицом, и ево огласавам се и ја, а имао бих много тога реци када си ти у питању, јер сам свједок времена твоје аутократске владавине, а и сам сам је осјетио на својој кози као и многи други цасни и постени радници који су гласно размисљали. Митинг подрске који си организовао за себе и због себе под називом СТОП НАСИЉУ, далеко би примјереније било дад је носио назив СТОП ИСТИНИ, јер не боле тебе Дукицу клевете и лази, тебе је дубоко потресла истина, а једини нацин борбе против истине је лаз. Искористио си митинг да износис низ оптузби и лази на гологузане и никоговице и да идес дотле да они својим цињењем врсе удар не само на Дукица, него и на компанију, општину, дрзаву и њене институције. Не русе дрзаву и њене инст, гологузани и никоговици ,вец моцници и месетари,као сто си ти.И јос казес да те се они не дотицу, вец на против јацају твоју позицију. 1/3 свог излагања си посветио хвалисању о улагањима у Милице, а два града као Милици упропастио си својим радом и погресним цињењем. 2/3 излагања си посветио никоговицима и гологузанима, и показао да те они ипак дотицу. У свом излагању Дукицу не дајес одговоре на многа постављена питања, и на теби својствен нацин кад немас ваљане аргументе измисљас неке завјереницке групе иза којих стоји БН ТВ, врхуска СДС... Познавајуци ову проблематику ,могу реци да иза овог одвазног и храброг момка, који је у овом рату са тобом, а који си ти запоцео, и ти то добро знас, не стоји нико, иза њега стоји само ИСТИНА. Данас сам му се и ја придрузио, сутра це и многи други, и тако се ствара армија незадовољних, цију си дјецу оставио без хљеба јер си ти тако зелио, а могло ти се. Дукицу, треба да ти је јасно да велики број постених радника компаније подрзава овог момка, а уз тебе су само полтрони и улизице, који цувају своје позиције/добро су се ухљебили, а ти их најмање интересујес. Познавајуци овог момка, знам да це ици до краја, неце му бити лако да се бори против великог лазова, криминалца, лопова, али не мозе се све ни парама купити. ПРАВДА ЈЕ СПОРА АЛИ ДОСТИЗНА, увјерицес се Дукицу у то, ако нас зивот не изда МЕНЕ ИЛИ ТЕБЕ. ИДЕМО ДАЉЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ратко

04.02.2016 10:39

Браво и подрска за тебе!

Name

пето

04.02.2016 10:26

Пријавите особу видите да је душевно болестан

ОДГОВОРИТЕ
Name

петљо

04.02.2016 10:50

браво Васиљевицу ,сами Бог те је послао,да разоткријес овог монструма,јер НИКАД НИЈЕ КАСНО

Name

Ми сами

04.02.2016 10:50

Ово показује да цовјек има поремецај.Да је ментални болесник.Кад муцитељ и силедзија умисли да је зртва и не прави разлику измедју добра и зла то је опасан поремецај.Само од њега су гори ови његови послусници.Мрлина умислила да је Тито.Да има закона такви би одмах били ухапсени без обзира коју странку подзавају и колико лове имају.И не мјесај фирму боксит са својом болесцу.И кад ти будес у затвору та це фирма пословати.Ниси ти бог?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Психолог

04.02.2016 17:05

Да ли је овај Васиљевић здрав?? Ментално???

Name

Биједни борац ВРС

04.02.2016 17:09

Која Република Српска, држава, која унуштава своје ствараоце-борце, уништиће и саму себе. Поука за поколења како убудуће (недај Боже) треба кренути у РАТ-БЈЕЖАНИЈУ!!!!

Name

за психолога

04.02.2016 17:54

Дукиц је за тебе слуцај. Василије је понос Милица

Name

бокситов пензионер

04.02.2016 10:59

ВАСИЉЕВИЦУ,е свака ти цаст,зао би ми било да сам умро,и да не видјо диктатора на дну,велики зулум је народ трпио од њега 4о година

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правдољуб

04.02.2016 11:06

Правда је спора али достизна Дукицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

04.02.2016 11:10

Свакој диктатури додје крај па и твојој Рајко. Могао си бити упамцен као цовјек овако це те покољења памтити по најцрњој мрљи а то је пребијање злостављање оне несрецне дјевојке. Срам те било гњидо

ОДГОВОРИТЕ
Name

градјанин

04.02.2016 11:13

Они да се зале,дрзе полицију,тузиластво,суд,и имају преседника владе,преседника Додика! И сад глуми зртву,кријуци се иза радника иза неке компаније. А коме да се зале обицни градјани које годинама терорисете,коме да се зале градјани које сте отерали из Милица?Погледајте само колико људи настрадало за време рата у Милицима а све захваљујуци Дукицу...Докле висе? Ко год да је поцинио кривицно дејело, мора да одговара!!!! Ако се ови из Милица не похапсе и не процесуирају,онда у РС и БиХ не треба нико ни за ста да одговара!!! Укинути полицију,судове укинути дрзаву,и сви у хајдуке,анархија....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТЉО

04.02.2016 11:16

ЛОПОВ ПОД ОКРИЉЕМ ДРЗАВЕ!!!ДОКЛЕ!!!БУДИ СЕ ДРЗАВО,ДОК НАРОД НИЈЕ УЗЕО МОТКЕ У САКЕ!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПЕТЉО

04.02.2016 11:32

ДОК МНОГА ДЈЕЦА КОЈА СУ ПОСТЕНО ЗАВРСИЛА ФАКУЛТЕТЕ СЈЕДЕ НА БИРОУ;ЊЕГОВ СИН ПО ЦИЈЕЛИ ДАН ЦУЦИ НА ТОРЊУ И ПУСТА ДРОН,ДА ВИДИ ХОЦЕ ЛИ КО ПИСКИТИ У ЗАБРАЊЕНОЈ ЗОНИ,И ЕТО ОТКАЗА.БРУКА И СРАМОТА,СТА РЕЦИ ЗА ИНТЕЛЕКТУАЛЦА ОД 4о ГОД,АЛ МОЗЕ МУ СЕ ЗАРАДИО ЈЕ ТАТА ПОСТЕНИМ РАДОМ И ЗА ПРАУНУКЕ,АЛ ДЗАБА МУ СВЕ,ЦИСТ ОБРАЗ И МИРАН САН СЕ НИЦИМ НЕ МОГУ КУПИТИ,

Name

шековици

04.02.2016 11:27

Подрска Слободану Васиљевицу од искрених Шековљана то јест искрених Патриота и Бораца за републику Српску?Питамо те Слободане зашто нецес да објавис цим се бави твој бадзо Перо познати као ПЕРОЦУПО засто нецес да објавис цим се бави твој велики јаран Момир Ристиц Момо познати као преседник опстинског одбора СНСД-еа откуд им паре да нуде за одборнике по 50000 км кад ни један нигдје нераде одговори на овај блог шта имас реци за то?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.02.2016 10:22

Сто ви цутите? Кријете се овдје а лизете се са тим Пером и Момом

Name

зворник

04.02.2016 11:31

Испасце сада да је Рајко зртва. Народ га малтретира и угњетава. Замислите само на ста је багра спремна?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шала?

04.02.2016 11:31

Помислих да је шала...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требиње

04.02.2016 11:34

Васке нека те Бог цува. Хвала ти. Заститио си цасне и постене људе. Дао си нам наду да правда постоји

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сековљанин

04.02.2016 12:23

Одговор мојим суградјанима из Шековица Перо Цупо је зеленас који отима од људи земљу паре ракију месо итд све у виду камате ради на дивље са стоваристем јер га држе опстинске дзукеле које је купио за 1 кг меса и 3 пива али и томе ће морати доћи крај.Овај други Момо познати код нас као срећко ШОЈИЦ обавља функцију предсједника управног одбора фирме по имену Мермер под циом је ингиренциом каменолома и руда на локацији велики жеп територија опстине Хан Пјесак одакле руду на дивље продаје у Јабланицу Федерација Бих одатле паре долазе за куповину одборника али неће то трајат дуго прати њих СИПА ускоро ће они тамо гдје им је мјесто!Слобо храбар си много и праведан Човјек али су ти ова 2 типа велики ОРАСИ и џепу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

04.02.2016 12:56

Дукиц је начисто пукао ,замислите да удје у Робну и украде чарапе.Провјерава раднице...Главна сала радница је ево Рајка пребројите чарапе ,кажу да бар краде женске знали би да Јелени П даје. Спрдњу праве раднице од њега у Робној.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петљо

04.02.2016 13:04

Дукиц сваки дан саље по три инспекције у приватне продавнице,да их позатварају како би спасио новоотворену робну куцу,у противном је мора затворити,ето циме се монструм слузи,само треба да зиви он и дроноводја,а остали нек цркају од глади

Name

ПРАВДОЉУБ

04.02.2016 13:20

Ужас, па да су државни органи ореаговали као новинари сад дотични господин не би био на слободи. Похвала за новинаре и солбодоумне грађане који су преко друштвени мрежа допринијеле да се ови срамни злочини обелодане и угледају св етвост дана.Да јавност види са каквом се неправдом суочавају већ више деценија милићани.Сада се са поља физичког насиља А пошто су Рајко и његова полиција осујећени од стране новинара да слободно се иживљавају над грађанима. Прешло на поље правнога насиљаи где се насилник поново иживљава над жртвама користећи свој утицај на суд и правну службу те тако ко год нешто каже а што није по вољи локалног кабадахије он подноси приватне тужбе за увреде и клевете.Надама се да ће суд бити непристрасан а боксит по ко зна који пут сносити трошкове Рајкових глупости. Па све ове тужбе против телевизиски кућа и новинара и људи у милићима и власеници. Боље би било да је усмерио ка хуманитарним организацијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја

04.02.2016 13:33

Нека Васиљевиц казе од цега зиви од цега дјецу храни како се издрзава. Познато је да има два брака и цетворо дјеце које је напустио породице двије растурио а нама овдје глуми неког душебрижника и праведника који се наводно бори против неправде и других сличних појава . Нека Васиљевић наведе за колко се он примања и плата мјесечно избори и колико људи од ове његове прљаве работе зависи. Упропстио је живот Јелене Симиц њене мјеке и сестре које му слузе за његови самопромицују и друге радње засто их слобо силни није заститио , није зато сто није спсобан за то за то сто је обицна јајара.Даље засто он не прица о својим везама са ориц насером и другим слицним крвницима засто је рањен љубиса пантиц а не слобо е зато се слобо крије ко фуњара промовисе своје дебилске слике како је на овом или оном мјесту а у ствари све је намјестено услика се и бкезанија. Нека казе дотицни засто је са ким год је сарадјивао то проследио полицији и тако добијао њихову наклоност. Нека казе одакле му средства да купи стан у Београду и Бањалуци, нека тацно казе које је његово радно мјесто .Упросастио је много зивоте Јелен Симиц коју је сутнуо када му висе није требала, Љубисе Пантица , Саше марковића итд.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

04.02.2016 13:46

СЛОБА ЈЕ У ОВОЈ ПРИЧИ ПОЗИТИВАН ЛИК. И ЗАЛАЖЕ СЕ ЗА ПРАВДУ И СЛОБОДУ, БОРИСЕ ПРОТИВ ЈАЧЕК СПАШАВАЈУЋИ НЕЈАЧЕ. И ТО ЈЕ ЗА ПОЗДРАВИТИ.

Name

јурос

04.02.2016 13:50

Васиљевиц има на стотине зена,Бог му дао љепоту,памет,храброст...ма све,ста це кад га зене воле,ал брате воли и он њих.он има осморо дјеце,и све их лијепо пази,а за његов посао...не брини ти,све сто ради постено је,даје висе оваквих млади људи,који јавно зборе,а ти се и даље скривај иза лазних имена,господјо драга.

Name

ре баја

04.02.2016 13:55

Хајде демантуј бар једну Васиљевицеву објаву,а он је сваку Дукицеву објаву демантовао АРГУМЕНТИМА.

Name

Дуле

04.02.2016 13:55

Ајде молим те страх је тебе за твој положај ,који имаш у Бокситу. Слобо никога није шутнуо кад му не треба.Јелену је збринуо на сигурно не брини тако ни за Љубису.Мој ти је савјет брини ти за себе тако је и Факи Рајка бранио па заврши на списку. Слобо показује величину своју не дира дјецу, унучице Рајка.Писе о њему и шљаму око њега.Слобо је олицје поштења да је висе оваквих људи у Милицима,било бих боље Милицанима.Овако живи у страху дали ће те неко ољагати код Рајка и завршити на списку непожељних . Људи се плаше највише тога у Милицима,после прице о сестри Ружи и сестрицима. Поздрав и мање причај по кафићима ,да небих доживио судбину Факија. Савјет не шкоди...

Name

Ре

04.02.2016 13:55

Слободан има цаст и образ и једини је рекао истину и супротставио се убици и локалном силедзији. Ако има цетверо дјеце алал му вјера. Јелену Симиц је пребио локални силедзија и зликовац који терорисе Милице од када се зло у њима окотило. Аргументима је Слободан згазио Дукица, па цак га демантовао у свакој реценици о хвалоспјевима самом себи које поремецени Дукиц изнесе на митингу срама. Објави момак потјерницу,објави пресуде Бозе Витица, Дуска Вагурица а Дукиц реце да га никад нису добили. Реце и слага. Сустина је да му Дукиц није дорастао и да се он поиграва са њим. А Дукиц из немоци срља из глупости у глупост. Знамо ми ста Васиљевиц мисли о Насер, Дукицевом сараднику и побратиму Насера Орица. Газио га је кад нико смио није. Док су му гостопримство прузали Дукиц и компањони око Дукица.

Name

Правда

04.02.2016 13:57

Јесу ли и оне слике из деветке и испред торња намјестене?

Name

ПП

04.02.2016 14:00

ЈА ЛИЧНО НЕ ПОЗНАЈЕМ НИТИ ЈЕДНОГ НИТИ ДРУГОГ И МЕНЕ ЊИХОВИ ПРИВАТНИ ЖИВОТИ НЕ ИНТЕРЕСУЈУ. ВЕЋ ДЕЛА.

Name

тата

04.02.2016 14:01

Овде се не ради о Васиљевицу и циме храни своју породицу.... Подјестицу те овде се ради да криминалци глуме зртву,да дрзавни органи РС и БиХ не раде свој посао и самим тим стављају се на страну криминалца! Сви медији у региону су упознати о десавањима у Милицима.На васу залост истина је угледала светлост дана.Само да јос реагују правосудни органи БиХ и да сви градјани Милица доцекају правду..

Name

Дубница

04.02.2016 14:03

Василије бице ми цаст да се сликам са тобом. А видим да си цесто у Милицима. Добродосао си. Свака домацинска куца је отворена за тебе

Name

Миладин

04.02.2016 14:04

Васке алал вера. Нека су зиви и здрави

Name

Теодора П

04.02.2016 14:08

Васке, пољубац за тебе

Name

милицанка

04.02.2016 14:10

Лепом Васиљевицу станове купују зене.

Name

Од цега

04.02.2016 14:11

А ти?како знас све то?Дукицу ти си??Од цега ти зивис?Цим се ти бавис?

Name

Рада Радаа

04.02.2016 14:13

Васке легендо!!! Волим те

Name

запитај се

04.02.2016 14:29

А не спомињес имовину твојих јунака по Београду..Порекло имовине Дукица,његовог сина,порекло имовине Васиљевица Миладина,Висковица,Зике Јуросевица,Лазе,приватизација рудника,фарме,интала,дрине осигурања,кривицних дела која се гомилају и само гурају под тепих.Само полако некад це доци време да се мора и одговарати...Овде није рец само о Дукицу овде се ради о једној организованој криминалној организацију,која има за циљ да се они богате..Запитај се ста је радио јавни правобраниоц за ових 15година откад постоји опсина Милици,ције је интересе заступао,сто це неко да одговара..То се исто односи и за све директорцице који су радили у јавним установама....Колико су капитала изнели из РС односно БиХ. И сада би да глуме зртве,мислим да су лоси глумци.

Name

Сања М.

04.02.2016 14:33

Слободане

Name

За Бају

04.02.2016 14:36

Бајо знас ли несрецо ко је твоју направио? Бозе и господе помилуј.

Name

миркан

04.02.2016 13:48

Јадана је ово дрзава у коме овај васиљевиц несто гања и прица за телевизију, обицна поремецена једна лицност нарцис, егоиста себицњак неко ко мисли да је велик ако нападне додика дукица и друге неке људе који су створили несто у зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре миркан

04.02.2016 14:17

па малени миркане,хајде ти изадји на телевизију па несто прозбори,немој вирити из Рајканове гуз..е

Name

Ре

04.02.2016 14:30

Мислис на ове лопове сто су опљацкали овај народ. Па га сад даве и туку

Name

драган

04.02.2016 13:51

Васиљевиц лазни борац и патриота плаценик зорана стевановица дебелог

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахахахахаха

04.02.2016 14:14

А удрузени злоцинацки подухват? Ахахахахаха, мали си ти Дукицу за овог момка

Name

Вања

04.02.2016 14:15

Слобце уз тебе заувијек.Поносна

Name

Ахахахахахаха

04.02.2016 16:09

Видим да ни Стевановица није стедио, тако да узми сендвиц у мотелу и писи са аргументима

Name

Дукиц

04.02.2016 13:58

Василије згази лопова и убицу. На добром си путу. Сумња у све. Купио је опрему за прислускивање слузбених телефона

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко кукурајко

04.02.2016 14:00

Дукицу уби те параноја. Али ти си био болестан и прије када си напао и блудницио са сродницом. Срам те било манијаце

ОДГОВОРИТЕ
Name

вупер

04.02.2016 14:00

Људи дали је ово могуце, није ово дивљи запад, или јесте, трансфомисе се. Добро је рекао Додик да Босну и Херцеговину воде криминалци и лопови а странце овде нецу да спинкем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

04.02.2016 14:02

Дукицу додје и твоја црна минута. Сто плацес сад ОСЦЕ-у? Сад тразис заститу омбудсмана. Сто их ниси звао када си давио Јелену Симиц кцерку српског погинулог војника?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ибро

04.02.2016 14:06

Слободане само напред немој стати на овоме идемо даље подрска из власенице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зо

04.02.2016 14:09

Рајко докле цес се сетати по милицима прљас земљу ухапс рајко доста си се напљацко пусти сиротињу да зиви .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

04.02.2016 14:11

Василије сви цасни градјани су уз тебе. Злотвор је на кољенима. Сваки дан га доктори крпе и санирају у мотелу

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

04.02.2016 14:13

Сто рајко није долазио десет година у милице и сад га кобајаги поједини бране а то су само његови које је све обезбедио ста су добили појединци рајко у хапс под хитно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоја

04.02.2016 14:18

Дукиц се избламирао и обрукао. Подрска овом младом цовјеку. Сине иди до краја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко

04.02.2016 14:19

Дукицу смијеси ти се гулаг.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Динкиц

04.02.2016 14:28

Не могу да вјерујем да им смета један цовјек ... Свакако ИСТИНА боли. Збогом Дукицу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

04.02.2016 14:31

Дукицу кад цес на полиграф? Обецао си. Цекамо истину Рајко

ОДГОВОРИТЕ
Name

СЛОБО

04.02.2016 14:32

ОБЕЛОДАНИ ИМ ГДЕ И ШТА РАДИШ ПА МАКАР У ЗАВИЈЕНОЈ ФОРМИ ДА НЕ МИСЛЕ ДА СЕ ГОЛОГУЗАН И ДА ИЗ ОВЕ ПРИЧЕ ЖЕЛИШ НЕШТО ДА УШИЋАРИШ. А ТИ СЕ БОРИШ ЗА МНОГО ВЕЋЕ ИНТЕРЕСЕ НЕГО ШТО МОГУ И НАСЛУТИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мила

04.02.2016 14:35

Слободан бице ми цаст да те упознам. Види инбоx на фб. Кисс

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

04.02.2016 14:37

Дукицу сто стави друга Мурата? Отми му и одликовање сад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радован

04.02.2016 14:41

Дукицу развали те момак уздуз и попреко. Како те навуце и да закрвис са Муратом и Босњацима. Мурата си ставио због тога јер је Васке објавио да си га одликовао. Па ти да се доказес да си сад веци Србин него сто си био када ти је Мурат требао насука се као дилетант

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.02.2016 15:03

Па и јесте га одликовао. И њега и Дзевада

Name

дразен

04.02.2016 14:42

Свака цаст Василије, унистио си Дукица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Солунац

04.02.2016 14:46

Кад ће тај ђед у пензију? Онда ће бити мањи од макова зрна !!!!!!!

Name

Ре

04.02.2016 14:49

Прегазио га је. Убио аргументима. Ми вјерујемо у доказе а Васиљевиц је документовао и објавио папире. Папире који дебело компромитују Дукица и сврбе га дебело колико видимо

Name

Дукицу

04.02.2016 14:44

Одговорил ста омбудсман? Посаљи ти њима мајмуне да то преваспитају са станглом. Неце то бити први пут ни теби ни њима

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Слободана

04.02.2016 14:45

Мали војим те. М.Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радник Боксита

04.02.2016 14:46

Дукицу ко је наруцио убиство Младена Мимица?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београд

04.02.2016 14:50

Јао бре колико вас боли Васиљевиц Дукицу па сте му и митинг у цаст организовали. Подрска Васке из Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Висковиц

04.02.2016 14:53

Реално момак доминира. Дукиц је немоцан

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукиц манијак

04.02.2016 14:54

Кога цес сљедецег давити Дукицу? Правда за Јелену

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

04.02.2016 14:56

Дукицу како си могао пребити трудницу? Како си могао на њу дици своју погану руку?

ОДГОВОРИТЕ
Name

баја и сарадници

04.02.2016 14:57

Отице вам и Рајко јајаре,дзаба га браните

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукицу

04.02.2016 14:57

Дукицу ста је згријесила тринаестогодисња дјевојцица да је истјерас из КУД-а?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја знам

04.02.2016 15:12

Дукиц је годинама газио све пред собом. Сви су се склањали и цутали.Радио је то и оцу овом момка ни у сну не оцекујуци да це ово да се деси. Дукиц се није надао ни у најдубљем сну да це се ово десити и да це некад неко имати храбрости да се супротстави великом Дукицу. А десило се. Брутално, мудро и паметно, са аргументима који су јасни и цисти и на које Дукиц нема одговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

крај

04.02.2016 15:16

Заврси се и лојина мисија, коме цес сада лојо погледати у оци

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.02.2016 15:53

Лоју никада нико није ни цјенио, обицна смрадина

Name

ре

04.02.2016 16:11

ЛОЈО ИЗДАЈНИК

Name

Муп

04.02.2016 15:17

Долија и ти Дукицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сипа

04.02.2016 15:18

Дукицу долазимо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко са Бирца

04.02.2016 15:49

Тренутно је опсти хаос у редовима Рајка и његових подрепаса.Атмосфера у граду никада није била гора,унезверени људи незнају висе како да се понасају,повукли се у себе,никоме неверују,цуте и трпе.На срецу има све висе свјетлих примјера који му се на сваком корако отворено супротстављају и тиме не дозвољавају да храни своју болесну сујету.У зестоком је проблему јер је свима пун курац маторе будале који се свима замјерио.Будите сигурни брацо да је готов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лојо

04.02.2016 16:08

Казу Дукиц пакује кофере да бјези, ал питање је куда, нигдје висе нема заститу и нигдје није добро досао. У хајдуке Рајцине, нек те водају по сумама Радомир Пантиц и остале , а обавезно поведи и дроноводју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.02.2016 16:13

Расо Пантиц вода Насера тренутно. А Дукиц нема куд. Готов је бандит

Name

Драган

04.02.2016 16:10

Пишете мјесецима оптужујеш те урадио ово те урадио оно те криминал овај текст убиство ово убиство оно а Лукач министар полиције отворено каже никакве истраге нема нити је било кад покренута и тако вам све ове скработиме падају у воду. ОСТАВИТЕ ВИ МИЛИЋЕ НА МИРУ И МИЋАНЕ ДА ЖИВЕ СВОЈ ЖИВОТ ДА РАДЕ И УЧЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.02.2016 16:25

Од кога да уце?

Name

ре

04.02.2016 16:25

Не морас ово писати, довољно си се Рајку увукао у г ....у.

Name

Ре

04.02.2016 16:26

Лукац не влада МУП-ом. Ал видјецемо ускоро.Лукац је стари рекетас. Сто не реце одакле му на рацунима 7 милиона КМ

Name

ре Драган

04.02.2016 16:32

Ха, ха, ха, ха е јадо не проваљуј се

Name

ре драган

04.02.2016 17:36

Уци се ти заната ,брзо це ти требати

Name

ХАМИД

04.02.2016 16:18

МУРАТЕ ЛЕГЕНДО НАСА, НЕКА СИ РЕКАО ЗА РАЈКОВЕ ЗЛОЦИНЕ, ГОДИНАМА НЕКО ЗАТАСКАВА ОВАЈ ТЕСКИ ЗЛОЦИН У ЗАКЛОПАЦИ КОЈИ ЈЕ НАРЕДИО ЛИЦНО РАЈКО ДУКИЦ. КРАЈЊЕ ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА ОДГОВАРА ЗЛОЦИНАЦ ДУКИЦ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

04.02.2016 16:20

Иза Рајка од политицких другова стоји само Лаза.Посто је Додику покушао забити ноз у леђа. Иза њега висе не стоји нико.Органи сада могу слободно спровести истрагу до краја.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

04.02.2016 16:35

Василије ј...с ли ти ста друже или само овај народ. Окани се Милића ко ти даје право ти да заводис неки ред годину дана прозиваш о неком криминалу а ништа нико нигдје није ухапшен. Писао си ти и о Мици краљу па ништа никад га нико хапсио није па си се наклатио на ферхата милицајца ено и њега ожени се човјек живи свој живот. Џаба другар никад ништа нико не реагује нико не дјелује нико није хапшен нема ништа. Својим писањима не порталу си довео до тога да јw једна дјевојка без стана и посла остала и јос доста људи које си ти преварио кажеш борис се за њих уствари користиш их само па их бациш и све тако у круг. Давис се и ти само у својим словима јwр су узалудна нико не реагује нити ће реаговати све је узалуд. Милицани се боре да преживе у овом времену од рудника живе раде дјеца се школују па како тако живи се друже. Лако је и овима осталима насладјивати се а кладим се у живот да пола ових сто коментаришу немају за хљеба и сам сам таки ал опет не ширим мржњу нити позивам ни никакву каву. У памет се Милицани чувајте своје домове дјецу и радна мјеста. Од ових писања неће на добро живи били па видјели неће бити ништа. Кад би прошли мало криж сековица и видјели град духова свw би вам јасно било.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Свједок

04.02.2016 16:51

За неупуценог.Гдје је сад Мицо краљ? Гдје је наркодилер Ферхат који је господарио ПС Власеница а сад је писмоноса? Мало се информиси па писи. А цеститке сто се озенио. Сто се тице Дукица сацекацемо мало. Руда це ици и без њега. Он неце дуго јос бити у Милицима. Васке тари ову поремецену будалу

Name

Црни

04.02.2016 16:59

Друг ја ти само говорим да је све ово представа за народ ста је радио писао против мице краља и дођоше ови још осам пут гори али Мићо те укро ово укро оно и ниста. Не правдам ја никога него сам говорим свр неко писања све нека прица а ништа нико не приводи хапси. Ово само да се народ забави и нахрани нечим. Ми

Name

Ре

04.02.2016 17:14

У праву си. Додје гора багра. Остоја, Тодоровиц, Стевановиц, Ципс, Боро Видовиц.

Name

Обичан човјек

04.02.2016 17:28

Црни, свака ти је на мјесту...а овај је болестан, пише о било коме, да има ефекта, оправдао бих, овако навукао људе на танак лед.тог Васиљевића не знам, нити ме интересује, али ме изненади његов иметак, стан овдје БЛ, стан ондје БГ, ауто, два браколома, само алиментације,Богами биће да није нешто чисто. Нека му је Бог, на помоћи, јер он све види, има и много неистине и то превише. Јер само који немају нешто у глави или су дебело плаћени пишу оволико.

Name

Дукицу

04.02.2016 17:38

Дукицу јел то висе ниси Цвјетко? Хахаха, слазем се, нема ефекта ово сто Василије писе. Митинг Срама, силна писма Дукицева су мало да се народ забави

Name

Ре

04.02.2016 17:40

Обицни Рајкане, дај да цујемо неистине.

Name

За обицног

04.02.2016 17:42

Дај нам неких папира да демантујемо Васиљевица. Он је аргументовао све сто је написо. Јој јес јадно кад Дукиц реце није било потјернице а потјерница на зиду код Васиљевица. На крају кад је Васиљевиц прихватио полиграф Рајкан се уцута

Name

Ре

04.02.2016 18:05

Јебе Дукица. Матори је готов смако. Само напред Васо

Name

ре црни

04.02.2016 18:28

ма ја ба црни велис нек ме Рајкан и наг.зи,сам нек не дави,такав мудрац као ти мозе само у робовласницко друство,стрпи се мало видјецес и како це ДУКИ заврсити

Name

Цвјетко

04.02.2016 19:37

Одличан коментар . Краљевићу је учињена велика услуга од стране оних који су га рушили а сада би да сруше Милиће и Рајка. У Власеници је само добијена кафана "Ловац" од Миће Краљевића која је узгред тренутно обична рупа.

Name

Ре

04.02.2016 20:22

Да, јесте.Крљевиц је сад тамо гдје му је и мјесто. Без пара и јарана. На дну

Name

Дурмиц

04.02.2016 16:40

Истјера и Лоју. Сад опет метак у дзеп и говори да цека Дукица. Е мој лоју куд си сад присто? Обрукао си све до десетог кољена

ОДГОВОРИТЕ
Name

...

04.02.2016 16:43

Волим те јако, највисе... ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милићи

04.02.2016 16:43

Све је ово висе постало напорно највише страдају обични грађани милица. Ајде ви на суду па нек судија каже јели било криминала или није доста висе каљате нам град таман смо почели нормално живјети

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јелена

04.02.2016 16:54

Ко це да казе? Који суд? Онај у коме су нестале потјернице за Дукицем? Сацекајмо да се промијени власт.

Name

Ре

04.02.2016 16:55

Мозда ти јеси. Али они које дави, истјерује из КУД-а, пребија нису. Док злоцинац не заврси иза ресетака. А брзо це ако бог да

Name

Милицанин

04.02.2016 16:57

Е мој Дукицу, до ста додје "привредник године"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Олово

04.02.2016 16:59

Дукицу ти си срамота за Милице и Републику Српску. Зивјели смо колико толико складно док ти ниси досао и поцео лудовати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Доктор

04.02.2016 16:59

Водите овог мантуфа старог у Соколац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обренија

04.02.2016 17:03

Дукицу јел истина да си туко трудницу ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.02.2016 17:27

Туце он кога год мозе, стара дртина, ал скаце ти то Дукицу на нос.

Name

др неле

04.02.2016 17:35

БРЗО ЦЕС ТИ РАЈКО СВИРАТИ КЛАВИР, ЈЕСИ ЛИ НАПРАВИО ТУНЕЛ ИСПОД МОТЕЛА ДА МОЗЕС ПОБЈЕЦИ КАД ЗАКУЦАЈУ ДА ТЕ ХАПСЕ ИЛИ ЦЕ ТЕ ДРОНОВОДЈА ЕВАКУИСАТИ СВОЈИМ ЛЕТЕЦИМ РЕКВИЗИТИМА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тузиластво БиХ

04.02.2016 17:44

Дукицу вријеме је........

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мотел

04.02.2016 17:45

Зао ми је Дукица, ста млада зена уради од њега. Дукицу она је алкохолицарка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лукиц Поље

04.02.2016 17:46

Дукицу, ста веле омбудсмани? Оцел доц да те бране?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

04.02.2016 17:46

Засто је Милојка Симиц (Јеленина сестра) тузена за клевету од стране компаније Боксит? Засто је изненадјена звала медије да пита откуд то да њу тузе? Да ли це јој ко сутра платити кад изгуби на суду? Дјеца погинулих бораца су злоупотребљен с неције стране да би се Рајко "срусио".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

04.02.2016 18:00

А како це да изгуби? Несто је слагала мозда?

Name

ВРС

04.02.2016 18:02

Дукиц се срусио сам када је давио њену сестру. То сто сад тјера Цигу Кандица да лазе да су јој модрице на врату од љубавних угриза нека Циги слузи на цаст. Треба је у оци погледати у судници

Name

За РС

04.02.2016 18:09

Смраду бранила је сестру. Али с обзиром какав је суд у Вл није немогуце да Дукиц добије. Дјевојка је рекла истину

Name

ре рс

04.02.2016 18:10

ее кукавце сињи,па како мозес прицат такве глупости,велис нека Рајцин дави,туце само мимо моју,са таквим се не иде напријед,макар то дијете пог. борца вербално брани,то бар мозес

Name

ре психолог

04.02.2016 17:47

Не брукај звање психолога,кад постављас тако глупа питања

ОДГОВОРИТЕ
Name

перхан

04.02.2016 17:49

Рј

ОДГОВОРИТЕ
Name

обад

04.02.2016 17:50

Рајцине расуо те момак као ризу, покри се

ОДГОВОРИТЕ
Name

СС

04.02.2016 18:08

ДУКИЋ ЈЕ СРАМОТА ЗА СВЕ ПАМЕТНЕ И НОРМАЛНЕ ЉУДЕ. СВИ МИСЛЕ ИСТО ДА СЕ ОСИЛИО И ПУКО. ТУ ВИШЕ НЕМА ПОВРАТКА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Радници Савокса

04.02.2016 18:23

Ми цасни Милицани се оградјујемо од Рајка Дукица

Name

Милојко портир

04.02.2016 18:19

Дукицу усути се ти за полиграф? Ста би? Реце да хоцес

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.02.2016 18:45

Милојко знас ти добро да је Дукиц лазов и да се неце подвргнути полиграфу.

Name

ре црни

04.02.2016 18:20

Васиљевиц је срусио мит о Дукицу,разоткрио га до срзи,открио све његове лази,открио његов привредни криминал јавно,његове лоповије,открио сто нико није смио за 40 годмсвака цаст Слободане,зив и здрав нам био

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахахахахаха

04.02.2016 18:24

Која је ово спрдња. Дукиц се зали да су му угрозена људска права

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни Манрајкан

04.02.2016 18:33

Е мој Дукицу. Сила ти у гузицу ударила. Могао си мирно отици, овако цете ко цуку завезати

Name

Прњавор

04.02.2016 18:34

Овај Дукиц је пролупао скроз. Јебо га Додик сто га дрзи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Неко са Бирца

04.02.2016 18:42

Колику колицину глупости је овај Дукиц исприца,матора будала је тотално одлијепила.Направио је "мит"да само он мозе копати руду и испоруцити је једином купцу у овом дјелу европе.Стварно цудо невидјено.Способност је показао са безброј пропалих пројеката,сви знате да је приликом реализације сваког од тих пројеката дозивео фијаско.Стиснут је са свих страна да ми га је и зао....

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

04.02.2016 18:47

СЛОБО СЛОБОДО

ОДГОВОРИТЕ
Name

гиле

04.02.2016 18:50

Рајко да си отисао прије 10 година био би легенда, а сада цес отици као псето. Ниси осјетио тај моменат кад си требао да се повуцес, није ти дала глад за новцем и власцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

04.02.2016 18:52

Пази молом те кад су га меди сатерали у цосак И грађани .човек се сети права.И још глуми и жртву.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко Бибиц

04.02.2016 19:01

Дукицу претјерао си. Није ово ником требало. Да се богдо никад ниси ни врацао у Милице

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

04.02.2016 19:04

Дукицу ниси ти Бог. 48 година нас дрзис у конц логору. Дај да ти анонимно написемо ста мислимо. Мислис да цес нас запласити том опремом за прислускивање сто су ти увалили гилиптери са црним дзипом НС таблица. Е јадо јадни. Пусти нас да дисемо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ахахахахахаха

04.02.2016 19:18

Цуј Дукиц се залио обдусману. Ахахахахаха. Па смраду зар ти је образ толико дебео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Болесна дртино

04.02.2016 19:18

Стиди се гробова насе браце оцева и синова који погинусе у рату да би ти и твој водја харали и понизавали борце и њихове породице, лопови судице вам бог ако не народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

драган

04.02.2016 19:22

Увалили будали опрему за прислускивање, мисли да це му то помоци, е мој Рајко црни Рајко.

ОДГОВОРИТЕ
Name

петљо

04.02.2016 19:27

молим вас немој те хапсити јос ову багру у Милицима, нека виде како је зивети у средини где вас сви презиру

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

04.02.2016 19:57

је л' стварно истина да је Лојо добио ногу?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.02.2016 20:26

Па зар некоме треба ЛОЈО, лојо је био дукицу таригуз, Дукиц отрао гу. ..у са њим и у канализацији лојо плута

Name

стрпљење

04.02.2016 20:00

Падали су Дукицу и веци од тебе, и теби се близи крај, одсвирао си своје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре цвјетко

04.02.2016 20:01

Од Краљевица је остао само отирац крије се у мисијој рупи,никад незна гдје це се заноцит,недјела се морају наплатит,А и ти Дукицу си готов,тајни вео је скинут са тебе,неби ти био у кози ,јебес паре кад су проклете,отимао си их од тудје дјеце,мирна савјест и спокојан сан су непроцјењиво благо,а не отети новац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.02.2016 20:17

Истина 100 %

Name

суман мили

04.02.2016 20:12

ЈА САМ бИО УЗ РАјка дО Јуце Ал САДЕ видим Даје то јеДна будала, један ОЛОС требе га НАјуритх из МИлица.ВаС милИи

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

04.02.2016 20:21

Не баљезгај мили кад се отрјезнис бице опет стара прица

Name

Зора сестра Суман

04.02.2016 20:27

Тако је роде. Смеце јено. Мене натјеро да казем да ме електрицар спопадо па га одведе полиција ни каву не плати

Name

суман мили

04.02.2016 20:33

Дости је висе Рајко неЦе нико да буде роБ.

Name

Цвјетко

04.02.2016 20:37

Зоро купи прње ујутру ако на полиграфу показе да си цитала коментаре на Бн-у

Name

Мисици

04.02.2016 22:53

Зна Зора коме је подводила дјевојке са праксе и на који нацин и с којима је од дјевојака добра. Неке су је нарузиле дјевојке и напустиле праксу. Не зову је дзаба Мадам Милицке Проституције.

Name

Рајко је феномен

04.02.2016 20:37

кад му треба тад је највећи Србин, оснивач, творац утемељивач и све што треба. Тад презире Сарајево, све што је Муслиманско.... али кад му је у интересу одједном тражи заштиту од тог истог Сарајева, од сећијаша и свих институција које до тад није прихватао. Стварно је лик за Гиниса, али негативног

ОДГОВОРИТЕ
Name

Е мој ти

04.02.2016 20:41

Дукиц је био висе пута застицени свједок против Срба у Хагу

Name

опс

04.02.2016 20:38

Знаци лоју је најурио, е мој лојо сад плутај у канализацији сто неко горе написа

ОДГОВОРИТЕ
Name

пилана

04.02.2016 20:53

Е зивио ти нама Слобо 1оо год,је.ес Рајкове књиге,ти си цитанији у милицима.

Name

Еј

04.02.2016 20:45

Замисли какав је то расиста, ставља људе на неке спискове. Зуте траке нека им подијели да носе сјеме му се затрло

ОДГОВОРИТЕ
Name

деспот

04.02.2016 20:56

Па ти људи са списка имају понос,цист образ не титрају Рајкова м.да,зато их и зигосе.

Name

анонимус

04.02.2016 21:51

Имају лосу процену,само 14 људи је на списку,мислим да треба да ставе бар 2000људи на списак за забрану,и оних 2000људи сто су протерани знасци негде око 4000 особа... Постене,праведне,моралне особе и немају ста да тразе у мотелу зна се ко тамо иде и ко мора да иде...Цувајте се брацо и сестре звјер је најопаснија када губи власт.

Name

огледалце

04.02.2016 20:48

РАЈЦИНЕ, ИМАС ЛИ ТИ ОГЛЕДАЛО, ПА ЗАР НЕ ВИДИС ДА СИ СЕ ИЗОБЛИЦИО МРЛИНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милици

04.02.2016 21:01

Колико види ови са списка га не фермају уопсте,вјероватно им није лако.А неки су ми слатки...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Са списка

04.02.2016 21:20

Скидај Мурата Дукицу, не погани нас својим ортацима лопове

Name

Тарми

04.02.2016 21:29

Људи ово је дно дна има ли ко да овом бандиту стане у крај...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милицанка

04.02.2016 21:42

А сад му као смета Мурат,ове јајаре из лудаковог окрузења су му рекле да би то могло бити популарно.А овај му није излазио из мотела.Мисли да мозе да прескоци Мурата и да це му то омогуцити његов стари пријатељ Насер,опет се преварио

ОДГОВОРИТЕ
Name

брзи

04.02.2016 21:45

Тај Дукиц је тески психопата, хапсите тог бандита док јос није касно, јер вец је доста зла нанијео

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лојо

04.02.2016 22:14

Мурата је ставио да не буде да не испадне србомрзац.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСАВАЦ

04.02.2016 22:15

Ако ти не буде судила ова корумпирана дрзава судице ти БОГ а Његов суд је ПРАВЕДАН.Све до седмог кољена.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

05.02.2016 09:46

Посавац, ради свој посао, гони....

Name

ПРАВДОЉУБ

05.02.2016 06:05

Поред свих манија добио још и манију гоњења дронови, прислушни уређаји, вероватно све по закону. Јасно је да целокупан народ мисли исто, али и људи око њега. Вероватно да му не смеју ни рећи због привилегија које уживају да је то лоше и погрешно. Добро човек је пуко, осилио се умислио да је Бог и готово збогом памети. Али шта је са државним органима РС зашто не реагују и ову причу не пресеку и дотичног изведу пред лице правде. Погледајте, па човек не бира срества да би се иживљавао над жртвама, само се метод мења. Колико сад видим дошло се до правног насиља над неистомишљеницима те како шта ко проговори он одмах тужи. Па зар људи који су претрпели терор само зато што су незаштићени остали од стране државни институција морају да трпе правна насиља само зато што арчи тај биксит и има бесплатну правну помоћ. Оваквим нечињењем државних органа стварасе лоша слика у друштву и немогућност адекватној борби против бахатих и силних тајкуна на простору РС. И немогућности успостављања закона над територијом где владају закони тајкуна. Очито да полиција у тој локалној средини је стављена по контролу дотичног, али шта је са већим истанцама.И само обраћање његово омбудсману је крајуње лицимерно. Мени то личи као само пријављивање ево нека та канцеларија организује беспалтну правну помоћ жртвама терора Рајка Дукића и помогне да се случај расветли до краја. Или одбор за безбедност одреди групу за мониторинг целокупног случаја. Овом се мора стати у крај јер овакви случајеви могу довести до ширег бунта и незадовољства грађана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бели

05.02.2016 06:14

Дукић је Бог, ја бих му радо одвео жену да је кресне. Запослен сам код њега као обезбедјење и могу рећи да је он велики цовјек.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бели

05.02.2016 07:58

Срам те било добро ниси рекао и кћерку. Пусти болан своју жену на миру.Већ плакни ти своје дупе нек те та умоболни старац кеца где хоће па и у мозак ретарде.Какве будале је окупио око себе добро је и жив. Добри ти саветници магистре!!!

Name

п

05.02.2016 08:11

Твоје је да лајеш, режиш а кад ти психопата нареди да уједаш да уједеш. Пусти се мишљења да имаш чим да мислиш не би радио то што радиш. А сад марш у кућицу. То је твој третман од истог твога за кога радиш.

Name

ре

05.02.2016 10:06

Бједо једна кад оде Рајко ни јаја висе нецес моци возити, јер и то ти је газда угасио

Name

пр

05.02.2016 06:31

Лаза је Рајков испрдак и заморче.Који напад на Рајка жели приказати као напад на општину, боксит и Милиће. Ниво безочне лажи и глупост извртање теза.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.02.2016 07:57

Све то њему Дукиц диктира, доведе га у мотел ко цуку, а по потреби исамара када заборави ста му је рекао да уради. Лазо је и доведен да преведе задрузну земљу на Боксит и блентин Милекс

Name

Мурат

05.02.2016 08:00

Дукиц би најрадије сада скинуо Мурата ал не мозе да прихвати пораз. Дукиц је један обицан никоговиц и сенилна мрлина која здере вијагру да би се доказао Јелени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пр

05.02.2016 08:26

ДА МОЖЕ ДА ПРОЗДЕРЕ ЦЕЛЕ МИЛИЦЕ ОН БИ ПРОЗДРО ПА И ТО БИ БИЛО МАЛО.

Name

На списку

05.02.2016 08:42

Дукицу видим поцео си и пословне сараднике да стављас на спискове. Кад је на реду Насер?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боксит

05.02.2016 09:34

Неце Насера на списак. Њему Ориц треба око Заклопаце да прикрије истину. Али нецемо ми његове казне лезати.

Name

соко зове орла

05.02.2016 09:18

Кад криминалци могу да праве јавне спискове и ограницавају слободу кретања људи,онда имају сигурно и тајне спискове неподобних градјана Милица...Мислим да сви градјани Милица срби,босњаци који су против тортуре,против насиља,против неправде а све у циљу изградње бољег и сигурнијег друства. Морају се окупити око ове идеје и запоцети демократску борбу... Опозиција у милицима,невладин сектор,људи који су укљуцени преко друствених мреза,људи који су зртве,да покрену идеју о јавном скупу где би се указало на насиље,криминал,на ограницену слободу кретања у 21веку,право на зивот,тразити да дрзавни органи реагују..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дд

05.02.2016 10:45

Да се не деси ово у мотелу још неби сазнали за јавне спискове.А за тајни је задузена Јелена вероватно пола Милица.Зло насло зло.

Name

свјетлост

05.02.2016 11:11

Па народ у Милицима не смије нормално да дисе,а не да се окупља против тиранина,,јер је он све присвојио,цијеле Милице и земљу и небо,он је Бог,па видите било ста да цује за радника,а њему није по вољи он даје отказ,полиграфисе,тузи'а све то ради зато сто је неспособан да рјесава проблеме,страховлада је најефикасније средство против народа,.Све редом тузи,ко га попреко погледа,мозе му се ,јер све судске троскове плацају радници,па и адвокате.Јадан је онај менадзер који се тузи са својим радницима који су радили по 4о год.и зивот оставили на руднику,који једва крпе са пензијама,а монструм им сад судом отима и те отпремнине које су их слиједовале,дно дна нека се наједу само он и дроноводја,а и једу на грбаци радника у мотелу,па цак се ту хране и индустријалци,који немају ни 4 разреда основне сколе,залосно Дукици.Израцунајте ви колико коста мјесецно он и његово обезбједјење,кога се Дукицу бојис,свог народа?како си посијао тако цес и да зањес монструме,близи се крај и твојој тиранији,иди да нарог прогледа.

Name

Росанда Деуриц

05.02.2016 09:38

Оставите висе цовјека на миру. Сви имају успона и падова. Ако је посрнуо не треба да га линцујете.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јес

05.02.2016 11:09

Тацно је да сваки цовјек има успона и падова ал овај је брате склизнуо у провалију сам је крив сам пао сам се убијо срецно му било

Name

ф

05.02.2016 11:14

Правнице, коло се сломи на Јелени Симиц. Велика греска.

Name

Марко Дјуриц правник

05.02.2016 09:38

Рајко волим Вас

ОДГОВОРИТЕ
Name

К

05.02.2016 11:02

До последње паре ово мора да је Јелена.

Name

Д

05.02.2016 11:56

Висе ми лицис на Рајкову дворску луду.

Name

При

05.02.2016 12:09

Или прикривеног геица.

Name

ахахаха

05.02.2016 10:02

Да му ту опрему за прислускивање неце инсталирати гусак и остали дебили из обезбедјења ил да зовну лоју старог агента, ја туге големе ста луди Рајко ради.

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

05.02.2016 10:51

СВИ КОЈИ СУ КОМАНТАРИСАЛИ У НЕГАТИВНОМ КОНТЕКСТУ ЊУ И ЊЕГА СУ НА ТАЈНОМ СПИСКУ.БАС СУ ПАР ЗА КРАХ И СУНОВРАТ МОРАЛНИХ МРЕДНОСТИ И ЉУСКОГ ДОСТОЈАНСТВА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бели

05.02.2016 12:04

Људи оканите се цорава посла и мрзње , узмите несто урадите паметно за себе за своју породицу за младје генерације , омладина Милица мора да се пробуди и казе доста овим злобним текстовима и свим овим негативним десавањима , ко це други ако не ми млади , морамо сузбијати редове и прузити подрску насем нацелнику и руководству опстине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бели

05.02.2016 12:05

Људи оканите се цорава посла и мрзње , узмите несто урадите паметно за себе за своју породицу за младје генерације , омладина Милица мора да се пробуди и казе доста овим злобним текстовима и свим овим негативним десавањима , ко це други ако не ми млади , морамо сузбијати редове и прузити подрску насем нацелнику и руководству опстине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сервис

05.02.2016 12:36

Ви из општине треба да сте сервис градјана а не отирач Рајка Дукица.

Name

ре бели

05.02.2016 12:38

ТО ТИ РАЈКАНЕ ДАЈЕС САВЈЕТЕ ИЗ ЛИЦНОГ ИСКУСТВА,ТИ СИ НАЈПАМЕТНИЈИ,ОПЉАЦКО СИ БОКСИТ,и САД ПУНИХ БИСАГА МОЗЕС МУДРОВАТИ ГЛАДНОМ НАРОДУ ,ЈАДАН СИ ТИ

Name

Ре

05.02.2016 12:43

Није ово писао бели. Зауставимо ми давитеља па це свима бити боље. Дукицу ради несто. Не дангуби на порталима

Name

дрзава

05.02.2016 12:08

Пустите дрзаву и дрзавне органе нека раде свој посао, немојте ви судити, нарусавате углед овог малог мјеста као и људи који у њему зиве, постајемо предмет исмијаванаја цитавог региона и дрзаве само због пар лица који имају медјусобне сукобе, а све преко ледја нормалних Милицана, дајте мало се тргните и пробудите и представите нас град на позитиван нацин кроз позитивне активности , имамо дивну омладину , дивно фолклорно друство , спортске терене халу дворане.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.02.2016 12:31

Имамо и полиграф и камере које нас уходе на сваком кораку...Ниси ти Дукицу дрзава, не заноси се. Нама је било лијепо док се ти ниси вратио. Сто се тице опстинског руководства засто нам укида топли оброк и присиљава на Милексов ланц пакет тј оброк?

Name

ре дрзава

05.02.2016 12:35

Хаха је ли ово Цвјетко сад БЕЛИ и ДРЗАВА хаха како лијепо и умилно писес, ко би рекао да ово излази из монструма. Изадји Дукицу на полиграф заједно са Васиљевицем и све це бити рјесено, доказацес да си цастан и постен цовјек.

Name

Сервис

05.02.2016 12:55

Ви из општине треба да сте сервис градјана а не отирач Рајка Дукица.

Name

без мрзње

05.02.2016 12:59

Ја само питам ко то исмеја Милице?Ко ограницава слободу кретања у 21веку?Ко прави спискове неподобних особа?За бисту срама?Ко угрозава права детета?Колико је твојих и мојих суградјана морало да напусти Милице..Питај суградјане који не могу да добију запослење само зато сто их је неко пријавио да је против некога..Запитај се засто је толики број високо образованих младих људи отерано из Милица а који су се показали и доказали у много вецим срединама и они треба да буду узор свима младим људима у милицима...А остали само послусни и они са....итд запитај се

Name

Цвјетко

05.02.2016 19:55

Потписујем се искључиво као Цвјетко. Овдје коментаре пишу једна или двије особе, знамо ко су. Све се своди на то да се уруши "Боксит" и Рајко. Шта се нуди као алтернатива? Наведите. Само је циљ да "Боксит" стане а после шта буде, буде. Наводите како је побијеђен Краљевић у Власеници. То је само привид. Краљевићу је боље да не буде у политици, материјално се збринуо и сада у тишини ужива. Да ли неко од писаца ових коментара има идеју како да покрене неки посао, запосли раднике? Изнесите, биће занимљиво чути. Још један позив запосленима у "Боксит"-у: изађите из ваших удобних соба и напишите неки афирмативан коментар, то је за вашу добробит. Поздрав од Цвјетка

Name

За Цвјетка

05.02.2016 20:53

Краљевиц нема кер за ста да уједе. Дао је скоду суперб за зеленаски дуг, сада је на плати испод просјека у ЕДБ-у. Али и као такав био је цастан борац за разлику од тебе Дукицу-Цвјетко. Ти си издајник, објавице се колико си пута био у Хагу као застицени свједок против Радована Карадзица и Ратка Младица. Кога лазес Дукицу? 35000 тона руде модула 6 је око 1 милион КМ а не 3 како обмањујес раднике.Ста да написемо афирмативно?

Name

Ре Рајко-Цвјетко

05.02.2016 21:11

Краљевиц је у проблему који и тебе цека. Назалост он као цастан борац а ти као налогодавац злоцина

Name

ре цвјетко

05.02.2016 21:52

ПА ЦВЈЕТКО,ТИ СИ ИМАО НАЈБОЉЕ ИДЕЈЕ,ЗАБОГАТИ ТИ СВОЈЕ ДЗЕПОВЕ,,ПА ТИ И ПРАУНУЦЕ МОЗЕ БИТИ ДРОНОВОДЈА,НАЈЉЕПСЕ И НАЈУНОСНИЈЕ ЗАНИМАЊЕ,А СВАКУ НОВУ ИДЕЈУ ОД БИЛО КОГА СИ ЗАТИРАО У ПОВОЈУ;И ЗАДЊИ СЛУЦАЈ;ЦОВЈЕК ТИ ЈЕ ТРАЗИО РОБНУ ДА ОТВОРИ МАРКЕТ ЗВОРНИЦАНКУ,ЦОВЈЕК ЗНА ДА РАДИ,А ТИ ЦЕС СВОЈУ УСКОРО ЗАТВОРИТИ,И ТИ МУ ЈЕ НЕДАДЕ;АТРАЗИС ИДЕЈЕ

Name

ре ЦВЈЕТКО

05.02.2016 22:10

цвиетко само се ти тјеси,кад видис по 200 коментара,па сигурно то не мозе писат једна или две особе,највисе пису озлојадјени милицани

Name

слобода

05.02.2016 12:09

Ослободите се тих лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

истина у милицима

05.02.2016 12:34

Ове недузне људе са списка и борце за правду и истину Вагурица,Васиљевица,Ниница,Марковица,Матица,брацу Сусиц,брацу Пантиц,Саренца,Цампару,Мицицку, они су за мене и хероји! Набројацу и друге породице које годинама излозене тортури породице Витиц,Тодиц,Савкиц,Мимиц,Дзинкиц,Дјукановиц,Матиц,Симиц,Петковиц,Ериц,Ивановиц, и многе друге овом приликом се извињавам сто их не споменух.. Назалост тој тортури су била излозена и деца тих породица..Нико се није могао запослити,а ко је радио добио је отказ,били су градјани другог реда многи су једноставно морали одселити...Овом приликом зелим их све поздравити који јос у Милицима и да се дрзе заједно и да уз бозију помоц издзе!! Назалост то није могао да спроводи један цовек, вец се ради о једној великој групи нељуди под командом Дукица и локалних дрзавних органа РС.... истина једина и права

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друга страна медаље!!

05.02.2016 17:56

Све их набраја, али има и друга страна медаље, многи од њих су се добро ухљебили у другим институцијама, мјестима,није баш све како ви пошете.

Name

истина о милицима

05.02.2016 19:15

Ово писем јер волим своје родни крај и зелео сам да указем на десавања и аргументовано описем десавања у Милицима у претходном времену...Само погледајте колико је остало становниства у Милицима,да неко изврси попис становниства објективно,видјели би које су последице....То показује каква се политика водила и назалост и данас се води..А то је политика, богацење појединаца и прогон,тортура неистомисљеника...Сва до сада опстинска руководства од оснивања опстине су била су Дукицеве марионете и видимо докле нас је то довело...Поглеајте имовину тих појединаца... И тако додју времена када памет засути будала проговори а фукара се обогати

Name

ЦАР

05.02.2016 12:43

Овај Рајко је нацисто одлијепио, треба га на Сокоцу хоспитализовати, да се покуса изљецити, мада њему помоци нема.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ас

05.02.2016 12:49

Несрецни Рајко да се Богдо никада ниси ни родио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фантом

05.02.2016 13:42

Дукицу, да ли си био свједок Хаског тузиластва против Радована Карадзица и Ратка Младица? Има нас који знамо и јавности цемо предоцити документа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЛ

05.02.2016 14:36

ДАЛ ЈЕ ТО МОГУЋЕ. ПА САД МИ ЈЕ ЈАСНИЈЕ КАКО СЕ ОСЛОБОДИ ХАСКОГ ТРИБУНАЛА. ОВО ЈЕ ИНТЕРЕСАНТАН ДЕТАЉ У РАЈОВОЈ БИОГРАФИЈИ САБРАНИХ ДЕЛА.

Name

Да

05.02.2016 18:27

Да, био је застицени свједок. Оптузио је Радована и Ратка за геноцид. Испливаце све о Дукицу врло брзо

Name

поглед са стране

05.02.2016 14:02

Изгледа да вам је тај Дукић баш док.рчио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАЛ

05.02.2016 14:44

ДАЛ ЈЕ ТО МОГУЋЕ. ПАТО ЈЕ СРАМОТА. ЈЕДНОМ ИЗДАЈНИК ЈЕ СТАЛНИ ИЗДАЈНИК, ВРЛО ЈЕИНТЕРЕСАНТНО КАКО СЕ ОСЛОБОДИ ХАСКОГ ТРИБУНАЛА.ЈА ПОМИСЛИХ ПОШТЕН ЧОВЈЕК ПОДПЛАТИО ПОШТЕНИ СУД. ОВО ЈЕ ИНТЕРЕСАНТАН ДЕТАЉ У РАЈКОВОЈ БИОГРАФИЈИ САБРАНИХ ДЕЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

киза

05.02.2016 15:52

Резултати владавине Милорада Додика

ОДГОВОРИТЕ
Name

ИЗ

05.02.2016 17:20

ИЗДАО ЈЕ ОН И КОМУНИСТИЧКУ ПАРТИЈУ, СДС ПА И СНСД.

Name

Милицанка

05.02.2016 17:12

Познавајуци ове људе који су на списку сигурна сам да неце никада попустити,поготово ови младји ликови.Да су зиви и здрави и кад продје овај зулум да их наградимо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фад

05.02.2016 17:36

Васиљевицу хвала ти сто постојис да те није требало би те измислити само напред на издисају су нема психијатра који им мозе помоци САМИ ПАЛИ САМИ СЕ УБИЛИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАТКО

05.02.2016 19:06

ДУКИЦУ,ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ,зелио бих прво да поздравим гологузане и никоговице и све оне који у једној искреној борби устадосе против зла,лоповије,криминала,промасених инвестиција...Мозда они неби били гологузани и никоговици да им се указа прилика као једном сељацицу,гологузану из села Дукица.У младом,сколованом,амбициозном Дукицу,народ Милица видје звијезду водиљу,перспективу и замајац будуцег развоја Милица и регије,и због тога му плебисцитарно дадосе повјерење,и он постаде заститни знак Милица.Мора се признати да пут до власти Дукицу није био ни мало лак.Перманентно притискиван од стране власти одозго и са стране,а којој је и сам давао повода,а вјесто манипулисуци и користеци турбулентна кретања на политицкој сцени,успјесно је прелазио препреке и одрзао се на власти.Понесен успјехом ,цовјек од кога се много оцекивало ,приграбивси богатство и власт,изроди се у своју супротност и постаде опасност и за оне који га доведосе на власт.Дукицу и заборави ти да се влада памецу и мудросцу,а не мацем и топузом,заборави ти да је власт опасна за оне којим се влада и за оне који владају. Све аутократске владавине и диктаторски резими поцивају на томе да се уклоне сви они који представљају потенцијалну опасност за власт.Руководеци се овим принципом поцео си да цистис све пред собом.Поцетком 90тих год. због концепцијских разлика у погледу развоја рудника истјерао си из компаније 22 инзињера и тиме показујес сву своју снагу и моц.Тада си био главни спонзор и треци цовјек у СДС,после Карадзица и Крајисника.Био си председник изврсног одбора,а касније и кризног стаба.Дукицу,од тебе власт направи бескрупулозног диктатора,унистио си многе породице/мимице,цвјетковице,петковице,дјукановице.../Код цистке 22 инзињера примјенио си исти сценарио као и 22.1.2о16,само сто це садасњи противници ици до твог конацног краха,нецес их лако заутавити.Те кадрове си зигосао као противнике и непријатеље развоја,а они су морали отици само зато сто се нису уклапали у твоју визију развоја,.Дукицу,дал си био свјестан да си овим цином и тад забио ноз у ледја компанији,одрекавси се најквалитетнијих снага,управо својим нацином владања и водјења компаније.Главни ресурси развоја су управо биле ове креативне снаге,са новом технологијом,новом производњом,новим запосљавањем.Дукицу,све сто си знао и имао показао си нам,са тобом нема нових идеја,нових програма,а и производњу руде довео си у теско стање.Посто си коцница развоја и нико са капиталом нити мозе,нити хоце доци гдје влада дух Сјеверне Кореје и гдје ти имас апсолутну власт.Дукицу,ако ниси свјестан полозаја у коме си довео сам себе,ти си онда у озбиљном проблему.И дукицу јос несто,ти си највеца антиреклама и зло милица,ИДЕМО ДАЉЕ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робови

05.02.2016 19:37

У затвор ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Питање је сад

05.02.2016 19:43

Има ли омбдусман за геријатријски узраст, рецимо за заштиту права остарјелих, безобразних, дементних и од Алцхајмера нападнутих индивидуа..?? Па да се њима пожали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

из

05.02.2016 19:59

Сва срећа да РС има овакве соколове као што су ових 14 са списка у Милићима и Васиљевћа у Власеници.Ови момци су понос своје средине и свако ко се нађе на листи срама Рајка Дукића.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муп

05.02.2016 20:01

Смијеси ти се дугогодисња робија Дукицу гилиптеру!

ОДГОВОРИТЕ
Name

врзино коло

05.02.2016 20:07

ЖАЛОСНО ЈЕ ШТО ДАНАС РАТНИ ПРОФИТЕРИ И ЗЛОЧИНЦИ ГАЗЕ ПО ЖРТВАМА СВОЈИХ СУНАРОДНИКА И ВРЛО УСПЕШНО САРАЂУЈУ И ПРОФИТИРАЈУ А НАРОД ГЛАДУЈЕ.КОЈЕ МОГО ЗАМИСЛИТИ НАСЕР, РАЈКО И РАШО У ЗАЈЕДНИЧКОМ БИЗНИСУ. И ТРГОВИНУ АКО ЈЕ ТО ИСТИНА СА СВЕДОЦИМА ДОК ИМ СЕ КОСТИ ПРЕВРЋУ У ГРОБУ ЊИХОВИХ САБОРАЦА. ЛИЧНИ ИНТЕРЕС ИЗНАД СВЕГА Е ТО ЈЕ РАЈКО И ЊЕГОВА БУЛУМЕНТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Цвјетко

05.02.2016 21:20

Цвјетко не филозофирај висе

Name

xxx

05.02.2016 21:35

Да ти бједнице није мало 10 хиљада за пресуду како знас да цес добити спор мозда си подплатио судију .

Name

ибро

05.02.2016 21:07

Еј дукицу како кад си крив тразис помоц лазес прицас глупости а све је истина сто слободан писе он дукицу има доказе за то сјети се дукицу 92 кад су твоја индустријска упала са пускама да истера босњаке спосла,па заклопаца дукицу,па ста би са кољевица дукицу,па ста би са плана за сребреницу и тако даље дукицу то си заборавио није истина јели .

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.02.2016 21:29

Те 92 године нас босњаке из лукиц поља је истјерала Рајкова банда на целу са Благојем Војводицем . Све је то радјено по наредби Дукица који је ово све посматрао из своје канцеларије.

Name

Ре за Цвјетка

05.02.2016 21:09

Дукицу (Цвјетко) Далеко су нас довеле твоје идеје. Сад од радника тразис да те бране и по порталима, преклињес, молис. А све си узео тим истим радницима. Има идеја али си им ти препрека и главни коцницар развоја. Издао си и Додика, закрвио и са руководством Алумине. А немас право на то. Нецемо ми водити твоје лицне ратове. Јел јасно Цвјетко?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ибро

05.02.2016 22:09

па и заклопаца је средјена на целу благоја војводица а по наредби рајка дукица рајко је гледо из прикрајка кад је колона кола засвирала а барјак се вијори ја мислио неко се озенио кад казу одосе на заклопацу дукицу ваља одговарати за та недјела

Name

xx

05.02.2016 21:38

Сви те критикују нико те непита како љубав колко пута мозес за ноц јели ти љубавница задовољна сексом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Робови

05.02.2016 21:52

Ми нисмо радници компаније Боксит, ми смо робови које дави, полиграфисе, отима и краде. Ми плацамо оргије и судске спорове које губи ова мрлина стара.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукицу

05.02.2016 21:57

Дукицу ста имас реци о покусају убиства Маузера? Јел Неретљак твој зет? Погинуо је када је монтирао експлозив под Маузеров дзип

ОДГОВОРИТЕ
Name

Судија

05.02.2016 21:59

Биједнице тузио си и Јеленину сестру Милојку сто је дала изјаву за Н1 како си јој давио сестру. Давице тако и твоју Дукицу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дукицу

05.02.2016 22:00

Дукицу, ста мозес реци о задњем састанку са Насером?

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

05.02.2016 22:22

Па Насер је Рајков полубрат зато они млаве и србе и босњаке подједнако

Name

Мадам Зора Суман

05.02.2016 22:10

Ја знам све тајне соба у мотелу. Оргијало се и подводило свима, од Дукица до Лазе глупана

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

05.02.2016 22:47

Сирила си и ти Зоро, али и прва дама Милица

Name

ре

06.02.2016 06:10

Како нецес знати Суман Зоро кад си и ти била у тим собама са Рајцином.

Name

ре мадам Зори Шуман

06.02.2016 07:01

Ћути Зоро срам те било,не брукај се,сви знамо шта си радила по мотелу,тј на спрату мотела.

Name

Дух

05.02.2016 22:12

Рајко дух мрачне прошлости је изашао из боце.Који ће разоткр твоју мрачну прошлост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мисо

05.02.2016 22:42

Како те није срамота давио си јелену симиц на њеној дједовини срам те било

ОДГОВОРИТЕ
Name

станко

06.02.2016 06:14

Одлази Рајко насилнице, доста нам је висе твог терора

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

06.02.2016 11:18

Хм Важно саопштење! Да искаже гест добре воље да скине људе са списка који нису ницим изазвани да се на њему и надју.Дукицу кад се цефне има гест добре воље кад не цефне нема није то тако или га имас или немас а ти си у ово задње вријеме све побркао па и гестове, није овај народ стока па да га бијес и изивљавас над нама свима, нормални људи се ни на стоци не изивљавају. И господине Дукицу ви требате да се извинете овим људима и свима које сте ових дана без разлога нападали и да станете са овим глупостима а не они вама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лојо

06.02.2016 13:36

Какав апсурд,па ко коме треба да се извине,па зар Дукицу за толико немас осјецаја,а твоје извињење нико и не зели,мртво слово на папиру,врати ти оне силне милионе сто си покрао,то народу треба,а не твоја глупа наклапања,као ти неки бадзо па сви трбају повијати грбацу пред тобом.Стиди се својих дјела.

Name

ПРАВДОЉУБ

06.02.2016 14:02

Ово је још једно у низу понижавање над жртвама насиља.Сама чињеница да насилник од жртава тражи још извињење је понижавајућа. Па ваљда се сам требао извинути што би било недовољно због насталих озбиљних последица по жртве.Очито да матори лисац сатеран у чошак покушава поправити свој медиски положај и приказати се као душебрижник који зна да покаже гест добре воље али опет на моралну штету лица са листе његовог срама. Никоговић гологузани сво ово време свога живота су били доследни и ни по коју цену нису били спремни продати образ па неће ни овог пута.Замисли те ђелата који жртви одруби главу па од ње још тражи да да му се извине мало му буде што јој узме живот већ је морално и поништи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАЗИ

06.02.2016 15:27

КОГА БОЛАН ОВАЈ МАТОРИ ЗАЈЕБАВА, ДА ТРЕБА НЕКО ДА СЕ ИЗВИЈЊАВА НЕКОМ ПРАВНОМ ЛИЦУ "БОКСИТУ" ОВАЈ ЈЕ СКРОЗ ПОМАНИТО ИЛИ СЕ ПРАВИ ЛУД.ПОДЦЕЊУЈЕ ИНТЕЛИГЕНЦИЈУ ГРАЂАНА. ГРАЂАНИ СЕ НЕ БУНЕ ПРОТИВ БОКСИТА ВЕЋ ПРОТИВ РАЈКА ИМЕНОМ И ПРЕЗИМЕНОМ. САМО САМ ГЛУПСТ ДО ГЛУПОСТИ.

Name

милицанин

06.02.2016 14:41

Дјецо са списка,недајте свој цасни и постени образ тиранину,за његову срамну понуду,идите само достојанствено ,поносно путем који сте изабрали,и стицете до до циља и побједе.ПОСТЕНИ МИЛИЦАНИ СУ СРЦЕМ УЗ ВАС

ОДГОВОРИТЕ
Name

муп

07.02.2016 11:36

Дукицу готово је. Вријеме је да одговарас

Name

ЈАМА

06.02.2016 14:47

А сто би се момци са списка извињавали бокситу,.па они воде борбу са Дукицем,а никако са компанијом,немој Дукицу да просипас прасину народу у оци,нисмо толико глупи,и ако си нам испио памет

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАТКО

06.02.2016 19:24

ДУКИЦУ,ДА СЕ НЕ ЗАБОРАВИ!Као творац привредног цуда и привр. препорода компаније из Милица одавно си показао своју склоност ка богатству, грамзивости и похлепи.Знао си ти гдје да упрес прстом и гдје да завуцес руку.Промјенио си висе руководецих мјеста у руднику,али од инвестиција као најуноснијег посла нико те није могао отјерати.80-тих и 90-тих год.рудник је дозивио своју највецу еxпанзију.Тада је набављено за 100-тине милиона механизације и опреме,а главни уговарац си био управо ти..Тад си се Дукицу уградио у сваку масину,багер,дампер,утоварац,камион,бусацу гарнитуру..ИЗУЗЕВ БАГЕРА ОК,а за добре паре куповало се и сто треба и сто не треба.Навесцу само двије бусаце гарнитуре ИНГЕРСОЛ РАНД,а да се срби не досјете организовао си струцно туристицке екскурзије компанијама од којих си куповао опрему.Пропаганде теби никад није мањкало,да струцно техницке екипе по повратку са својих екскурзија прицају како је направљен добар посао,добили смо савремену опрему,резервне дјелове,алате...Али на западу нема ниста безплатно,све се уградјује у цијену,рацуни се испостависе купцу-компанији боксит,и све то ми дебело платисмо па и велике провизије.ТУРИСТИ добисе девизне дневнице у висини једне плате-мрвице са којима се задовољисе,а колац-провизија припаде главном уговарацу.Тако су ти сељацици са Балкана проносили славу,и због таквих добисмо мјесто медју најкорумпиранијим земљама,и није никакво цудо сто се овдје за кратко вријеме постане богатас,а на западу се богатство стице генерацијама.Данас је и код нас несто другације вријеме,али опет иде на руку лоповима.Компанија боксит има концесије и ексклузивно право на експлоатацију боксита.Мозе ангазовати механизацију друге компаније,а онда иде по систему КОЛИКИ ЈЕ МОЈ ПРОЦЕНАТ,КОЛИКИ ЈЕ МОЈ УДИО,цијена улазнице је скупа,све се добро покрије папирима и таквом виду пљацке се теско мозе уци у траг.Дукицу,гдје се год завири у Милице,у компанију свугдје тебе има,па ми се цини да ти је због тога теско напустит компанију и Милице.Мозда те похлепа за новцем и напустила,јер га имас довољно,ал зедј за власцу те не мозе никад напустити.ИДЕМО ДАЉЕ!Дукицу,ти цес најбоље разумјети овај текст,присјети се ДЕТАЉА,ја их никада нецу заборавити јер ми је све то било срамно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xx

06.02.2016 21:41

како кер подвија реп добар ти наслов даде овај паметни децко нас слободан

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПИЛАНАСИ

06.02.2016 21:49

БРАВО ВАСИЉЕВИЦУ,УБИЈАС ГА ИСТИНОМ,АРГУМЕНТОВАНО,ОН СЕ ЗАВРЗАО У СОПСТВЕНЕ ЛАЗИ,ПА НЕЗНА КАКО ДА ИЗАДЈЕ ИЗ АГОНИЈЕ

Name

рр

07.02.2016 05:49

САМ ЦЕ ОН СПИСАК МОРАТИ УКИНУТИ САМО ЈЕ СТЕТА СТО РАДНИЦИ ЦЕ МОРАТИ ДА ПЛАТЕ СТЕТУ ПОСТО МИСТЕР ПРОЦЕНАТ НИЈЕ НАУЦИО ДА ПЛАЦА ВЕЦ ДА ОД БОКСИТА УЗИМА ОД РАДНИЦКЕ ПЛАТЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србољуб

07.02.2016 13:42

Умоболни Милићки монструм да би спрао трагове, протеривања, застрашивања и покушај убистава.Иде са својим свитом од кафића до кафића и чашћава омладину не би ли о њему променили утисак и коментарисали га у позитивнијем светлу.Са чашом пића мислећи да може спратизлочин од толико протераних и уништених живота једне мале и перспективне средине.Колико је покрао са толиким милионима је могао направити 20 фабрика.Са својим карађама и махинацијама успео је уништи ти животе будућим генерацијама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мићан

08.02.2016 10:16

Зашто Роса не саље Рајка и Гоцу Мисиц у пензију, за њих не вази закон о ПИО РС? Одавно су требали отици и по стазу и по годинама, ста се цека?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мићан

08.02.2016 10:24

Зашто Боксит не пензионише Рајка и Гоцу Мисић, за њих не вази закон о ПИО РС - ОДАВНО СУ ТРЕБАЛИ ОТИЋИ

ОДГОВОРИТЕ