“Boksit” i načelnik Milića se žalili OSCE-u

Predsjednik Sindikata kompanije Boksit Rade Petković, izvršni direktor kompanije Gordana Zarić i predsjednik kompanije “Boksit” Rajko Dukić 29.1.2016. godine uputili su pismo Ombudsmanu za ljudska prava, u kojem se žale na BN Televiziju i Vasiljević Slobodana iz Vlasenice, koji po njihovim riječima već duže vrijeme na račun kompanije "Boksit" a.d. Milići, njenih zaposlenih i predsjednika kompanije, pišu i objavljuju različite tekstove uvredljivog sadržaja.

Republika Srpska 04.02.2016 | 11:00
“Boksit” i načelnik Milića se žalili OSCE-u

U pismu se navode svi tekstovi i prilozi koje je BN televizija objavila o Rajku Dukiću, kao i zamjerka što ova televizija nije objavila njihove demante. Takođe, u pismu se nalaze i poslovni rezultati kompanije, iako nije jasno kakve veze to ima sa svim dešavanjima u opštini Milići. Kompletno obraćanje Zarićeve, Petkovića i Dukića možete pročitati ovdje.

Samo dva dana ranije, načelnik opštine Milići Momir Lazarević obratio se OSCE-u, Ombudsmanu za ljudska prava BiH i Regulatornoj agenciji za komunikacije od kojih je tražio da prema BN-u i Vasiljević Slobodanu, preduzmu odgovarajuće mjere u okviru svojih nadležnosti. Razlozi obraćanja identični su kao i razlozi obraćanja kompanije “Boksit”.

 

U svom odgovoru OSCE-u, RAK-u i ombudsmanu, Slobodan Vasiljević podsjeća na sva dešavanja zbog kojih je i počela cijela hajka na kompaniju “Boksit” i njenog predsjednika Rajka Dukića.

“Podsjetiću vas i na događaje koji su nedavno uznemirili javnost u kojima je nažalost izostala reakcija, kako nadležnih institucija tako i vaša kada je u Milićima od strane Rajka Dukića zvjerski pretučena kćerka poginulog srpskog borca Jelena Simić, koju je isti zatvorio u svoju hotelsku sobu i nad njom se bestijalno iživljavao duži vremenski period,” napisao je Vasiljević, te priložio i fotografije i ljekarske izvještaje.

Nakon toga, Vasiljević podsjeća na slučaj ranjavanja Ljubiše Pantića i prebijanja trudnice Zorice Marković.

“Vjerujem da vam nije nepoznat ni slučaj ranjavanja Ljubiše Pantića, koji se sa još 13. lica nalazi na spisku "Dukićevih zabrana" kojima se ograničava kretanje, što predstavlja jasnu diskriminaciju i povredu ljudskih prava. Ljubiša Pantić je teško ranjen iz vatrenog oružja u ambulanti Doma zdravlja dok mu se ukazivala pomoć od povreda koje je zadobio od strane Dukićevih plaćenih ubica kada je napadnut u motelu koji je u vlasništvu kompanije "Boksit" u Milićima, gdje mu je zabranjen ulazak. Ubice su ga sustigle u Domu zdravlja, da po nalogu Rajka Dukića "dovrše posao". Podsjetiću vas i na prebijanje trudnice Zorice Marinković, koju je Rajko Dukić u njenoj kući šutirao do gubitka svijesti a zatim sav namještaj izbacio na ulicu uz pomoć kompanijske "Industrijske policije" i u prilog poslati njenu zvaničnu izjavu i krivičnu prijavu koju je podnijela protiv ovog lokalnog kabadahije”, dodao je Vasiljević.

Izvor: Frontal.ba

Komentari / 268

Ostavite komentar
Name

Ratko

04.02.2016 10:15

DUKIC TVORAC PRIVREDNOG CUDA... (Pismo radnika Boksita) Rajko Dukic-tvorac privrednog cuda ili privredni diletant, demagog, bolesnik, kocnica daljeg razvoja i najveca zabluda Milica... Mogao bih ti dodijeliti jos mnogo epiteta i atributa, za koje mozes i da me tuzis, cime si inace u posljednje vrijeme aktivno bavis i nosis oreol najveceg parnicara na regiji a i sire...Sukobi, konflikti, spletkarenja, mesetarenja su postali tvoja dusevna i mentalna hrana i tvoj nacin zivota. Zbog toga si doveo u pitanje svoje bitisanje na privrednoj i politickoj sceni, nanoseci veliku stetu kompaniji. Dukicu ako je 10. Bozijih zapovijesti skup moralnih normi na kojima bi trebao da funkcionise svaki posten covjek, pokazi i dokazi od koje se nisi debelo ogrijesio?! Pozivam sve one koji ti dadose navodnu podrsku na mitingu srama i blama, kao i sve postene gradjane pa cak i poltrone da odgovore na postavljeno pitanje...Samoreklamiranjem i placanjem medija kupio si i titulu "Privrednik godine", a uz pomoc poltrona i ulizica postade ti Bog Milica, gospodar neba i zemlje a tek kad prisvojis i zadruznu zbog koje si promijenio i vlast u opstini ode ti na nebo...Dukicu, istina ponekad moze biti surova, spora ali dostizna ali je mnogo drugacija od one koju ti prezentiras kao i programe kojih nigdje nema...Svijetlu buducnost koja se ne nazire, zlatnih kasika kojima jedes samo ti i tvoj dronovodja... Dukicu, svaka medalja ima svoje lice i nalicje, pa tako iza svih tvojih navodnih uspjeha stoje veliki promasaji, apsurdne investicije, greske i zablude kojima je "veliki vizionar" stvarao buducnost...Nabrojacu samo neke: Separacija, Farma koka, Kartonaza, Drina osiguranje, Bohem, Predstavnistva u Beogradu, Solunu, Moskvi, Cirihu, Boksit trade, malinjaci, vocnjaci...Rajkov toranj-spomenik Rajkove pogubne politike...Dukicu, moglo bi se jos mnogo toga nabrojati iz tvog bogatog opusa, ovo su tvoje reference uspjesnog privrednika...Ti si nanio ogromnu stetu Kopaniji "Boksit" i Milicima i nikom nisi odgovarao za ovo jer ti si samozvani Bog svemoguc, nedodirljiv, neslomiv i neumoljiv...Za golgotu koju prolazis krivis gologuzane, nikogovice, Bn tv, a krivac si licno Ti. Dolaze Dukicu druga vremena, narod se budi polako...Dolaze Dukicu vremena kada ce svako morati da odgovara za ucinjena zlodjela...Ako te zivot izda platice pokoljenja Dukicu...Unistio si ti mnoge, a neki to pamte...Idemo dalje, zelim ti reci i ovo, covjek nije ono sto sam o sebi govori, covjek je ono sto stvara...Covjeka cine djela... Radnik Kompanije "Boksit"

ODGOVORITE
Name

Pravda

04.02.2016 10:49

Svaka ti cast Ratko

Name

RAJKO

04.02.2016 10:16

RAJKO, DOLIJAO SI. BIĆEŠ UHAPŠEN DO 1. MAJA 2016.

ODGOVORITE
Name

Ratko

04.02.2016 10:20

DUKICU, CVJETKO...vec pod kojim se pseudonimom krijes na portalima, iritirao si me svojom pricom, i evo oglasavam se i ja, a imao bih mnogo toga reci kada si ti u pitanju, jer sam svjedok vremena tvoje autokratske vladavine, a i sam sam je osjetio na svojoj kozi kao i mnogi drugi casni i posteni radnici koji su glasno razmisljali. Miting podrske koji si organizovao za sebe i zbog sebe pod nazivom STOP NASILJU, daleko bi primjerenije bilo dad je nosio naziv STOP ISTINI, jer ne bole tebe Dukicu klevete i lazi, tebe je duboko potresla istina, a jedini nacin borbe protiv istine je laz. Iskoristio si miting da iznosis niz optuzbi i lazi na gologuzane i nikogovice i da ides dotle da oni svojim cinjenjem vrse udar ne samo na Dukica, nego i na kompaniju, opštinu, drzavu i njene institucije. Ne ruse drzavu i njene inst, gologuzani i nikogovici ,vec mocnici i mesetari,kao sto si ti.I jos kazes da te se oni ne doticu, vec na protiv jacaju tvoju poziciju. 1/3 svog izlaganja si posvetio hvalisanju o ulaganjima u Milice, a dva grada kao Milici upropastio si svojim radom i pogresnim cinjenjem. 2/3 izlaganja si posvetio nikogovicima i gologuzanima, i pokazao da te oni ipak doticu. U svom izlaganju Dukicu ne dajes odgovore na mnoga postavljena pitanja, i na tebi svojstven nacin kad nemas valjane argumente izmisljas neke zavjerenicke grupe iza kojih stoji BN TV, vrhuska SDS... Poznavajuci ovu problematiku ,mogu reci da iza ovog odvaznog i hrabrog momka, koji je u ovom ratu sa tobom, a koji si ti zapoceo, i ti to dobro znas, ne stoji niko, iza njega stoji samo ISTINA. Danas sam mu se i ja pridruzio, sutra ce i mnogi drugi, i tako se stvara armija nezadovoljnih, ciju si djecu ostavio bez hljeba jer si ti tako zelio, a moglo ti se. Dukicu, treba da ti je jasno da veliki broj postenih radnika kompanije podrzava ovog momka, a uz tebe su samo poltroni i ulizice, koji cuvaju svoje pozicije/dobro su se uhljebili, a ti ih najmanje interesujes. Poznavajuci ovog momka, znam da ce ici do kraja, nece mu biti lako da se bori protiv velikog lazova, kriminalca, lopova, ali ne moze se sve ni parama kupiti. PRAVDA JE SPORA ALI DOSTIZNA, uvjerices se Dukicu u to, ako nas zivot ne izda MENE ILI TEBE. IDEMO DALJE...

ODGOVORITE
Name

re ratko

04.02.2016 10:39

Bravo i podrska za tebe!

Name

peto

04.02.2016 10:26

Prijavite osobu vidite da je duševno bolestan

ODGOVORITE
Name

petljo

04.02.2016 10:50

bravo Vasiljevicu ,sami Bog te je poslao,da razotkrijes ovog monstruma,jer NIKAD NIJE KASNO

Name

Mi sami

04.02.2016 10:50

Ovo pokazuje da covjek ima poremecaj.Da je mentalni bolesnik.Kad mucitelj i siledzija umisli da je zrtva i ne pravi razliku izmedju dobra i zla to je opasan poremecaj.Samo od njega su gori ovi njegovi poslusnici.Mrlina umislila da je Tito.Da ima zakona takvi bi odmah bili uhapseni bez obzira koju stranku podzavaju i koliko love imaju.I ne mjesaj firmu boksit sa svojom bolescu.I kad ti budes u zatvoru ta ce firma poslovati.Nisi ti bog?

ODGOVORITE
Name

Psiholog

04.02.2016 17:05

Da li je ovaj Vasiljević zdrav?? Mentalno???

Name

Bijedni borac VRS

04.02.2016 17:09

Koja Republika Srpska, država, koja unuštava svoje stvaraoce-borce, uništiće i samu sebe. Pouka za pokolenja kako ubuduće (nedaj Bože) treba krenuti u RAT-BJEŽANIJU!!!!

Name

za psihologa

04.02.2016 17:54

Dukic je za tebe slucaj. Vasilije je ponos Milica

Name

boksitov penzioner

04.02.2016 10:59

VASILJEVICU,e svaka ti cast,zao bi mi bilo da sam umro,i da ne vidjo diktatora na dnu,veliki zulum je narod trpio od njega 4o godina

ODGOVORITE
Name

Pravdoljub

04.02.2016 11:06

Pravda je spora ali dostizna Dukicu

ODGOVORITE
Name

Milici

04.02.2016 11:10

Svakoj diktaturi dodje kraj pa i tvojoj Rajko. Mogao si biti upamcen kao covjek ovako ce te pokoljenja pamtiti po najcrnjoj mrlji a to je prebijanje zlostavljanje one nesrecne djevojke. Sram te bilo gnjido

ODGOVORITE
Name

gradjanin

04.02.2016 11:13

Oni da se zale,drze policiju,tuzilastvo,sud,i imaju presednika vlade,presednika Dodika! I sad glumi zrtvu,krijuci se iza radnika iza neke kompanije. A kome da se zale obicni gradjani koje godinama terorisete,kome da se zale gradjani koje ste oterali iz Milica?Pogledajte samo koliko ljudi nastradalo za vreme rata u Milicima a sve zahvaljujuci Dukicu...Dokle vise? Ko god da je pocinio krivicno dejelo, mora da odgovara!!!! Ako se ovi iz Milica ne pohapse i ne procesuiraju,onda u RS i BiH ne treba niko ni za sta da odgovara!!! Ukinuti policiju,sudove ukinuti drzavu,i svi u hajduke,anarhija....

ODGOVORITE
Name

PETLJO

04.02.2016 11:16

LOPOV POD OKRILJEM DRZAVE!!!DOKLE!!!BUDI SE DRZAVO,DOK NAROD NIJE UZEO MOTKE U SAKE!!

ODGOVORITE
Name

PETLJO

04.02.2016 11:32

DOK MNOGA DJECA KOJA SU POSTENO ZAVRSILA FAKULTETE SJEDE NA BIROU;NJEGOV SIN PO CIJELI DAN CUCI NA TORNJU I PUSTA DRON,DA VIDI HOCE LI KO PISKITI U ZABRANJENOJ ZONI,I ETO OTKAZA.BRUKA I SRAMOTA,STA RECI ZA INTELEKTUALCA OD 4o GOD,AL MOZE MU SE ZARADIO JE TATA POSTENIM RADOM I ZA PRAUNUKE,AL DZABA MU SVE,CIST OBRAZ I MIRAN SAN SE NICIM NE MOGU KUPITI,

Name

šekovici

04.02.2016 11:27

Podrska Slobodanu Vasiljevicu od iskrenih Šekovljana to jest iskrenih Patriota i Boraca za republiku Srpsku?Pitamo te Slobodane zašto neces da objavis cim se bavi tvoj badzo Pero poznati kao PEROCUPO zasto neces da objavis cim se bavi tvoj veliki jaran Momir Ristic Momo poznati kao presednik opstinskog odbora SNSD-ea otkud im pare da nude za odbornike po 50000 km kad ni jedan nigdje nerade odgovori na ovaj blog šta imas reci za to?

ODGOVORITE
Name

Re

05.02.2016 10:22

Sto vi cutite? Krijete se ovdje a lizete se sa tim Perom i Momom

Name

zvornik

04.02.2016 11:31

Ispasce sada da je Rajko zrtva. Narod ga maltretira i ugnjetava. Zamislite samo na sta je bagra spremna?

ODGOVORITE
Name

Šala?

04.02.2016 11:31

Pomislih da je šala...

ODGOVORITE
Name

Trebinje

04.02.2016 11:34

Vaske neka te Bog cuva. Hvala ti. Zastitio si casne i postene ljude. Dao si nam nadu da pravda postoji

ODGOVORITE
Name

Sekovljanin

04.02.2016 12:23

Odgovor mojim sugradjanima iz Šekovica Pero Cupo je zelenas koji otima od ljudi zemlju pare rakiju meso itd sve u vidu kamate radi na divlje sa stovaristem jer ga drže opstinske dzukele koje je kupio za 1 kg mesa i 3 piva ali i tome će morati doći kraj.Ovaj drugi Momo poznati kod nas kao srećko ŠOJIC obavlja funkciju predsjednika upravnog odbora firme po imenu Mermer pod ciom je ingirenciom kamenoloma i ruda na lokaciji veliki žep teritorija opstine Han Pjesak odakle rudu na divlje prodaje u Jablanicu Federacija Bih odatle pare dolaze za kupovinu odbornika ali neće to trajat dugo prati njih SIPA uskoro će oni tamo gdje im je mjesto!Slobo hrabar si mnogo i pravedan Čovjek ali su ti ova 2 tipa veliki ORASI i džepu!

ODGOVORITE
Name

Nikola

04.02.2016 12:56

Dukic je načisto pukao ,zamislite da udje u Robnu i ukrade čarape.Provjerava radnice...Glavna sala radnica je evo Rajka prebrojite čarape ,kažu da bar krade ženske znali bi da Jeleni P daje. Sprdnju prave radnice od njega u Robnoj.

ODGOVORITE
Name

petljo

04.02.2016 13:04

Dukic svaki dan salje po tri inspekcije u privatne prodavnice,da ih pozatvaraju kako bi spasio novootvorenu robnu kucu,u protivnom je mora zatvoriti,eto cime se monstrum sluzi,samo treba da zivi on i dronovodja,a ostali nek crkaju od gladi

Name

PRAVDOLJUB

04.02.2016 13:20

Užas, pa da su državni organi oreagovali kao novinari sad dotični gospodin ne bi bio na slobodi. Pohvala za novinare i solbodoumne građane koji su preko društveni mreža doprinijele da se ovi sramni zločini obelodane i ugledaju sv etvost dana.Da javnost vidi sa kakvom se nepravdom suočavaju već više decenija milićani.Sada se sa polja fizičkog nasilja A pošto su Rajko i njegova policija osujećeni od strane novinara da slobodno se iživljavaju nad građanima. Prešlo na polje pravnoga nasiljai gde se nasilnik ponovo iživljava nad žrtvama koristeći svoj uticaj na sud i pravnu službu te tako ko god nešto kaže a što nije po volji lokalnog kabadahije on podnosi privatne tužbe za uvrede i klevete.Nadama se da će sud biti nepristrasan a boksit po ko zna koji put snositi troškove Rajkovih gluposti. Pa sve ove tužbe protiv televiziski kuća i novinara i ljudi u milićima i vlasenici. Bolje bi bilo da je usmerio ka humanitarnim organizacijama.

ODGOVORITE
Name

baja

04.02.2016 13:33

Neka Vasiljevic kaze od cega zivi od cega djecu hrani kako se izdrzava. Poznato je da ima dva braka i cetvoro djece koje je napustio porodice dvije rasturio a nama ovdje glumi nekog dušebrižnika i pravednika koji se navodno bori protiv nepravde i drugih sličnih pojava . Neka Vasiljević navede za kolko se on primanja i plata mjesečno izbori i koliko ljudi od ove njegove prljave rabote zavisi. Upropstio je život Jelene Simic njene mjeke i sestre koje mu sluze za njegovi samopromicuju i druge radnje zasto ih slobo silni nije zastitio , nije zato sto nije spsoban za to za to sto je obicna jajara.Dalje zasto on ne prica o svojim vezama sa oric naserom i drugim slicnim krvnicima zasto je ranjen ljubisa pantic a ne slobo e zato se slobo krije ko funjara promovise svoje debilske slike kako je na ovom ili onom mjestu a u stvari sve je namjesteno uslika se i bkezanija. Neka kaze doticni zasto je sa kim god je saradjivao to prosledio policiji i tako dobijao njihovu naklonost. Neka kaze odakle mu sredstva da kupi stan u Beogradu i Banjaluci, neka tacno kaze koje je njegovo radno mjesto .Uprosastio je mnogo zivote Jelen Simic koju je sutnuo kada mu vise nije trebala, LJubise Pantica , Saše markovića itd.

ODGOVORITE
Name

SS

04.02.2016 13:46

SLOBA JE U OVOJ PRIČI POZITIVAN LIK. I ZALAŽE SE ZA PRAVDU I SLOBODU, BORISE PROTIV JAČEK SPAŠAVAJUĆI NEJAČE. I TO JE ZA POZDRAVITI.

Name

juros

04.02.2016 13:50

Vasiljevic ima na stotine zena,Bog mu dao ljepotu,pamet,hrabrost...ma sve,sta ce kad ga zene vole,al brate voli i on njih.on ima osmoro djece,i sve ih lijepo pazi,a za njegov posao...ne brini ti,sve sto radi posteno je,daje vise ovakvih mladi ljudi,koji javno zbore,a ti se i dalje skrivaj iza laznih imena,gospodjo draga.

Name

re baja

04.02.2016 13:55

Hajde demantuj bar jednu Vasiljevicevu objavu,a on je svaku Dukicevu objavu demantovao ARGUMENTIMA.

Name

Dule

04.02.2016 13:55

Ajde molim te strah je tebe za tvoj položaj ,koji imaš u Boksitu. Slobo nikoga nije šutnuo kad mu ne treba.Jelenu je zbrinuo na sigurno ne brini tako ni za Ljubisu.Moj ti je savjet brini ti za sebe tako je i Faki Rajka branio pa završi na spisku. Slobo pokazuje veličinu svoju ne dira djecu, unučice Rajka.Pise o njemu i šljamu oko njega.Slobo je olicje poštenja da je vise ovakvih ljudi u Milicima,bilo bih bolje Milicanima.Ovako živi u strahu dali će te neko oljagati kod Rajka i završiti na spisku nepoželjnih . Ljudi se plaše najviše toga u Milicima,posle price o sestri Ruži i sestricima. Pozdrav i manje pričaj po kafićima ,da nebih doživio sudbinu Fakija. Savjet ne škodi...

Name

Re

04.02.2016 13:55

Slobodan ima cast i obraz i jedini je rekao istinu i suprotstavio se ubici i lokalnom siledziji. Ako ima cetvero djece alal mu vjera. Jelenu Simic je prebio lokalni siledzija i zlikovac koji terorise Milice od kada se zlo u njima okotilo. Argumentima je Slobodan zgazio Dukica, pa cak ga demantovao u svakoj recenici o hvalospjevima samom sebi koje poremeceni Dukic iznese na mitingu srama. Objavi momak potjernicu,objavi presude Boze Vitica, Duska Vagurica a Dukic rece da ga nikad nisu dobili. Rece i slaga. Sustina je da mu Dukic nije dorastao i da se on poigrava sa njim. A Dukic iz nemoci srlja iz gluposti u glupost. Znamo mi sta Vasiljevic misli o Naser, Dukicevom saradniku i pobratimu Nasera Orica. Gazio ga je kad niko smio nije. Dok su mu gostoprimstvo pruzali Dukic i kompanjoni oko Dukica.

Name

Pravda

04.02.2016 13:57

Jesu li i one slike iz devetke i ispred tornja namjestene?

Name

PP

04.02.2016 14:00

JA LIČNO NE POZNAJEM NITI JEDNOG NITI DRUGOG I MENE NJIHOVI PRIVATNI ŽIVOTI NE INTERESUJU. VEĆ DELA.

Name

tata

04.02.2016 14:01

Ovde se ne radi o Vasiljevicu i cime hrani svoju porodicu.... Podjesticu te ovde se radi da kriminalci glume zrtvu,da drzavni organi RS i BiH ne rade svoj posao i samim tim stavljaju se na stranu kriminalca! Svi mediji u regionu su upoznati o desavanjima u Milicima.Na vasu zalost istina je ugledala svetlost dana.Samo da jos reaguju pravosudni organi BiH i da svi gradjani Milica docekaju pravdu..

Name

Dubnica

04.02.2016 14:03

Vasilije bice mi cast da se slikam sa tobom. A vidim da si cesto u Milicima. Dobrodosao si. Svaka domacinska kuca je otvorena za tebe

Name

Miladin

04.02.2016 14:04

Vaske alal vera. Neka su zivi i zdravi

Name

Teodora P

04.02.2016 14:08

Vaske, poljubac za tebe

Name

milicanka

04.02.2016 14:10

Lepom Vasiljevicu stanove kupuju zene.

Name

Od cega

04.02.2016 14:11

A ti?kako znas sve to?Dukicu ti si??Od cega ti zivis?Cim se ti bavis?

Name

Rada Radaa

04.02.2016 14:13

Vaske legendo!!! Volim te

Name

zapitaj se

04.02.2016 14:29

A ne spominjes imovinu tvojih junaka po Beogradu..Poreklo imovine Dukica,njegovog sina,poreklo imovine Vasiljevica Miladina,Viskovica,Zike Jurosevica,Laze,privatizacija rudnika,farme,intala,drine osiguranja,krivicnih dela koja se gomilaju i samo guraju pod tepih.Samo polako nekad ce doci vreme da se mora i odgovarati...Ovde nije rec samo o Dukicu ovde se radi o jednoj organizovanoj kriminalnoj organizaciju,koja ima za cilj da se oni bogate..Zapitaj se sta je radio javni pravobranioc za ovih 15godina otkad postoji opsina Milici,cije je interese zastupao,sto ce neko da odgovara..To se isto odnosi i za sve direktorcice koji su radili u javnim ustanovama....Koliko su kapitala izneli iz RS odnosno BiH. I sada bi da glume zrtve,mislim da su losi glumci.

Name

Sanja M.

04.02.2016 14:33

Slobodane

Name

Za Baju

04.02.2016 14:36

Bajo znas li nesreco ko je tvoju napravio? Boze i gospode pomiluj.

Name

mirkan

04.02.2016 13:48

Jadana je ovo drzava u kome ovaj vasiljevic nesto ganja i prica za televiziju, obicna poremecena jedna licnost narcis, egoista sebicnjak neko ko misli da je velik ako napadne dodika dukica i druge neke ljude koji su stvorili nesto u zivotu.

ODGOVORITE
Name

re mirkan

04.02.2016 14:17

pa maleni mirkane,hajde ti izadji na televiziju pa nesto prozbori,nemoj viriti iz Rajkanove guz..e

Name

Re

04.02.2016 14:30

Mislis na ove lopove sto su opljackali ovaj narod. Pa ga sad dave i tuku

Name

dragan

04.02.2016 13:51

Vasiljevic lazni borac i patriota placenik zorana stevanovica debelog

ODGOVORITE
Name

Ahahahahahaha

04.02.2016 14:14

A udruzeni zlocinacki poduhvat? Ahahahahaha, mali si ti Dukicu za ovog momka

Name

Vanja

04.02.2016 14:15

Slobce uz tebe zauvijek.Ponosna

Name

Ahahahahahaha

04.02.2016 16:09

Vidim da ni Stevanovica nije stedio, tako da uzmi sendvic u motelu i pisi sa argumentima

Name

Dukic

04.02.2016 13:58

Vasilije zgazi lopova i ubicu. Na dobrom si putu. Sumnja u sve. Kupio je opremu za prisluskivanje sluzbenih telefona

ODGOVORITE
Name

Rajko kukurajko

04.02.2016 14:00

Dukicu ubi te paranoja. Ali ti si bio bolestan i prije kada si napao i bludnicio sa srodnicom. Sram te bilo manijace

ODGOVORITE
Name

vuper

04.02.2016 14:00

Ljudi dali je ovo moguce, nije ovo divlji zapad, ili jeste, transfomise se. Dobro je rekao Dodik da Bosnu i Hercegovinu vode kriminalci i lopovi a strance ovde necu da spinkem.

ODGOVORITE
Name

Marko

04.02.2016 14:02

Dukicu dodje i tvoja crna minuta. Sto places sad OSCE-u? Sad trazis zastitu ombudsmana. Sto ih nisi zvao kada si davio Jelenu Simic kcerku srpskog poginulog vojnika?

ODGOVORITE
Name

ibro

04.02.2016 14:06

Slobodane samo napred nemoj stati na ovome idemo dalje podrska iz vlasenice.

ODGOVORITE
Name

zo

04.02.2016 14:09

Rajko dokle ces se setati po milicima prljas zemlju uhaps rajko dosta si se napljacko pusti sirotinju da zivi .

ODGOVORITE
Name

Milici

04.02.2016 14:11

Vasilije svi casni gradjani su uz tebe. Zlotvor je na koljenima. Svaki dan ga doktori krpe i saniraju u motelu

ODGOVORITE
Name

xx

04.02.2016 14:13

Sto rajko nije dolazio deset godina u milice i sad ga kobajagi pojedini brane a to su samo njegovi koje je sve obezbedio sta su dobili pojedinci rajko u haps pod hitno.

ODGOVORITE
Name

Zoja

04.02.2016 14:18

Dukic se izblamirao i obrukao. Podrska ovom mladom covjeku. Sine idi do kraja

ODGOVORITE
Name

Rajko

04.02.2016 14:19

Dukicu smijesi ti se gulag.

ODGOVORITE
Name

Dinkic

04.02.2016 14:28

Ne mogu da vjerujem da im smeta jedan covjek ... Svakako ISTINA boli. Zbogom Dukicu...

ODGOVORITE
Name

Zmaj

04.02.2016 14:31

Dukicu kad ces na poligraf? Obecao si. Cekamo istinu Rajko

ODGOVORITE
Name

SLOBO

04.02.2016 14:32

OBELODANI IM GDE I ŠTA RADIŠ PA MAKAR U ZAVIJENOJ FORMI DA NE MISLE DA SE GOLOGUZAN I DA IZ OVE PRIČE ŽELIŠ NEŠTO DA UŠIĆARIŠ. A TI SE BORIŠ ZA MNOGO VEĆE INTERESE NEGO ŠTO MOGU I NASLUTITI.

ODGOVORITE
Name

Mila

04.02.2016 14:35

Slobodan bice mi cast da te upoznam. Vidi inbox na fb. Kiss

ODGOVORITE
Name

Marko

04.02.2016 14:37

Dukicu sto stavi druga Murata? Otmi mu i odlikovanje sad

ODGOVORITE
Name

Radovan

04.02.2016 14:41

Dukicu razvali te momak uzduz i popreko. Kako te navuce i da zakrvis sa Muratom i Bosnjacima. Murata si stavio zbog toga jer je Vaske objavio da si ga odlikovao. Pa ti da se dokazes da si sad veci Srbin nego sto si bio kada ti je Murat trebao nasuka se kao diletant

ODGOVORITE
Name

Re

04.02.2016 15:03

Pa i jeste ga odlikovao. I njega i Dzevada

Name

drazen

04.02.2016 14:42

Svaka cast Vasilije, unistio si Dukica

ODGOVORITE
Name

Solunac

04.02.2016 14:46

Kad će taj đed u penziju? Onda će biti manji od makova zrna !!!!!!!

Name

Re

04.02.2016 14:49

Pregazio ga je. Ubio argumentima. Mi vjerujemo u dokaze a Vasiljevic je dokumentovao i objavio papire. Papire koji debelo kompromituju Dukica i svrbe ga debelo koliko vidimo

Name

Dukicu

04.02.2016 14:44

Odgovoril sta ombudsman? Posalji ti njima majmune da to prevaspitaju sa stanglom. Nece to biti prvi put ni tebi ni njima

ODGOVORITE
Name

Za Slobodana

04.02.2016 14:45

Mali vojim te. M.D

ODGOVORITE
Name

Radnik Boksita

04.02.2016 14:46

Dukicu ko je narucio ubistvo Mladena Mimica?

ODGOVORITE
Name

Beograd

04.02.2016 14:50

Jao bre koliko vas boli Vasiljevic Dukicu pa ste mu i miting u cast organizovali. Podrska Vaske iz Srbije

ODGOVORITE
Name

Viskovic

04.02.2016 14:53

Realno momak dominira. Dukic je nemocan

ODGOVORITE
Name

Dukic manijak

04.02.2016 14:54

Koga ces sljedeceg daviti Dukicu? Pravda za Jelenu

ODGOVORITE
Name

Doktor

04.02.2016 14:56

Dukicu kako si mogao prebiti trudnicu? Kako si mogao na nju dici svoju poganu ruku?

ODGOVORITE
Name

baja i saradnici

04.02.2016 14:57

Otice vam i Rajko jajare,dzaba ga branite

ODGOVORITE
Name

Dukicu

04.02.2016 14:57

Dukicu sta je zgrijesila trinaestogodisnja djevojcica da je istjeras iz KUD-a?

ODGOVORITE
Name

Ja znam

04.02.2016 15:12

Dukic je godinama gazio sve pred sobom. Svi su se sklanjali i cutali.Radio je to i ocu ovom momka ni u snu ne ocekujuci da ce ovo da se desi. Dukic se nije nadao ni u najdubljem snu da ce se ovo desiti i da ce nekad neko imati hrabrosti da se suprotstavi velikom Dukicu. A desilo se. Brutalno, mudro i pametno, sa argumentima koji su jasni i cisti i na koje Dukic nema odgovor.

ODGOVORITE
Name

kraj

04.02.2016 15:16

Zavrsi se i lojina misija, kome ces sada lojo pogledati u oci

ODGOVORITE
Name

re

04.02.2016 15:53

Loju nikada niko nije ni cjenio, obicna smradina

Name

re

04.02.2016 16:11

LOJO IZDAJNIK

Name

Mup

04.02.2016 15:17

Dolija i ti Dukicu

ODGOVORITE
Name

Sipa

04.02.2016 15:18

Dukicu dolazimo

ODGOVORITE
Name

Neko sa Birca

04.02.2016 15:49

Trenutno je opsti haos u redovima Rajka i njegovih podrepasa.Atmosfera u gradu nikada nije bila gora,unezvereni ljudi neznaju vise kako da se ponasaju,povukli se u sebe,nikome neveruju,cute i trpe.Na srecu ima sve vise svjetlih primjera koji mu se na svakom korako otvoreno suprotstavljaju i time ne dozvoljavaju da hrani svoju bolesnu sujetu.U zestokom je problemu jer je svima pun kurac matore budale koji se svima zamjerio.Budite sigurni braco da je gotov.

ODGOVORITE
Name

lojo

04.02.2016 16:08

Kazu Dukic pakuje kofere da bjezi, al pitanje je kuda, nigdje vise nema zastitu i nigdje nije dobro dosao. U hajduke Rajcine, nek te vodaju po sumama Radomir Pantic i ostale , a obavezno povedi i dronovodju.

ODGOVORITE
Name

Re

04.02.2016 16:13

Raso Pantic voda Nasera trenutno. A Dukic nema kud. Gotov je bandit

Name

Dragan

04.02.2016 16:10

Pišete mjesecima optužuješ te uradio ovo te uradio ono te kriminal ovaj tekst ubistvo ovo ubistvo ono a Lukač ministar policije otvoreno kaže nikakve istrage nema niti je bilo kad pokrenuta i tako vam sve ove skrabotime padaju u vodu. OSTAVITE VI MILIĆE NA MIRU I MIĆANE DA ŽIVE SVOJ ŽIVOT DA RADE I UČE

ODGOVORITE
Name

Re

04.02.2016 16:25

Od koga da uce?

Name

re

04.02.2016 16:25

Ne moras ovo pisati, dovoljno si se Rajku uvukao u g ....u.

Name

Re

04.02.2016 16:26

Lukac ne vlada MUP-om. Al vidjecemo uskoro.Lukac je stari reketas. Sto ne rece odakle mu na racunima 7 miliona KM

Name

re Dragan

04.02.2016 16:32

Ha, ha, ha, ha e jado ne provaljuj se

Name

re dragan

04.02.2016 17:36

Uci se ti zanata ,brzo ce ti trebati

Name

HAMID

04.02.2016 16:18

MURATE LEGENDO NASA, NEKA SI REKAO ZA RAJKOVE ZLOCINE, GODINAMA NEKO ZATASKAVA OVAJ TESKI ZLOCIN U ZAKLOPACI KOJI JE NAREDIO LICNO RAJKO DUKIC. KRAJNJE JE VRIJEME DA ODGOVARA ZLOCINAC DUKIC

ODGOVORITE
Name

Xxx

04.02.2016 16:20

Iza Rajka od politickih drugova stoji samo Laza.Posto je Dodiku pokušao zabiti noz u leđa. Iza njega vise ne stoji niko.Organi sada mogu slobodno sprovesti istragu do kraja.

ODGOVORITE
Name

Crni

04.02.2016 16:35

Vasilije j...s li ti sta druže ili samo ovaj narod. Okani se Milića ko ti daje pravo ti da zavodis neki red godinu dana prozivaš o nekom kriminalu a ništa niko nigdje nije uhapšen. Pisao si ti i o Mici kralju pa ništa nikad ga niko hapsio nije pa si se naklatio na ferhata milicajca eno i njega oženi se čovjek živi svoj život. Džaba drugar nikad ništa niko ne reaguje niko ne djeluje niko nije hapšen nema ništa. Svojim pisanjima ne portalu si doveo do toga da jw jedna djevojka bez stana i posla ostala i jos dosta ljudi koje si ti prevario kažeš boris se za njih ustvari koristiš ih samo pa ih baciš i sve tako u krug. Davis se i ti samo u svojim slovima jwr su uzaludna niko ne reaguje niti će reagovati sve je uzalud. Milicani se bore da prežive u ovom vremenu od rudnika žive rade djeca se školuju pa kako tako živi se druže. Lako je i ovima ostalima nasladjivati se a kladim se u život da pola ovih sto komentarišu nemaju za hljeba i sam sam taki al opet ne širim mržnju niti pozivam ni nikakvu kavu. U pamet se Milicani čuvajte svoje domove djecu i radna mjesta. Od ovih pisanja neće na dobro živi bili pa vidjeli neće biti ništa. Kad bi prošli malo križ sekovica i vidjeli grad duhova svw bi vam jasno bilo.

ODGOVORITE
Name

Svjedok

04.02.2016 16:51

Za neupucenog.Gdje je sad Mico kralj? Gdje je narkodiler Ferhat koji je gospodario PS Vlasenica a sad je pismonosa? Malo se informisi pa pisi. A cestitke sto se ozenio. Sto se tice Dukica sacekacemo malo. Ruda ce ici i bez njega. On nece dugo jos biti u Milicima. Vaske tari ovu poremecenu budalu

Name

Crni

04.02.2016 16:59

Drug ja ti samo govorim da je sve ovo predstava za narod sta je radio pisao protiv mice kralja i dođoše ovi još osam put gori ali Mićo te ukro ovo ukro ono i nista. Ne pravdam ja nikoga nego sam govorim svr neko pisanja sve neka prica a ništa niko ne privodi hapsi. Ovo samo da se narod zabavi i nahrani nečim. Mi

Name

Re

04.02.2016 17:14

U pravu si. Dodje gora bagra. Ostoja, Todorovic, Stevanovic, Cips, Boro Vidovic.

Name

Običan čovjek

04.02.2016 17:28

Crni, svaka ti je na mjestu...a ovaj je bolestan, piše o bilo kome, da ima efekta, opravdao bih, ovako navukao ljude na tanak led.tog Vasiljevića ne znam, niti me interesuje, ali me iznenadi njegov imetak, stan ovdje BL, stan ondje BG, auto, dva brakoloma, samo alimentacije,Bogami biće da nije nešto čisto. Neka mu je Bog, na pomoći, jer on sve vidi, ima i mnogo neistine i to previše. Jer samo koji nemaju nešto u glavi ili su debelo plaćeni pišu ovoliko.

Name

Dukicu

04.02.2016 17:38

Dukicu jel to vise nisi Cvjetko? Hahaha, slazem se, nema efekta ovo sto Vasilije pise. Miting Srama, silna pisma Dukiceva su malo da se narod zabavi

Name

Re

04.02.2016 17:40

Obicni Rajkane, daj da cujemo neistine.

Name

Za obicnog

04.02.2016 17:42

Daj nam nekih papira da demantujemo Vasiljevica. On je argumentovao sve sto je napiso. Joj jes jadno kad Dukic rece nije bilo potjernice a potjernica na zidu kod Vasiljevica. Na kraju kad je Vasiljevic prihvatio poligraf Rajkan se ucuta

Name

Re

04.02.2016 18:05

Jebe Dukica. Matori je gotov smako. Samo napred Vaso

Name

re crni

04.02.2016 18:28

ma ja ba crni velis nek me Rajkan i nag.zi,sam nek ne davi,takav mudrac kao ti moze samo u robovlasnicko drustvo,strpi se malo vidjeces i kako ce DUKI zavrsiti

Name

Cvjetko

04.02.2016 19:37

Odličan komentar . Kraljeviću je učinjena velika usluga od strane onih koji su ga rušili a sada bi da sruše Miliće i Rajka. U Vlasenici je samo dobijena kafana "Lovac" od Miće Kraljevića koja je uzgred trenutno obična rupa.

Name

Re

04.02.2016 20:22

Da, jeste.Krljevic je sad tamo gdje mu je i mjesto. Bez para i jarana. Na dnu

Name

Durmic

04.02.2016 16:40

Istjera i Loju. Sad opet metak u dzep i govori da ceka Dukica. E moj loju kud si sad pristo? Obrukao si sve do desetog koljena

ODGOVORITE
Name

...

04.02.2016 16:43

Volim te jako, najvise... ;)

ODGOVORITE
Name

Milići

04.02.2016 16:43

Sve je ovo vise postalo naporno najviše stradaju obični građani milica. Ajde vi na sudu pa nek sudija kaže jeli bilo kriminala ili nije dosta vise kaljate nam grad taman smo počeli normalno živjeti

ODGOVORITE
Name

Jelena

04.02.2016 16:54

Ko ce da kaze? Koji sud? Onaj u kome su nestale potjernice za Dukicem? Sacekajmo da se promijeni vlast.

Name

Re

04.02.2016 16:55

Mozda ti jesi. Ali oni koje davi, istjeruje iz KUD-a, prebija nisu. Dok zlocinac ne zavrsi iza resetaka. A brzo ce ako bog da

Name

Milicanin

04.02.2016 16:57

E moj Dukicu, do sta dodje "privrednik godine"

ODGOVORITE
Name

Olovo

04.02.2016 16:59

Dukicu ti si sramota za Milice i Republiku Srpsku. Zivjeli smo koliko toliko skladno dok ti nisi dosao i poceo ludovati

ODGOVORITE
Name

Doktor

04.02.2016 16:59

Vodite ovog mantufa starog u Sokolac

ODGOVORITE
Name

Obrenija

04.02.2016 17:03

Dukicu jel istina da si tuko trudnicu ?

ODGOVORITE
Name

re

04.02.2016 17:27

Tuce on koga god moze, stara drtina, al skace ti to Dukicu na nos.

Name

dr nele

04.02.2016 17:35

BRZO CES TI RAJKO SVIRATI KLAVIR, JESI LI NAPRAVIO TUNEL ISPOD MOTELA DA MOZES POBJECI KAD ZAKUCAJU DA TE HAPSE ILI CE TE DRONOVODJA EVAKUISATI SVOJIM LETECIM REKVIZITIMA.

ODGOVORITE
Name

Tuzilastvo BiH

04.02.2016 17:44

Dukicu vrijeme je........

ODGOVORITE
Name

Motel

04.02.2016 17:45

Zao mi je Dukica, sta mlada zena uradi od njega. Dukicu ona je alkoholicarka

ODGOVORITE
Name

Lukic Polje

04.02.2016 17:46

Dukicu, sta vele ombudsmani? Ocel doc da te brane?

ODGOVORITE
Name

RS

04.02.2016 17:46

Zasto je Milojka Simic (Jelenina sestra) tuzena za klevetu od strane kompanije Boksit? Zasto je iznenadjena zvala medije da pita otkud to da nju tuze? Da li ce joj ko sutra platiti kad izgubi na sudu? Djeca poginulih boraca su zloupotrebljen s necije strane da bi se Rajko "srusio".

ODGOVORITE
Name

Re

04.02.2016 18:00

A kako ce da izgubi? Nesto je slagala mozda?

Name

VRS

04.02.2016 18:02

Dukic se srusio sam kada je davio njenu sestru. To sto sad tjera Cigu Kandica da laze da su joj modrice na vratu od ljubavnih ugriza neka Cigi sluzi na cast. Treba je u oci pogledati u sudnici

Name

Za RS

04.02.2016 18:09

Smradu branila je sestru. Ali s obzirom kakav je sud u Vl nije nemoguce da Dukic dobije. Djevojka je rekla istinu

Name

re rs

04.02.2016 18:10

ee kukavce sinji,pa kako mozes pricat takve gluposti,velis neka Rajcin davi,tuce samo mimo moju,sa takvim se ne ide naprijed,makar to dijete pog. borca verbalno brani,to bar mozes

Name

re psiholog

04.02.2016 17:47

Ne brukaj zvanje psihologa,kad postavljas tako glupa pitanja

ODGOVORITE
Name

perhan

04.02.2016 17:49

Rj

ODGOVORITE
Name

obad

04.02.2016 17:50

Rajcine rasuo te momak kao rizu, pokri se

ODGOVORITE
Name

SS

04.02.2016 18:08

DUKIĆ JE SRAMOTA ZA SVE PAMETNE I NORMALNE LJUDE. SVI MISLE ISTO DA SE OSILIO I PUKO. TU VIŠE NEMA POVRATKA.

ODGOVORITE
Name

Radnici Savoksa

04.02.2016 18:23

Mi casni Milicani se ogradjujemo od Rajka Dukica

Name

Milojko portir

04.02.2016 18:19

Dukicu usuti se ti za poligraf? Sta bi? Rece da hoces

ODGOVORITE
Name

re

04.02.2016 18:45

Milojko znas ti dobro da je Dukic lazov i da se nece podvrgnuti poligrafu.

Name

re crni

04.02.2016 18:20

Vasiljevic je srusio mit o Dukicu,razotkrio ga do srzi,otkrio sve njegove lazi,otkrio njegov privredni kriminal javno,njegove lopovije,otkrio sto niko nije smio za 40 godmsvaka cast Slobodane,ziv i zdrav nam bio

ODGOVORITE
Name

Ahahahahahaha

04.02.2016 18:24

Koja je ovo sprdnja. Dukic se zali da su mu ugrozena ljudska prava

ODGOVORITE
Name

Crni Manrajkan

04.02.2016 18:33

E moj Dukicu. Sila ti u guzicu udarila. Mogao si mirno otici, ovako cete ko cuku zavezati

Name

Prnjavor

04.02.2016 18:34

Ovaj Dukic je prolupao skroz. Jebo ga Dodik sto ga drzi

ODGOVORITE
Name

Neko sa Birca

04.02.2016 18:42

Koliku kolicinu gluposti je ovaj Dukic isprica,matora budala je totalno odlijepila.Napravio je "mit"da samo on moze kopati rudu i isporuciti je jedinom kupcu u ovom djelu evrope.Stvarno cudo nevidjeno.Sposobnost je pokazao sa bezbroj propalih projekata,svi znate da je prilikom realizacije svakog od tih projekata doziveo fijasko.Stisnut je sa svih strana da mi ga je i zao....

ODGOVORITE
Name

SRB in

04.02.2016 18:47

SLOBO SLOBODO

ODGOVORITE
Name

gile

04.02.2016 18:50

Rajko da si otisao prije 10 godina bio bi legenda, a sada ces otici kao pseto. Nisi osjetio taj momenat kad si trebao da se povuces, nije ti dala glad za novcem i vlascu.

ODGOVORITE
Name

Xxx

04.02.2016 18:52

Pazi molom te kad su ga medi saterali u cosak I građani .čovek se seti prava.I još glumi i žrtvu.

ODGOVORITE
Name

Marko Bibic

04.02.2016 19:01

Dukicu pretjerao si. Nije ovo nikom trebalo. Da se bogdo nikad nisi ni vracao u Milice

ODGOVORITE
Name

Milici

04.02.2016 19:04

Dukicu nisi ti Bog. 48 godina nas drzis u konc logoru. Daj da ti anonimno napisemo sta mislimo. Mislis da ces nas zaplasiti tom opremom za prisluskivanje sto su ti uvalili gilipteri sa crnim dzipom NS tablica. E jado jadni. Pusti nas da disemo

ODGOVORITE
Name

Ahahahahahaha

04.02.2016 19:18

Cuj Dukic se zalio obdusmanu. Ahahahahaha. Pa smradu zar ti je obraz toliko debeo.

ODGOVORITE
Name

Bolesna drtino

04.02.2016 19:18

Stidi se grobova nase brace oceva i sinova koji poginuse u ratu da bi ti i tvoj vodja harali i ponizavali borce i njihove porodice, lopovi sudice vam bog ako ne narod.

ODGOVORITE
Name

dragan

04.02.2016 19:22

Uvalili budali opremu za prisluskivanje, misli da ce mu to pomoci, e moj Rajko crni Rajko.

ODGOVORITE
Name

petljo

04.02.2016 19:27

molim vas nemoj te hapsiti jos ovu bagru u Milicima, neka vide kako je ziveti u sredini gde vas svi preziru

ODGOVORITE
Name

zoran

04.02.2016 19:57

je l' stvarno istina da je Lojo dobio nogu?

ODGOVORITE
Name

re

04.02.2016 20:26

Pa zar nekome treba LOJO, lojo je bio dukicu tariguz, Dukic otrao gu. ..u sa njim i u kanalizaciji lojo pluta

Name

strpljenje

04.02.2016 20:00

Padali su Dukicu i veci od tebe, i tebi se blizi kraj, odsvirao si svoje.

ODGOVORITE
Name

re cvjetko

04.02.2016 20:01

Od Kraljevica je ostao samo otirac krije se u misijoj rupi,nikad nezna gdje ce se zanocit,nedjela se moraju naplatit,A i ti Dukicu si gotov,tajni veo je skinut sa tebe,nebi ti bio u kozi ,jebes pare kad su proklete,otimao si ih od tudje djece,mirna savjest i spokojan san su neprocjenjivo blago,a ne oteti novac.

ODGOVORITE
Name

re

04.02.2016 20:17

Istina 100 %

Name

suman mili

04.02.2016 20:12

JA SAM bIO UZ RAjka dO Juce Al SADE vidim Daje to jeDna budala, jedan OLOS trebe ga NAjurith iz MIlica.VaS milIi

ODGOVORITE
Name

re

04.02.2016 20:21

Ne baljezgaj mili kad se otrjeznis bice opet stara prica

Name

Zora sestra Suman

04.02.2016 20:27

Tako je rode. Smece jeno. Mene natjero da kazem da me elektricar spopado pa ga odvede policija ni kavu ne plati

Name

suman mili

04.02.2016 20:33

Dosti je vise Rajko neCe niko da bude roB.

Name

Cvjetko

04.02.2016 20:37

Zoro kupi prnje ujutru ako na poligrafu pokaze da si citala komentare na Bn-u

Name

Misici

04.02.2016 22:53

Zna Zora kome je podvodila djevojke sa prakse i na koji nacin i s kojima je od djevojaka dobra. Neke su je naruzile djevojke i napustile praksu. Ne zovu je dzaba Madam Milicke Prostitucije.

Name

Rajko je fenomen

04.02.2016 20:37

kad mu treba tad je najveći Srbin, osnivač, tvorac utemeljivač i sve što treba. Tad prezire Sarajevo, sve što je Muslimansko.... ali kad mu je u interesu odjednom traži zaštitu od tog istog Sarajeva, od sećijaša i svih institucija koje do tad nije prihvatao. Stvarno je lik za Ginisa, ali negativnog

ODGOVORITE
Name

E moj ti

04.02.2016 20:41

Dukic je bio vise puta zasticeni svjedok protiv Srba u Hagu

Name

ops

04.02.2016 20:38

Znaci loju je najurio, e moj lojo sad plutaj u kanalizaciji sto neko gore napisa

ODGOVORITE
Name

pilana

04.02.2016 20:53

E zivio ti nama Slobo 1oo god,je.es Rajkove knjige,ti si citaniji u milicima.

Name

Ej

04.02.2016 20:45

Zamisli kakav je to rasista, stavlja ljude na neke spiskove. Zute trake neka im podijeli da nose sjeme mu se zatrlo

ODGOVORITE
Name

despot

04.02.2016 20:56

Pa ti ljudi sa spiska imaju ponos,cist obraz ne titraju Rajkova m.da,zato ih i zigose.

Name

anonimus

04.02.2016 21:51

Imaju losu procenu,samo 14 ljudi je na spisku,mislim da treba da stave bar 2000ljudi na spisak za zabranu,i onih 2000ljudi sto su proterani znasci negde oko 4000 osoba... Postene,pravedne,moralne osobe i nemaju sta da traze u motelu zna se ko tamo ide i ko mora da ide...Cuvajte se braco i sestre zvjer je najopasnija kada gubi vlast.

Name

ogledalce

04.02.2016 20:48

RAJCINE, IMAS LI TI OGLEDALO, PA ZAR NE VIDIS DA SI SE IZOBLICIO MRLINO

ODGOVORITE
Name

Milici

04.02.2016 21:01

Koliko vidi ovi sa spiska ga ne fermaju uopste,vjerovatno im nije lako.A neki su mi slatki...

ODGOVORITE
Name

Sa spiska

04.02.2016 21:20

Skidaj Murata Dukicu, ne pogani nas svojim ortacima lopove

Name

Tarmi

04.02.2016 21:29

Ljudi ovo je dno dna ima li ko da ovom banditu stane u kraj...

ODGOVORITE
Name

Milicanka

04.02.2016 21:42

A sad mu kao smeta Murat,ove jajare iz ludakovog okruzenja su mu rekle da bi to moglo biti popularno.A ovaj mu nije izlazio iz motela.Misli da moze da preskoci Murata i da ce mu to omoguciti njegov stari prijatelj Naser,opet se prevario

ODGOVORITE
Name

brzi

04.02.2016 21:45

Taj Dukic je teski psihopata, hapsite tog bandita dok jos nije kasno, jer vec je dosta zla nanijeo

ODGOVORITE
Name

Lojo

04.02.2016 22:14

Murata je stavio da ne bude da ne ispadne srbomrzac.

ODGOVORITE
Name

POSAVAC

04.02.2016 22:15

Ako ti ne bude sudila ova korumpirana drzava sudice ti BOG a NJegov sud je PRAVEDAN.Sve do sedmog koljena.

ODGOVORITE
Name

Vuk

05.02.2016 09:46

Posavac, radi svoj posao, goni....

Name

PRAVDOLJUB

05.02.2016 06:05

Pored svih manija dobio još i maniju gonjenja dronovi, prislušni uređaji, verovatno sve po zakonu. Jasno je da celokupan narod misli isto, ali i ljudi oko njega. Verovatno da mu ne smeju ni reći zbog privilegija koje uživaju da je to loše i pogrešno. Dobro čovek je puko, osilio se umislio da je Bog i gotovo zbogom pameti. Ali šta je sa državnim organima RS zašto ne reaguju i ovu priču ne preseku i dotičnog izvedu pred lice pravde. Pogledajte, pa čovek ne bira srestva da bi se iživljavao nad žrtvama, samo se metod menja. Koliko sad vidim došlo se do pravnog nasilja nad neistomišljenicima te kako šta ko progovori on odmah tuži. Pa zar ljudi koji su pretrpeli teror samo zato što su nezaštićeni ostali od strane državni institucija moraju da trpe pravna nasilja samo zato što arči taj biksit i ima besplatnu pravnu pomoć. Ovakvim nečinjenjem državnih organa stvarase loša slika u društvu i nemogućnost adekvatnoj borbi protiv bahatih i silnih tajkuna na prostoru RS. I nemogućnosti uspostavljanja zakona nad teritorijom gde vladaju zakoni tajkuna. Očito da policija u toj lokalnoj sredini je stavljena po kontrolu dotičnog, ali šta je sa većim istancama.I samo obraćanje njegovo ombudsmanu je krajunje licimerno. Meni to liči kao samo prijavljivanje evo neka ta kancelarija organizuje bespaltnu pravnu pomoć žrtvama terora Rajka Dukića i pomogne da se slučaj rasvetli do kraja. Ili odbor za bezbednost odredi grupu za monitoring celokupnog slučaja. Ovom se mora stati u kraj jer ovakvi slučajevi mogu dovesti do šireg bunta i nezadovoljstva građana.

ODGOVORITE
Name

Beli

05.02.2016 06:14

Dukić je Bog, ja bih mu rado odveo ženu da je kresne. Zaposlen sam kod njega kao obezbedjenje i mogu reći da je on veliki covjek.

ODGOVORITE
Name

beli

05.02.2016 07:58

Sram te bilo dobro nisi rekao i kćerku. Pusti bolan svoju ženu na miru.Već plakni ti svoje dupe nek te ta umobolni starac keca gde hoće pa i u mozak retarde.Kakve budale je okupio oko sebe dobro je i živ. Dobri ti savetnici magistre!!!

Name

p

05.02.2016 08:11

Tvoje je da laješ, režiš a kad ti psihopata naredi da ujedaš da ujedeš. Pusti se mišljenja da imaš čim da misliš ne bi radio to što radiš. A sad marš u kućicu. To je tvoj tretman od istog tvoga za koga radiš.

Name

re

05.02.2016 10:06

Bjedo jedna kad ode Rajko ni jaja vise neces moci voziti, jer i to ti je gazda ugasio

Name

pr

05.02.2016 06:31

Laza je Rajkov isprdak i zamorče.Koji napad na Rajka želi prikazati kao napad na opštinu, boksit i Miliće. Nivo bezočne laži i glupost izvrtanje teza.

ODGOVORITE
Name

Re

05.02.2016 07:57

Sve to njemu Dukic diktira, dovede ga u motel ko cuku, a po potrebi isamara kada zaboravi sta mu je rekao da uradi. Lazo je i doveden da prevede zadruznu zemlju na Boksit i blentin Mileks

Name

Murat

05.02.2016 08:00

Dukic bi najradije sada skinuo Murata al ne moze da prihvati poraz. Dukic je jedan obican nikogovic i senilna mrlina koja zdere vijagru da bi se dokazao Jeleni

ODGOVORITE
Name

Pr

05.02.2016 08:26

DA MOŽE DA PROZDERE CELE MILICE ON BI PROZDRO PA I TO BI BILO MALO.

Name

Na spisku

05.02.2016 08:42

Dukicu vidim poceo si i poslovne saradnike da stavljas na spiskove. Kad je na redu Naser?

ODGOVORITE
Name

Boksit

05.02.2016 09:34

Nece Nasera na spisak. Njemu Oric treba oko Zaklopace da prikrije istinu. Ali necemo mi njegove kazne lezati.

Name

soko zove orla

05.02.2016 09:18

Kad kriminalci mogu da prave javne spiskove i ogranicavaju slobodu kretanja ljudi,onda imaju sigurno i tajne spiskove nepodobnih gradjana Milica...Mislim da svi gradjani Milica srbi,bosnjaci koji su protiv torture,protiv nasilja,protiv nepravde a sve u cilju izgradnje boljeg i sigurnijeg drustva. Moraju se okupiti oko ove ideje i zapoceti demokratsku borbu... Opozicija u milicima,nevladin sektor,ljudi koji su ukljuceni preko drustvenih mreza,ljudi koji su zrtve,da pokrenu ideju o javnom skupu gde bi se ukazalo na nasilje,kriminal,na ogranicenu slobodu kretanja u 21veku,pravo na zivot,traziti da drzavni organi reaguju..

ODGOVORITE
Name

Dd

05.02.2016 10:45

Da se ne desi ovo u motelu još nebi saznali za javne spiskove.A za tajni je zaduzena Jelena verovatno pola Milica.Zlo naslo zlo.

Name

svjetlost

05.02.2016 11:11

Pa narod u Milicima ne smije normalno da dise,a ne da se okuplja protiv tiranina,,jer je on sve prisvojio,cijele Milice i zemlju i nebo,on je Bog,pa vidite bilo sta da cuje za radnika,a njemu nije po volji on daje otkaz,poligrafise,tuzi'a sve to radi zato sto je nesposoban da rjesava probleme,strahovlada je najefikasnije sredstvo protiv naroda,.Sve redom tuzi,ko ga popreko pogleda,moze mu se ,jer sve sudske troskove placaju radnici,pa i advokate.Jadan je onaj menadzer koji se tuzi sa svojim radnicima koji su radili po 4o god.i zivot ostavili na rudniku,koji jedva krpe sa penzijama,a monstrum im sad sudom otima i te otpremnine koje su ih slijedovale,dno dna neka se najedu samo on i dronovodja,a i jedu na grbaci radnika u motelu,pa cak se tu hrane i industrijalci,koji nemaju ni 4 razreda osnovne skole,zalosno Dukici.Izracunajte vi koliko kosta mjesecno on i njegovo obezbjedjenje,koga se Dukicu bojis,svog naroda?kako si posijao tako ces i da zanjes monstrume,blizi se kraj i tvojoj tiraniji,idi da narog progleda.

Name

Rosanda Deuric

05.02.2016 09:38

Ostavite vise covjeka na miru. Svi imaju uspona i padova. Ako je posrnuo ne treba da ga lincujete.

ODGOVORITE
Name

Jes

05.02.2016 11:09

Tacno je da svaki covjek ima uspona i padova al ovaj je brate skliznuo u provaliju sam je kriv sam pao sam se ubijo srecno mu bilo

Name

f

05.02.2016 11:14

Pravnice, kolo se slomi na Jeleni Simic. Velika greska.

Name

Marko Djuric pravnik

05.02.2016 09:38

Rajko volim Vas

ODGOVORITE
Name

K

05.02.2016 11:02

Do poslednje pare ovo mora da je Jelena.

Name

D

05.02.2016 11:56

Vise mi licis na Rajkovu dvorsku ludu.

Name

Pri

05.02.2016 12:09

Ili prikrivenog geica.

Name

ahahaha

05.02.2016 10:02

Da mu tu opremu za prisluskivanje nece instalirati gusak i ostali debili iz obezbedjenja il da zovnu loju starog agenta, ja tuge goleme sta ludi Rajko radi.

ODGOVORITE
Name

A

05.02.2016 10:51

SVI KOJI SU KOMANTARISALI U NEGATIVNOM KONTEKSTU NJU I NJEGA SU NA TAJNOM SPISKU.BAS SU PAR ZA KRAH I SUNOVRAT MORALNIH MREDNOSTI I LJUSKOG DOSTOJANSTVA.

ODGOVORITE
Name

beli

05.02.2016 12:04

Ljudi okanite se corava posla i mrznje , uzmite nesto uradite pametno za sebe za svoju porodicu za mladje generacije , omladina Milica mora da se probudi i kaze dosta ovim zlobnim tekstovima i svim ovim negativnim desavanjima , ko ce drugi ako ne mi mladi , moramo suzbijati redove i pruziti podrsku nasem nacelniku i rukovodstvu opstine.

ODGOVORITE
Name

beli

05.02.2016 12:05

Ljudi okanite se corava posla i mrznje , uzmite nesto uradite pametno za sebe za svoju porodicu za mladje generacije , omladina Milica mora da se probudi i kaze dosta ovim zlobnim tekstovima i svim ovim negativnim desavanjima , ko ce drugi ako ne mi mladi , moramo suzbijati redove i pruziti podrsku nasem nacelniku i rukovodstvu opstine.

ODGOVORITE
Name

Servis

05.02.2016 12:36

Vi iz opštine treba da ste servis gradjana a ne otirač Rajka Dukica.

Name

re beli

05.02.2016 12:38

TO TI RAJKANE DAJES SAVJETE IZ LICNOG ISKUSTVA,TI SI NAJPAMETNIJI,OPLJACKO SI BOKSIT,i SAD PUNIH BISAGA MOZES MUDROVATI GLADNOM NARODU ,JADAN SI TI

Name

Re

05.02.2016 12:43

Nije ovo pisao beli. Zaustavimo mi davitelja pa ce svima biti bolje. Dukicu radi nesto. Ne dangubi na portalima

Name

drzava

05.02.2016 12:08

Pustite drzavu i drzavne organe neka rade svoj posao, nemojte vi suditi, narusavate ugled ovog malog mjesta kao i ljudi koji u njemu zive, postajemo predmet ismijavanaja citavog regiona i drzave samo zbog par lica koji imaju medjusobne sukobe, a sve preko ledja normalnih Milicana, dajte malo se trgnite i probudite i predstavite nas grad na pozitivan nacin kroz pozitivne aktivnosti , imamo divnu omladinu , divno folklorno drustvo , sportske terene halu dvorane.

ODGOVORITE
Name

Re

05.02.2016 12:31

Imamo i poligraf i kamere koje nas uhode na svakom koraku...Nisi ti Dukicu drzava, ne zanosi se. Nama je bilo lijepo dok se ti nisi vratio. Sto se tice opstinskog rukovodstva zasto nam ukida topli obrok i prisiljava na Mileksov lanc paket tj obrok?

Name

re drzava

05.02.2016 12:35

Haha je li ovo Cvjetko sad BELI i DRZAVA haha kako lijepo i umilno pises, ko bi rekao da ovo izlazi iz monstruma. Izadji Dukicu na poligraf zajedno sa Vasiljevicem i sve ce biti rjeseno, dokazaces da si castan i posten covjek.

Name

Servis

05.02.2016 12:55

Vi iz opštine treba da ste servis gradjana a ne otirač Rajka Dukica.

Name

bez mrznje

05.02.2016 12:59

Ja samo pitam ko to ismeja Milice?Ko ogranicava slobodu kretanja u 21veku?Ko pravi spiskove nepodobnih osoba?Za bistu srama?Ko ugrozava prava deteta?Koliko je tvojih i mojih sugradjana moralo da napusti Milice..Pitaj sugradjane koji ne mogu da dobiju zaposlenje samo zato sto ih je neko prijavio da je protiv nekoga..Zapitaj se zasto je toliki broj visoko obrazovanih mladih ljudi oterano iz Milica a koji su se pokazali i dokazali u mnogo vecim sredinama i oni treba da budu uzor svima mladim ljudima u milicima...A ostali samo poslusni i oni sa....itd zapitaj se

Name

Cvjetko

05.02.2016 19:55

Potpisujem se isključivo kao Cvjetko. Ovdje komentare pišu jedna ili dvije osobe, znamo ko su. Sve se svodi na to da se uruši "Boksit" i Rajko. Šta se nudi kao alternativa? Navedite. Samo je cilj da "Boksit" stane a posle šta bude, bude. Navodite kako je pobijeđen Kraljević u Vlasenici. To je samo privid. Kraljeviću je bolje da ne bude u politici, materijalno se zbrinuo i sada u tišini uživa. Da li neko od pisaca ovih komentara ima ideju kako da pokrene neki posao, zaposli radnike? Iznesite, biće zanimljivo čuti. Još jedan poziv zaposlenima u "Boksit"-u: izađite iz vaših udobnih soba i napišite neki afirmativan komentar, to je za vašu dobrobit. Pozdrav od Cvjetka

Name

Za Cvjetka

05.02.2016 20:53

Kraljevic nema ker za sta da ujede. Dao je skodu superb za zelenaski dug, sada je na plati ispod prosjeka u EDB-u. Ali i kao takav bio je castan borac za razliku od tebe Dukicu-Cvjetko. Ti si izdajnik, objavice se koliko si puta bio u Hagu kao zasticeni svjedok protiv Radovana Karadzica i Ratka Mladica. Koga lazes Dukicu? 35000 tona rude modula 6 je oko 1 milion KM a ne 3 kako obmanjujes radnike.Sta da napisemo afirmativno?

Name

Re Rajko-Cvjetko

05.02.2016 21:11

Kraljevic je u problemu koji i tebe ceka. Nazalost on kao castan borac a ti kao nalogodavac zlocina

Name

re cvjetko

05.02.2016 21:52

PA CVJETKO,TI SI IMAO NAJBOLJE IDEJE,ZABOGATI TI SVOJE DZEPOVE,,PA TI I PRAUNUCE MOZE BITI DRONOVODJA,NAJLJEPSE I NAJUNOSNIJE ZANIMANJE,A SVAKU NOVU IDEJU OD BILO KOGA SI ZATIRAO U POVOJU;I ZADNJI SLUCAJ;COVJEK TI JE TRAZIO ROBNU DA OTVORI MARKET ZVORNICANKU,COVJEK ZNA DA RADI,A TI CES SVOJU USKORO ZATVORITI,I TI MU JE NEDADE;ATRAZIS IDEJE

Name

re CVJETKO

05.02.2016 22:10

cvietko samo se ti tjesi,kad vidis po 200 komentara,pa sigurno to ne moze pisat jedna ili dve osobe,najvise pisu ozlojadjeni milicani

Name

sloboda

05.02.2016 12:09

Oslobodite se tih lopova.

ODGOVORITE
Name

istina u milicima

05.02.2016 12:34

Ove neduzne ljude sa spiska i borce za pravdu i istinu Vagurica,Vasiljevica,Ninica,Markovica,Matica,bracu Susic,bracu Pantic,Sarenca,Camparu,Micicku, oni su za mene i heroji! Nabrojacu i druge porodice koje godinama izlozene torturi porodice Vitic,Todic,Savkic,Mimic,Dzinkic,Djukanovic,Matic,Simic,Petkovic,Eric,Ivanovic, i mnoge druge ovom prilikom se izvinjavam sto ih ne spomenuh.. Nazalost toj torturi su bila izlozena i deca tih porodica..Niko se nije mogao zaposliti,a ko je radio dobio je otkaz,bili su gradjani drugog reda mnogi su jednostavno morali odseliti...Ovom prilikom zelim ih sve pozdraviti koji jos u Milicima i da se drze zajedno i da uz boziju pomoc izdze!! Nazalost to nije mogao da sprovodi jedan covek, vec se radi o jednoj velikoj grupi neljudi pod komandom Dukica i lokalnih drzavnih organa RS.... istina jedina i prava

ODGOVORITE
Name

Druga strana medalje!!

05.02.2016 17:56

Sve ih nabraja, ali ima i druga strana medalje, mnogi od njih su se dobro uhljebili u drugim institucijama, mjestima,nije baš sve kako vi pošete.

Name

istina o milicima

05.02.2016 19:15

Ovo pisem jer volim svoje rodni kraj i zeleo sam da ukazem na desavanja i argumentovano opisem desavanja u Milicima u prethodnom vremenu...Samo pogledajte koliko je ostalo stanovnistva u Milicima,da neko izvrsi popis stanovnistva objektivno,vidjeli bi koje su posledice....To pokazuje kakva se politika vodila i nazalost i danas se vodi..A to je politika, bogacenje pojedinaca i progon,tortura neistomisljenika...Sva do sada opstinska rukovodstva od osnivanja opstine su bila su Dukiceve marionete i vidimo dokle nas je to dovelo...Pogleajte imovinu tih pojedinaca... I tako dodju vremena kada pamet zasuti budala progovori a fukara se obogati

Name

CAR

05.02.2016 12:43

Ovaj Rajko je nacisto odlijepio, treba ga na Sokocu hospitalizovati, da se pokusa izljeciti, mada njemu pomoci nema.

ODGOVORITE
Name

as

05.02.2016 12:49

Nesrecni Rajko da se Bogdo nikada nisi ni rodio.

ODGOVORITE
Name

Fantom

05.02.2016 13:42

Dukicu, da li si bio svjedok Haskog tuzilastva protiv Radovana Karadzica i Ratka Mladica? Ima nas koji znamo i javnosti cemo predociti dokumenta.

ODGOVORITE
Name

DAL

05.02.2016 14:36

DAL JE TO MOGUĆE. PA SAD MI JE JASNIJE KAKO SE OSLOBODI HASKOG TRIBUNALA. OVO JE INTERESANTAN DETALJ U RAJOVOJ BIOGRAFIJI SABRANIH DELA.

Name

Да

05.02.2016 18:27

Da, bio je zasticeni svjedok. Optuzio je Radovana i Ratka za genocid. Isplivace sve o Dukicu vrlo brzo

Name

pogled sa strane

05.02.2016 14:02

Izgleda da vam je taj Dukić baš dok.rčio.

ODGOVORITE
Name

DAL

05.02.2016 14:44

DAL JE TO MOGUĆE. PATO JE SRAMOTA. JEDNOM IZDAJNIK JE STALNI IZDAJNIK, VRLO JEINTERESANTNO KAKO SE OSLOBODI HASKOG TRIBUNALA.JA POMISLIH POŠTEN ČOVJEK PODPLATIO POŠTENI SUD. OVO JE INTERESANTAN DETALJ U RAJKOVOJ BIOGRAFIJI SABRANIH DELA.

ODGOVORITE
Name

kiza

05.02.2016 15:52

Rezultati vladavine Milorada Dodika

ODGOVORITE
Name

IZ

05.02.2016 17:20

IZDAO JE ON I KOMUNISTIČKU PARTIJU, SDS PA I SNSD.

Name

Milicanka

05.02.2016 17:12

Poznavajuci ove ljude koji su na spisku sigurna sam da nece nikada popustiti,pogotovo ovi mladji likovi.Da su zivi i zdravi i kad prodje ovaj zulum da ih nagradimo.

ODGOVORITE
Name

fad

05.02.2016 17:36

Vasiljevicu hvala ti sto postojis da te nije trebalo bi te izmisliti samo napred na izdisaju su nema psihijatra koji im moze pomoci SAMI PALI SAMI SE UBILI

ODGOVORITE
Name

RATKO

05.02.2016 19:06

DUKICU,DA SE NE ZABORAVI,zelio bih prvo da pozdravim gologuzane i nikogovice i sve one koji u jednoj iskrenoj borbi ustadose protiv zla,lopovije,kriminala,promasenih investicija...Mozda oni nebi bili gologuzani i nikogovici da im se ukaza prilika kao jednom seljacicu,gologuzanu iz sela Dukica.U mladom,skolovanom,ambicioznom Dukicu,narod Milica vidje zvijezdu vodilju,perspektivu i zamajac buduceg razvoja Milica i regije,i zbog toga mu plebiscitarno dadose povjerenje,i on postade zastitni znak Milica.Mora se priznati da put do vlasti Dukicu nije bio ni malo lak.Permanentno pritiskivan od strane vlasti odozgo i sa strane,a kojoj je i sam davao povoda,a vjesto manipulisuci i koristeci turbulentna kretanja na politickoj sceni,uspjesno je prelazio prepreke i odrzao se na vlasti.Ponesen uspjehom ,covjek od koga se mnogo ocekivalo ,prigrabivsi bogatstvo i vlast,izrodi se u svoju suprotnost i postade opasnost i za one koji ga dovedose na vlast.Dukicu i zaboravi ti da se vlada pamecu i mudroscu,a ne macem i topuzom,zaboravi ti da je vlast opasna za one kojim se vlada i za one koji vladaju. Sve autokratske vladavine i diktatorski rezimi pocivaju na tome da se uklone svi oni koji predstavljaju potencijalnu opasnost za vlast.Rukovodeci se ovim principom poceo si da cistis sve pred sobom.Pocetkom 90tih god. zbog koncepcijskih razlika u pogledu razvoja rudnika istjerao si iz kompanije 22 inzinjera i time pokazujes svu svoju snagu i moc.Tada si bio glavni sponzor i treci covjek u SDS,posle Karadzica i Krajisnika.Bio si predsednik izvrsnog odbora,a kasnije i kriznog staba.Dukicu,od tebe vlast napravi beskrupuloznog diktatora,unistio si mnoge porodice/mimice,cvjetkovice,petkovice,djukanovice.../Kod cistke 22 inzinjera primjenio si isti scenario kao i 22.1.2o16,samo sto ce sadasnji protivnici ici do tvog konacnog kraha,neces ih lako zautaviti.Te kadrove si zigosao kao protivnike i neprijatelje razvoja,a oni su morali otici samo zato sto se nisu uklapali u tvoju viziju razvoja,.Dukicu,dal si bio svjestan da si ovim cinom i tad zabio noz u ledja kompaniji,odrekavsi se najkvalitetnijih snaga,upravo svojim nacinom vladanja i vodjenja kompanije.Glavni resursi razvoja su upravo bile ove kreativne snage,sa novom tehnologijom,novom proizvodnjom,novim zaposljavanjem.Dukicu,sve sto si znao i imao pokazao si nam,sa tobom nema novih ideja,novih programa,a i proizvodnju rude doveo si u tesko stanje.Posto si kocnica razvoja i niko sa kapitalom niti moze,niti hoce doci gdje vlada duh Sjeverne Koreje i gdje ti imas apsolutnu vlast.Dukicu,ako nisi svjestan polozaja u kome si doveo sam sebe,ti si onda u ozbiljnom problemu.I dukicu jos nesto,ti si najveca antireklama i zlo milica,IDEMO DALJE

ODGOVORITE
Name

Robovi

05.02.2016 19:37

U zatvor ...

ODGOVORITE
Name

Pitanje je sad

05.02.2016 19:43

Ima li ombdusman za gerijatrijski uzrast, recimo za zaštitu prava ostarjelih, bezobraznih, dementnih i od Alchajmera napadnutih individua..?? Pa da se njima požali.

ODGOVORITE
Name

iz

05.02.2016 19:59

Sva sreća da RS ima ovakve sokolove kao što su ovih 14 sa spiska u Milićima i Vasiljevća u Vlasenici.Ovi momci su ponos svoje sredine i svako ko se nađe na listi srama Rajka Dukića.

ODGOVORITE
Name

Mup

05.02.2016 20:01

Smijesi ti se dugogodisnja robija Dukicu gilipteru!

ODGOVORITE
Name

vrzino kolo

05.02.2016 20:07

ŽALOSNO JE ŠTO DANAS RATNI PROFITERI I ZLOČINCI GAZE PO ŽRTVAMA SVOJIH SUNARODNIKA I VRLO USPEŠNO SARAĐUJU I PROFITIRAJU A NAROD GLADUJE.KOJE MOGO ZAMISLITI NASER, RAJKO I RAŠO U ZAJEDNIČKOM BIZNISU. I TRGOVINU AKO JE TO ISTINA SA SVEDOCIMA DOK IM SE KOSTI PREVRĆU U GROBU NJIHOVIH SABORACA. LIČNI INTERES IZNAD SVEGA E TO JE RAJKO I NJEGOVA BULUMENTA.

ODGOVORITE
Name

re Cvjetko

05.02.2016 21:20

Cvjetko ne filozofiraj vise

Name

xxx

05.02.2016 21:35

Da ti bjednice nije malo 10 hiljada za presudu kako znas da ces dobiti spor mozda si podplatio sudiju .

Name

ibro

05.02.2016 21:07

Ej dukicu kako kad si kriv trazis pomoc lazes pricas gluposti a sve je istina sto slobodan pise on dukicu ima dokaze za to sjeti se dukicu 92 kad su tvoja industrijska upala sa puskama da istera bosnjake sposla,pa zaklopaca dukicu,pa sta bi sa koljevica dukicu,pa sta bi sa plana za srebrenicu i tako dalje dukicu to si zaboravio nije istina jeli .

ODGOVORITE
Name

re

05.02.2016 21:29

Te 92 godine nas bosnjake iz lukic polja je istjerala Rajkova banda na celu sa Blagojem Vojvodicem . Sve je to radjeno po naredbi Dukica koji je ovo sve posmatrao iz svoje kancelarije.

Name

Re za Cvjetka

05.02.2016 21:09

Dukicu (Cvjetko) Daleko su nas dovele tvoje ideje. Sad od radnika trazis da te brane i po portalima, preklinjes, molis. A sve si uzeo tim istim radnicima. Ima ideja ali si im ti prepreka i glavni kocnicar razvoja. Izdao si i Dodika, zakrvio i sa rukovodstvom Alumine. A nemas pravo na to. Necemo mi voditi tvoje licne ratove. Jel jasno Cvjetko?

ODGOVORITE
Name

ibro

05.02.2016 22:09

pa i zaklopaca je sredjena na celu blagoja vojvodica a po naredbi rajka dukica rajko je gledo iz prikrajka kad je kolona kola zasvirala a barjak se vijori ja mislio neko se ozenio kad kazu odose na zaklopacu dukicu valja odgovarati za ta nedjela

Name

xx

05.02.2016 21:38

Svi te kritikuju niko te nepita kako ljubav kolko puta mozes za noc jeli ti ljubavnica zadovoljna seksom

ODGOVORITE
Name

Robovi

05.02.2016 21:52

Mi nismo radnici kompanije Boksit, mi smo robovi koje davi, poligrafise, otima i krade. Mi placamo orgije i sudske sporove koje gubi ova mrlina stara.

ODGOVORITE
Name

Dukicu

05.02.2016 21:57

Dukicu sta imas reci o pokusaju ubistva Mauzera? Jel Neretljak tvoj zet? Poginuo je kada je montirao eksploziv pod Mauzerov dzip

ODGOVORITE
Name

Sudija

05.02.2016 21:59

Bijednice tuzio si i Jeleninu sestru Milojku sto je dala izjavu za N1 kako si joj davio sestru. Davice tako i tvoju Dukicu

ODGOVORITE
Name

Dukicu

05.02.2016 22:00

Dukicu, sta mozes reci o zadnjem sastanku sa Naserom?

ODGOVORITE
Name

xx

05.02.2016 22:22

Pa Naser je Rajkov polubrat zato oni mlave i srbe i bosnjake podjednako

Name

Madam Zora Suman

05.02.2016 22:10

Ja znam sve tajne soba u motelu. Orgijalo se i podvodilo svima, od Dukica do Laze glupana

ODGOVORITE
Name

Re

05.02.2016 22:47

Sirila si i ti Zoro, ali i prva dama Milica

Name

re

06.02.2016 06:10

Kako neces znati Suman Zoro kad si i ti bila u tim sobama sa Rajcinom.

Name

re madam Zori Šuman

06.02.2016 07:01

Ćuti Zoro sram te bilo,ne brukaj se,svi znamo šta si radila po motelu,tj na spratu motela.

Name

Duh

05.02.2016 22:12

Rajko duh mračne prošlosti je izašao iz boce.Koji će razotkr tvoju mračnu prošlost.

ODGOVORITE
Name

miso

05.02.2016 22:42

Kako te nije sramota davio si jelenu simic na njenoj djedovini sram te bilo

ODGOVORITE
Name

stanko

06.02.2016 06:14

Odlazi Rajko nasilnice, dosta nam je vise tvog terora

ODGOVORITE
Name

xxx

06.02.2016 11:18

Hm Važno saopštenje! Da iskaže gest dobre volje da skine ljude sa spiska koji nisu nicim izazvani da se na njemu i nadju.Dukicu kad se cefne ima gest dobre volje kad ne cefne nema nije to tako ili ga imas ili nemas a ti si u ovo zadnje vrijeme sve pobrkao pa i gestove, nije ovaj narod stoka pa da ga bijes i izivljavas nad nama svima, normalni ljudi se ni na stoci ne izivljavaju. I gospodine Dukicu vi trebate da se izvinete ovim ljudima i svima koje ste ovih dana bez razloga napadali i da stanete sa ovim glupostima a ne oni vama.

ODGOVORITE
Name

lojo

06.02.2016 13:36

Kakav apsurd,pa ko kome treba da se izvine,pa zar Dukicu za toliko nemas osjecaja,a tvoje izvinjenje niko i ne zeli,mrtvo slovo na papiru,vrati ti one silne milione sto si pokrao,to narodu treba,a ne tvoja glupa naklapanja,kao ti neki badzo pa svi trbaju povijati grbacu pred tobom.Stidi se svojih djela.

Name

PRAVDOLJUB

06.02.2016 14:02

Ovo je još jedno u nizu ponižavanje nad žrtvama nasilja.Sama činjenica da nasilnik od žrtava traži još izvinjenje je ponižavajuća. Pa valjda se sam trebao izvinuti što bi bilo nedovoljno zbog nastalih ozbiljnih posledica po žrtve.Očito da matori lisac sateran u čošak pokušava popraviti svoj mediski položaj i prikazati se kao dušebrižnik koji zna da pokaže gest dobre volje ali opet na moralnu štetu lica sa liste njegovog srama. Nikogović gologuzani svo ovo vreme svoga života su bili dosledni i ni po koju cenu nisu bili spremni prodati obraz pa neće ni ovog puta.Zamisli te đelata koji žrtvi odrubi glavu pa od nje još traži da da mu se izvine malo mu bude što joj uzme život već je moralno i poništi.

ODGOVORITE
Name

PAZI

06.02.2016 15:27

KOGA BOLAN OVAJ MATORI ZAJEBAVA, DA TREBA NEKO DA SE IZVIJNJAVA NEKOM PRAVNOM LICU "BOKSITU" OVAJ JE SKROZ POMANITO ILI SE PRAVI LUD.PODCENJUJE INTELIGENCIJU GRAĐANA. GRAĐANI SE NE BUNE PROTIV BOKSITA VEĆ PROTIV RAJKA IMENOM I PREZIMENOM. SAMO SAM GLUPST DO GLUPOSTI.

Name

milicanin

06.02.2016 14:41

Djeco sa spiska,nedajte svoj casni i posteni obraz tiraninu,za njegovu sramnu ponudu,idite samo dostojanstveno ,ponosno putem koji ste izabrali,i sticete do do cilja i pobjede.POSTENI MILICANI SU SRCEM UZ VAS

ODGOVORITE
Name

mup

07.02.2016 11:36

Dukicu gotovo je. Vrijeme je da odgovaras

Name

JAMA

06.02.2016 14:47

A sto bi se momci sa spiska izvinjavali boksitu,.pa oni vode borbu sa Dukicem,a nikako sa kompanijom,nemoj Dukicu da prosipas prasinu narodu u oci,nismo toliko glupi,i ako si nam ispio pamet

ODGOVORITE
Name

RATKO

06.02.2016 19:24

DUKICU,DA SE NE ZABORAVI!Kao tvorac privrednog cuda i privr. preporoda kompanije iz Milica odavno si pokazao svoju sklonost ka bogatstvu, gramzivosti i pohlepi.Znao si ti gdje da upres prstom i gdje da zavuces ruku.Promjenio si vise rukovodecih mjesta u rudniku,ali od investicija kao najunosnijeg posla niko te nije mogao otjerati.80-tih i 90-tih god.rudnik je dozivio svoju najvecu expanziju.Tada je nabavljeno za 100-tine miliona mehanizacije i opreme,a glavni ugovarac si bio upravo ti..Tad si se Dukicu ugradio u svaku masinu,bager,damper,utovarac,kamion,busacu garnituru..IZUZEV BAGERA OK,a za dobre pare kupovalo se i sto treba i sto ne treba.Navescu samo dvije busace garniture INGERSOL RAND,a da se srbi ne dosjete organizovao si strucno turisticke ekskurzije kompanijama od kojih si kupovao opremu.Propagande tebi nikad nije manjkalo,da strucno tehnicke ekipe po povratku sa svojih ekskurzija pricaju kako je napravljen dobar posao,dobili smo savremenu opremu,rezervne djelove,alate...Ali na zapadu nema nista bezplatno,sve se ugradjuje u cijenu,racuni se ispostavise kupcu-kompaniji boksit,i sve to mi debelo platismo pa i velike provizije.TURISTI dobise devizne dnevnice u visini jedne plate-mrvice sa kojima se zadovoljise,a kolac-provizija pripade glavnom ugovaracu.Tako su ti seljacici sa Balkana pronosili slavu,i zbog takvih dobismo mjesto medju najkorumpiranijim zemljama,i nije nikakvo cudo sto se ovdje za kratko vrijeme postane bogatas,a na zapadu se bogatstvo stice generacijama.Danas je i kod nas nesto drugacije vrijeme,ali opet ide na ruku lopovima.Kompanija boksit ima koncesije i ekskluzivno pravo na eksploataciju boksita.Moze angazovati mehanizaciju druge kompanije,a onda ide po sistemu KOLIKI JE MOJ PROCENAT,KOLIKI JE MOJ UDIO,cijena ulaznice je skupa,sve se dobro pokrije papirima i takvom vidu pljacke se tesko moze uci u trag.Dukicu,gdje se god zaviri u Milice,u kompaniju svugdje tebe ima,pa mi se cini da ti je zbog toga tesko napustit kompaniju i Milice.Mozda te pohlepa za novcem i napustila,jer ga imas dovoljno,al zedj za vlascu te ne moze nikad napustiti.IDEMO DALJE!Dukicu,ti ces najbolje razumjeti ovaj tekst,prisjeti se DETALJA,ja ih nikada necu zaboraviti jer mi je sve to bilo sramno.

ODGOVORITE
Name

xx

06.02.2016 21:41

kako ker podvija rep dobar ti naslov dade ovaj pametni decko nas slobodan

ODGOVORITE
Name

PILANASI

06.02.2016 21:49

BRAVO VASILJEVICU,UBIJAS GA ISTINOM,ARGUMENTOVANO,ON SE ZAVRZAO U SOPSTVENE LAZI,PA NEZNA KAKO DA IZADJE IZ AGONIJE

Name

rr

07.02.2016 05:49

SAM CE ON SPISAK MORATI UKINUTI SAMO JE STETA STO RADNICI CE MORATI DA PLATE STETU POSTO MISTER PROCENAT NIJE NAUCIO DA PLACA VEC DA OD BOKSITA UZIMA OD RADNICKE PLATE.

ODGOVORITE
Name

Srboljub

07.02.2016 13:42

Umobolni Milićki monstrum da bi sprao tragove, proterivanja, zastrašivanja i pokušaj ubistava.Ide sa svojim svitom od kafića do kafića i čašćava omladinu ne bi li o njemu promenili utisak i komentarisali ga u pozitivnijem svetlu.Sa čašom pića misleći da može spratizločin od toliko proteranih i uništenih života jedne male i perspektivne sredine.Koliko je pokrao sa tolikim milionima je mogao napraviti 20 fabrika.Sa svojim karađama i mahinacijama uspeo je uništi ti živote budućim generacijama.

ODGOVORITE
Name

mićan

08.02.2016 10:16

Zašto Rosa ne salje Rajka i Gocu Misic u penziju, za njih ne vazi zakon o PIO RS? Odavno su trebali otici i po stazu i po godinama, sta se ceka?

ODGOVORITE
Name

mićan

08.02.2016 10:24

Zašto Boksit ne penzioniše Rajka i Gocu Misić, za njih ne vazi zakon o PIO RS - ODAVNO SU TREBALI OTIĆI

ODGOVORITE