Ненад Крстић храбри и савјетује Звезду...

Стегни Дарушафаку, претрпан је то ростер, нема хемије! Реч-две и о опоравку, па и дерби сусрету Ефеса и Фенербачеа у шестом колу Евролиге.

Кошарка 04.02.2016 | 13:00
Ненад Крстић храбри и савјетује Звезду...

Првобитно је планирао да се Душану Ивковићу већ од Нове године стави на располагање, али то се изгледа неће десити пре априла. Ипак, Ненад Крстић у кратком разговору за МОЗЗАРТ Спорт каже да има помака у његовом опоравку од повреде лигамената колена још из финиша прошле сезоне, иако утакмице и даље гледа из улоге навијача.
"У доброј сам фази, почео сам да трчим. Ускоро одлазим у Немачку на контролни преглед, а очекујем да за два, два и по месеца будем пуном тренажном процесу и можда да у априлу заиграм", каже бивши капитен репрезентације Србије, кога смо затекли на терапијама у Београду.

Морали смо да се дотакнемо и предстојећег евролигашког дербија између Крстићевог Ефеса и Фенербахчеа (петак, 19.30), који ће са пажњом пратити и навијачи Црвене звезде, јер би им одговарао пораз домаћег истанбулског тима.
"Утакмица долази у добром моменту по мој тим, редовно се чујем са људима из клуба у коме влада феноменална атмосфера. Ово нам је веома битна утакмица и тријумфом бисмо пуно тога решили. Фенеру је олакшавајућа околност максималан учинак, такође и велика подршка њихових навијача, имаће осећај као да играју код куће. Понављам, ми смо у добром ритму, али кад је дерби у питању шансе су подједнаке".

И за крај мало и о Звездином противнику у шестом колу: Црвено-бели путују на мегдан још једном турском представнику Дарушафаки. Крстић добро познаје тог ривала.
"Имају пренатрпан ростер, парафирали су уговора и више него што је требало. Очигледно да немају потребну хемију. Е сад, они могу сваког ривала да изненаде, али не би ме чудила Звездина победа. Уколико их добро стегну, Београђанима дајем веће шансе", храбри Крстић црвено-беле.

Коментари / 0

Оставите коментар