Nenad Krstić hrabri i savjetuje Zvezdu...

Stegni Darušafaku, pretrpan je to roster, nema hemije! Reč-dve i o oporavku, pa i derbi susretu Efesa i Fenerbačea u šestom kolu Evrolige.

Košarka 04.02.2016 | 13:00
Nenad Krstić hrabri i savjetuje Zvezdu...

Prvobitno je planirao da se Dušanu Ivkoviću već od Nove godine stavi na raspolaganje, ali to se izgleda neće desiti pre aprila. Ipak, Nenad Krstić u kratkom razgovoru za MOZZART Sport kaže da ima pomaka u njegovom oporavku od povrede ligamenata kolena još iz finiša prošle sezone, iako utakmice i dalje gleda iz uloge navijača.
"U dobroj sam fazi, počeo sam da trčim. Uskoro odlazim u Nemačku na kontrolni pregled, a očekujem da za dva, dva i po meseca budem punom trenažnom procesu i možda da u aprilu zaigram", kaže bivši kapiten reprezentacije Srbije, koga smo zatekli na terapijama u Beogradu.

Morali smo da se dotaknemo i predstojećeg evroligaškog derbija između Krstićevog Efesa i Fenerbahčea (petak, 19.30), koji će sa pažnjom pratiti i navijači Crvene zvezde, jer bi im odgovarao poraz domaćeg istanbulskog tima.
"Utakmica dolazi u dobrom momentu po moj tim, redovno se čujem sa ljudima iz kluba u kome vlada fenomenalna atmosfera. Ovo nam je veoma bitna utakmica i trijumfom bismo puno toga rešili. Feneru je olakšavajuća okolnost maksimalan učinak, takođe i velika podrška njihovih navijača, imaće osećaj kao da igraju kod kuće. Ponavljam, mi smo u dobrom ritmu, ali kad je derbi u pitanju šanse su podjednake".

I za kraj malo i o Zvezdinom protivniku u šestom kolu: Crveno-beli putuju na megdan još jednom turskom predstavniku Darušafaki. Krstić dobro poznaje tog rivala.
"Imaju prenatrpan roster, parafirali su ugovora i više nego što je trebalo. Očigledno da nemaju potrebnu hemiju. E sad, oni mogu svakog rivala da iznenade, ali ne bi me čudila Zvezdina pobeda. Ukoliko ih dobro stegnu, Beograđanima dajem veće šanse", hrabri Krstić crveno-bele.

Komentari / 0

Ostavite komentar