Видал тужио Билд због тврдњи да се опијао на припремама!

Чилеанац демантовао наводе да је правио проблеме Гвардиоли током боравка у Катару због чега је испао из првог тима Бајерна.

Фудбал 06.02.2016 | 08:40
Видал тужио Билд због тврдњи да се опијао на припремама!

Звезда минхенског Бајерна Артуро Видал поднео је тужбу против немачког таблоида Билд након оптужби да је пијанчио на зимским припремама Бавараца у Катару.

Познати лист известио је у данашњем издању да је Чилеанац напустио камп овог тима неколико пута током припрема и да се након тога се враћао у хотел у видно припитом стању.

Зато је данас Видал на свом Твитеру одлучно демантовао наводе.
„Тврдње које су објављене данас у новинама су потпуна неистина. Моји адвокати су већ добили налог да предузму све одговарајуће мере против оваквих лажи. Тврдим да сам 100 одсто посвећен мом тиму и обавезама у Бајерну које су нам важне“, написао је Видал.

Иначе, у (не)спорном тексту Билда, новинари овог листа, иначе често врло добро упућени у дешавања у немачком фудбалу, изнели су податке о пробеламтичном понашању Чилеанца због којих је уклоњен из првог тима Бајерна на старту пролећне полусезоне.

Тврде да је Пеп Гвардиола незадовољан његовим понашањем на припремама, а због тога је на претходна два меча Чилеанац улазио у игру искључиво са клупе за резерве у последњих 20 минута.

Билд такође подсећа на све гафове које је Чилеанац правио као фудбалер Леверкузена, када је рецимо ударио колима у аутомобил свог комшије 2009. године, а закуцао се добро и у зид у домовини својим Фераријем током прошлогодишњег Копа Америка.

Такође, имао је још једно пијанство током наступа за Чиле 2011. у квалификацијама за СП, али и тучу у једном клубу у Торину, због које га је Јувентус казнио са 100.000 евра. Билд подсећа и да је фудбалер имао проблема и са оцем Ерасмом, који је ухапшен јер су код њега пронађене 142 кесице кокаина.

За крај, пикантерија је и изјава некадашњег саиграча из редова Леверкузена Симона Ролфса (34), који тврди да је Артуро Видал неколико пута пијан спавао у свлачионици док су саиграчи играли утакмицу.

Коментари / 0

Оставите коментар