Vidal tužio Bild zbog tvrdnji da se opijao na pripremama!

Čileanac demantovao navode da je pravio probleme Gvardioli tokom boravka u Kataru zbog čega je ispao iz prvog tima Bajerna.

Fudbal 06.02.2016 | 08:40
Vidal tužio Bild zbog tvrdnji da se opijao na pripremama!

Zvezda minhenskog Bajerna Arturo Vidal podneo je tužbu protiv nemačkog tabloida Bild nakon optužbi da je pijančio na zimskim pripremama Bavaraca u Kataru.

Poznati list izvestio je u današnjem izdanju da je Čileanac napustio kamp ovog tima nekoliko puta tokom priprema i da se nakon toga se vraćao u hotel u vidno pripitom stanju.

Zato je danas Vidal na svom Tviteru odlučno demantovao navode.
„Tvrdnje koje su objavljene danas u novinama su potpuna neistina. Moji advokati su već dobili nalog da preduzmu sve odgovarajuće mere protiv ovakvih laži. Tvrdim da sam 100 odsto posvećen mom timu i obavezama u Bajernu koje su nam važne“, napisao je Vidal.

Inače, u (ne)spornom tekstu Bilda, novinari ovog lista, inače često vrlo dobro upućeni u dešavanja u nemačkom fudbalu, izneli su podatke o probelamtičnom ponašanju Čileanca zbog kojih je uklonjen iz prvog tima Bajerna na startu prolećne polusezone.

Tvrde da je Pep Gvardiola nezadovoljan njegovim ponašanjem na pripremama, a zbog toga je na prethodna dva meča Čileanac ulazio u igru isključivo sa klupe za rezerve u poslednjih 20 minuta.

Bild takođe podseća na sve gafove koje je Čileanac pravio kao fudbaler Leverkuzena, kada je recimo udario kolima u automobil svog komšije 2009. godine, a zakucao se dobro i u zid u domovini svojim Ferarijem tokom prošlogodišnjeg Kopa Amerika.

Takođe, imao je još jedno pijanstvo tokom nastupa za Čile 2011. u kvalifikacijama za SP, ali i tuču u jednom klubu u Torinu, zbog koje ga je Juventus kaznio sa 100.000 evra. Bild podseća i da je fudbaler imao problema i sa ocem Erasmom, koji je uhapšen jer su kod njega pronađene 142 kesice kokaina.

Za kraj, pikanterija je i izjava nekadašnjeg saigrača iz redova Leverkuzena Simona Rolfsa (34), koji tvrdi da je Arturo Vidal nekoliko puta pijan spavao u svlačionici dok su saigrači igrali utakmicu.

Komentari / 0

Ostavite komentar