Дурент иде у... Голден Стејт?!

Веома поуздани и добро информисани извор информација о НБА лиги наговестио је бомбу, која би одјекивала месецима.

Кошарка 06.02.2016 | 15:40
Дурент иде у... Голден Стејт?!

Кевин Дурент (27) постаће ове године слободан агент и "мета" многих тимова.

Један од неколико најбољих кошаркаша данашњице просечно ове сезоне постиже 27,2 поена, уз осам скокова и на лето ће се тимови тркати за његов потпис.

Из САД свакодневно долазе нове информације о клубу у који би волео да пређе, али ниједна није била тако звучна као објава једног од најпознатијих новинара, Адријана Војнаровског, који је у уторак објавио спектакуларну вест:

Голден Стејт Вориорси значајно воде у трци за довођење Кевина Дурента следећег лета.

Дакле, најбољи тим данашњице би у том случају имао двојицу од тројице најбољих играча лиге. О нападачкој и свакој другој снази Вориорса у случају да се тај прелазак и догоди није потребно превише говорити...

Дурентов мотив за одлазак међу "ратнике" био би више него очигледан. У 27. години хоће да се бори за титулу и за шампионско прстење. Војнаровски тврди да би Голден Стејт обезбедио све услове за његову брзу и лаку адаптацију, уз подразумеване "техничке" детаље, као што су простор у "селери кепу".

Наравно, све то су и даље спекулације, пошто Дурент и даље није јасно изразио жељу да (не)остане у екипи. Међутим, у случају Адријана Војнаровског, велики број пута је доказано да где има дима - по правилу буде и ватре.

Коментари / 0

Оставите коментар