Durent ide u... Golden Stejt?!

Veoma pouzdani i dobro informisani izvor informacija o NBA ligi nagovestio je bombu, koja bi odjekivala mesecima.

Košarka 06.02.2016 | 15:40
Durent ide u... Golden Stejt?!

Kevin Durent (27) postaće ove godine slobodan agent i "meta" mnogih timova.

Jedan od nekoliko najboljih košarkaša današnjice prosečno ove sezone postiže 27,2 poena, uz osam skokova i na leto će se timovi trkati za njegov potpis.

Iz SAD svakodnevno dolaze nove informacije o klubu u koji bi voleo da pređe, ali nijedna nije bila tako zvučna kao objava jednog od najpoznatijih novinara, Adrijana Vojnarovskog, koji je u utorak objavio spektakularnu vest:

Golden Stejt Voriorsi značajno vode u trci za dovođenje Kevina Durenta sledećeg leta.

Dakle, najbolji tim današnjice bi u tom slučaju imao dvojicu od trojice najboljih igrača lige. O napadačkoj i svakoj drugoj snazi Voriorsa u slučaju da se taj prelazak i dogodi nije potrebno previše govoriti...

Durentov motiv za odlazak među "ratnike" bio bi više nego očigledan. U 27. godini hoće da se bori za titulu i za šampionsko prstenje. Vojnarovski tvrdi da bi Golden Stejt obezbedio sve uslove za njegovu brzu i laku adaptaciju, uz podrazumevane "tehničke" detalje, kao što su prostor u "seleri kepu".

Naravno, sve to su i dalje spekulacije, pošto Durent i dalje nije jasno izrazio želju da (ne)ostane u ekipi. Međutim, u slučaju Adrijana Vojnarovskog, veliki broj puta je dokazano da gde ima dima - po pravilu bude i vatre.

Komentari / 0

Ostavite komentar