Леброн: Ја тренер?! Ма, дајте, молим вас...!

Из неког разлога се врхунски кошаркаши ређе се одлучују да своју каријеру у овом спорту "продуже" тако што ће бити тренери, а још један у низу који ће заобићи овај посао је и Леброн Џејмс.

Кошарка 04.02.2016 | 17:00
Леброн: Ја тренер?! Ма, дајте, молим вас...!

Дигла се бука у Кливленду након што је Дејвид Блат отпуштен на места тренера, и то у тренутку када је тим који води био лидер истока, а сви су прсте уперили у вероватно најбољег кошаркаша планете - Леброна Џејмса.

Постоје спекулације да је то покушао да уради и у Мајамију са Ериком Сполстром, али није успео, међутим са Дејвидом Блатом који нема толику репутацију у НБА Лиги је то био "лак посао", кажу зли језици. Уместо њега на клупу је сео неискусни, али прихватљиви, Тајрон Лу.

Нико од колега Дејвида Блата није хтео јавно да оптужи Леброна, али су између редова говорили да је то што је Кливленд урадио просто "срамота".

Мањак ауторитета који је имао тренер надоместио је Леброн Џејмс, али упркос невероватним лидерским способностима, изгледа да га након завршетка каријере нећемо гледати у оделу и ципелама како црта акције играчима које тренира.

Бар је тако рекао у скором интервјуу за локални лист из Кливленда.

"Човече, ја никада не бих могао да се бавим тренерским послом", казао је Леброн Џејмс након што је сазнао да је Џеф Хоорначек смењен са места тренера Финикса.

Објаснио је и због чега то не би урадио.

"То би било страшно, кривили би ме за сваку ситницу. Можете ли то да замислите? Молим вас...", поручио је Џејмс.

Иако му је тек 31. година, и има још доста играчких година испред њега, делује као особа која је давно донела овакву одлуку. Али, да ли ће се уместо тренерског посла одлучити да постане власник неког од НБА тимова? То нам остаје да видимо...

Коментари / 0

Оставите коментар