Андрија играо, Партизан трећи пут побиједио!

Фудбалери Партизана остварили су трећу победу на припремама на Кипру, пошто су у пријатељској утакмици савладали кинеског прволигаша Шијажуанг са 2:0 (1:0).

Фудбал 03.02.2016 | 12:40
Андрија играо, Партизан трећи пут побиједио!

Стрелци за црно-беле у Никозији били су Немања Михајловић у 38. и Саша Лукић у 78. минуту.

Од старта меча Партизан је успоставио препознатљиву игру, остварио много већи посед лопте, а брзом разменом пасова лако долазио у прилику да неколико пута опасно угрози гол противника.

После неколико прилика које су пропустили Михајловић, Брашанац и Божинов, млади крилни нападач савладао је голмана ривала. Андрија Живковић, који се нашао у постави, феноменалним пасом спојио је Михајловића са голом, а овај је погледао, гађао супротни угао и погодио малу мрежицу за вођство.

У 78. минуту постављен је коначан резултат. Саша Лукић је ‘муљао’ на ивици казненог простора, умириио лопту и погодио доњи угао за 2:0.

Партизан ће после меча са седмопласираним тимом Кине, данас одиграти још један контролни дуел, против руске Уфе од 17.30 сати.

Изабраници Ивана Томића претходно су били бољи од Арсенала из Туле (1:0) и Клужа (3:1).

Партизан - Јончан Шијажуанг 2:0 (1:0)
(Михајловић 38, Лукић 78)
Ларнака, Спортски центар Алфа
Играно без присуства публике
Судија: Керетис (Кипар)
Жути картон: Брашанац (Партизан)

Партизан: Кљајић - Вулићевић, Гогуа, Јовановић, Богосавац - Евертон, Брашанац, Илић - Живковић, Михајловић, Божинов.

Од 60. минута играли су: Јовичић - Бандаловски, Стевановић, Миленковић, Субић - Јевтовић, Лукић, Косовић - Фофана, Голубовић, Влаховић

Коментари / 0

Оставите коментар