Andrija igrao, Partizan treći put pobijedio!

Fudbaleri Partizana ostvarili su treću pobedu na pripremama na Kipru, pošto su u prijateljskoj utakmici savladali kineskog prvoligaša Šijažuang sa 2:0 (1:0).

Fudbal 03.02.2016 | 12:40
Andrija igrao, Partizan treći put pobijedio!

Strelci za crno-bele u Nikoziji bili su Nemanja Mihajlović u 38. i Saša Lukić u 78. minutu.

Od starta meča Partizan je uspostavio prepoznatljivu igru, ostvario mnogo veći posed lopte, a brzom razmenom pasova lako dolazio u priliku da nekoliko puta opasno ugrozi gol protivnika.

Posle nekoliko prilika koje su propustili Mihajlović, Brašanac i Božinov, mladi krilni napadač savladao je golmana rivala. Andrija Živković, koji se našao u postavi, fenomenalnim pasom spojio je Mihajlovića sa golom, a ovaj je pogledao, gađao suprotni ugao i pogodio malu mrežicu za vođstvo.

U 78. minutu postavljen je konačan rezultat. Saša Lukić je ‘muljao’ na ivici kaznenog prostora, umiriio loptu i pogodio donji ugao za 2:0.

Partizan će posle meča sa sedmoplasiranim timom Kine, danas odigrati još jedan kontrolni duel, protiv ruske Ufe od 17.30 sati.

Izabranici Ivana Tomića prethodno su bili bolji od Arsenala iz Tule (1:0) i Kluža (3:1).

Partizan - Jončan Šijažuang 2:0 (1:0)
(Mihajlović 38, Lukić 78)
Larnaka, Sportski centar Alfa
Igrano bez prisustva publike
Sudija: Keretis (Kipar)
Žuti karton: Brašanac (Partizan)

Partizan: Kljajić - Vulićević, Gogua, Jovanović, Bogosavac - Everton, Brašanac, Ilić - Živković, Mihajlović, Božinov.

Od 60. minuta igrali su: Jovičić - Bandalovski, Stevanović, Milenković, Subić - Jevtović, Lukić, Kosović - Fofana, Golubović, Vlahović

Komentari / 0

Ostavite komentar