Један меч Купа Србије намјештен?! Да није Звезда - Борац?!

Покренута истрага: Једна утакмица у Купу Србије није била баш најрегуларнија..."Наше службе раде на томе, ако буде нечега, обавестићемо јавност", рекао је потпредседник ФСС-а Славиша Кокеза.

Фудбал 03.02.2016 | 13:20
Један меч Купа Србије намјештен?! Да није Звезда - Борац?!

Прво основно јавно тужилаштво у Београду пре неколико дана одустало је од покретања кривчног поступка поводом намештених утакмица у Суперлиги Србије, пошто је у предистрази закључило да нису пронађени докази о конкретној кривици. Ипак, потпредседник ФСС-а Славиша Кокеза у разговору за дневни лист Ало открива да има још суњивих мечева у српском фудбалу.

У питању је, како он наводи, један меч купа Србије.
"Има једна утакмица за коју је господин Мирков (комесар за безбедност) изнео приличне сумње. Не могу да говори да ли је било неких нерегуларности или не, али десила се у Купу Србије. Наше службе раде на томе, ако буде нечега, обавестићемо јавност о томе. Има доста индиција да једна утакмица у Купу Србије можда није била најрегуларнија", рекао је Кокеза за Ало.

На конкретно питаје да ли можда мисли на меч између Црвене звезде и Борца из Чачка Кокеза је рекао: "Не мислим, али мислим на меч Купа Србије. Није спорно да не желим да вам кажем. Немам шта да кријем. У току је истрага и не желим да је угрозим, али за десетак дана ћу моћи нешто можда више да вам кажем. Даћемо све од себе да спречавамо намештаљке. Не тврдим ни за овај меч да је био нерегуларан, али има индиција да нису све ствари биле на месту", рекао је Кокеза.

Коментари / 0

Оставите коментар