Jedan meč Kupa Srbije namješten?! Da nije Zvezda - Borac?!

Pokrenuta istraga: Jedna utakmica u Kupu Srbije nije bila baš najregularnija..."Naše službe rade na tome, ako bude nečega, obavestićemo javnost", rekao je potpredsednik FSS-a Slaviša Kokeza.

Fudbal 03.02.2016 | 13:20
Jedan meč Kupa Srbije namješten?! Da nije Zvezda - Borac?!

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pre nekoliko dana odustalo je od pokretanja krivčnog postupka povodom nameštenih utakmica u Superligi Srbije, pošto je u predistrazi zaključilo da nisu pronađeni dokazi o konkretnoj krivici. Ipak, potpredsednik FSS-a Slaviša Kokeza u razgovoru za dnevni list Alo otkriva da ima još sunjivih mečeva u srpskom fudbalu.

U pitanju je, kako on navodi, jedan meč kupa Srbije.
"Ima jedna utakmica za koju je gospodin Mirkov (komesar za bezbednost) izneo prilične sumnje. Ne mogu da govori da li je bilo nekih neregularnosti ili ne, ali desila se u Kupu Srbije. Naše službe rade na tome, ako bude nečega, obavestićemo javnost o tome. Ima dosta indicija da jedna utakmica u Kupu Srbije možda nije bila najregularnija", rekao je Kokeza za Alo.

Na konkretno pitaje da li možda misli na meč između Crvene zvezde i Borca iz Čačka Kokeza je rekao: "Ne mislim, ali mislim na meč Kupa Srbije. Nije sporno da ne želim da vam kažem. Nemam šta da krijem. U toku je istraga i ne želim da je ugrozim, ali za desetak dana ću moći nešto možda više da vam kažem. Daćemo sve od sebe da sprečavamo nameštaljke. Ne tvrdim ni za ovaj meč da je bio neregularan, ali ima indicija da nisu sve stvari bile na mestu", rekao je Kokeza.

Komentari / 0

Ostavite komentar