ЕЛ: Милер право из болнице на Звездин лет за Турску!

Американац се последњи укрцао на авион за Истанбул, одмах после прегледа у Земунској болници због проблема са високом температуром.

Кошарка 03.02.2016 | 11:40
ЕЛ: Милер право из болнице на Звездин лет за Турску!

Квинси Милер ипак је заузео своје место у авиону за Истанбул.

Херој Звездине победе над Локомотивом укрцао се у среду ујутро на лет за Турску, где би у четвртак ипак могао да конкурише за место у екипи против Дарушафаке.

Милеров одлазак на то гостовање био је довођен у питање од утакмице против МЗТ-а, јер га је пред тај меч оборила температура и на неколико дана удаљила од терена, екипе и тренинга. На аеродром је стигао право из болнице.

"Он ни јуче није тренирао због високе температуре и на аеродрому смо чекали информацију о његовом доласку. Јутрос је био на прегледу у Земунској болници због коначне одлуке", рекао је за Спорт нетwорк тренер Звезде Дејан Радоњић.

Дакле, лекари су хероја победе црвено-белих над Локомотивом ипак оспособили за пут у највећи турски град, где ће Радоњић донети дефинитивну одлуку о његовом наступу.

Без Милера, Звезда би се супротставила Дарушафаки и њеним "четворкама" Луку Харангодију и Милку Бјелици са принудним крилним центром Марком Симоновићем и Марком Тејићем, пошто је капитен црвено-белих Лука Митровић и даље у процесу повратка на терен после повреде.

Дарушафака дочекује шампиона Србије мотивисана жељом да оствари први тријумф у Топ 16 фази. Звезда иде у Истанбул са планом да се врати у Београд са новим бодовима у трци за пласман у Топ 8.

Дуел у Истанбулу почеће у четвртак, у 19.30 часова.

Коментари / 0

Оставите коментар