EL: Miler pravo iz bolnice na Zvezdin let za Tursku!

Amerikanac se poslednji ukrcao na avion za Istanbul, odmah posle pregleda u Zemunskoj bolnici zbog problema sa visokom temperaturom.

Košarka 03.02.2016 | 11:40
EL: Miler pravo iz bolnice na Zvezdin let za Tursku!

Kvinsi Miler ipak je zauzeo svoje mesto u avionu za Istanbul.

Heroj Zvezdine pobede nad Lokomotivom ukrcao se u sredu ujutro na let za Tursku, gde bi u četvrtak ipak mogao da konkuriše za mesto u ekipi protiv Darušafake.

Milerov odlazak na to gostovanje bio je dovođen u pitanje od utakmice protiv MZT-a, jer ga je pred taj meč oborila temperatura i na nekoliko dana udaljila od terena, ekipe i treninga. Na aerodrom je stigao pravo iz bolnice.

"On ni juče nije trenirao zbog visoke temperature i na aerodromu smo čekali informaciju o njegovom dolasku. Jutros je bio na pregledu u Zemunskoj bolnici zbog konačne odluke", rekao je za Sport network trener Zvezde Dejan Radonjić.

Dakle, lekari su heroja pobede crveno-belih nad Lokomotivom ipak osposobili za put u najveći turski grad, gde će Radonjić doneti definitivnu odluku o njegovom nastupu.

Bez Milera, Zvezda bi se suprotstavila Darušafaki i njenim "četvorkama" Luku Harangodiju i Milku Bjelici sa prinudnim krilnim centrom Markom Simonovićem i Markom Tejićem, pošto je kapiten crveno-belih Luka Mitrović i dalje u procesu povratka na teren posle povrede.

Darušafaka dočekuje šampiona Srbije motivisana željom da ostvari prvi trijumf u Top 16 fazi. Zvezda ide u Istanbul sa planom da se vrati u Beograd sa novim bodovima u trci za plasman u Top 8.

Duel u Istanbulu počeće u četvrtak, u 19.30 časova.

Komentari / 0

Ostavite komentar