Како ће изгледати Гвардиолиних 11 у Ситију?!

Алаба и Погба ИН, Коларов и Јаја Туре ОУТ! Каталонски Спорт пустио машти на вољу. Шта ви мислите о овом тиму?

Фудбал 05.02.2016 | 11:20
Како ће изгледати Гвардиолиних 11 у Ситију?!

Ово је, заправо, други пут ове године да је каталонски Спорт пустио машти на вољу.

Само дан након што је Манчестер Сити потврдио да ће Пеп Гвардиола преузети њихово кормило од лета, познати шпански лист покушао је да прокљуви како би тим Грађана могао да изгледа следеће сезоне.

Током јануара, новинари овог листа већ су једном правили планове за летњи прелазни рок, а тада су, занимљиво, у избор Каталонца уврстили и звезде Барселоне Леа Месија и Ђерара Пикеа.

Сада је Спорт, међутим, направио нови поглед у будућност, па најављује још неке промене. Меси и Пике нису више у наводним плановима Гвардиоле, вероватно јер је и сам Спорт коначно схватио да су асови Барселоне недодирљиви у овом тренутку.

Ипак, постоји један фудбалер Каталонаца на списку, голман Клаудио Браво, што никако није добра вест за актуелног чувара мреже Џоа Харта.

Последња линија Грађана такође ће на генерални ремонт, што можда значи да су чак одбројани дани чак и капитену, солидном Винсенту Компанију. На шопинг листи Гвардиоле налазе се Давид Алаба (Бајерн), Џон Стоунс (Евертон) и Емерик Лапорт (Ателтик Билбао).

У везном реду Каталонац планира да пазари двојицу нових фудбалера и то каквих – Марка Вератија (ПСЖ) и Пола Погбу (Јувентус).

Спорт такође тврди и да Јаја Туре, Александар Коларов, Гаел Клиши, Мартин Демикелис, Елијаким Мангала, Бакари Сања, Самир Насри и Фернандињо могу већ сада да пакују кофере.

Видећемо колико ће овај лист погодити нови изглед Грађана када дође лето, а оно што је јасно већ сада је да ће Гвардиола имати 200.000.000 евра на располагању за довођење појачања. Хоће ли му то бити довољно?

Коментари / 0

Оставите коментар