Kako će izgledati Gvardiolinih 11 u Sitiju?!

Alaba i Pogba IN, Kolarov i Jaja Ture OUT! Katalonski Sport pustio mašti na volju. Šta vi mislite o ovom timu?

Fudbal 05.02.2016 | 11:20
Kako će izgledati Gvardiolinih 11 u Sitiju?!

Ovo je, zapravo, drugi put ove godine da je katalonski Sport pustio mašti na volju.

Samo dan nakon što je Mančester Siti potvrdio da će Pep Gvardiola preuzeti njihovo kormilo od leta, poznati španski list pokušao je da prokljuvi kako bi tim Građana mogao da izgleda sledeće sezone.

Tokom januara, novinari ovog lista već su jednom pravili planove za letnji prelazni rok, a tada su, zanimljivo, u izbor Katalonca uvrstili i zvezde Barselone Lea Mesija i Đerara Pikea.

Sada je Sport, međutim, napravio novi pogled u budućnost, pa najavljuje još neke promene. Mesi i Pike nisu više u navodnim planovima Gvardiole, verovatno jer je i sam Sport konačno shvatio da su asovi Barselone nedodirljivi u ovom trenutku.

Ipak, postoji jedan fudbaler Katalonaca na spisku, golman Klaudio Bravo, što nikako nije dobra vest za aktuelnog čuvara mreže Džoa Harta.

Poslednja linija Građana takođe će na generalni remont, što možda znači da su čak odbrojani dani čak i kapitenu, solidnom Vinsentu Kompaniju. Na šoping listi Gvardiole nalaze se David Alaba (Bajern), Džon Stouns (Everton) i Emerik Laport (Ateltik Bilbao).

U veznom redu Katalonac planira da pazari dvojicu novih fudbalera i to kakvih – Marka Veratija (PSŽ) i Pola Pogbu (Juventus).

Sport takođe tvrdi i da Jaja Ture, Aleksandar Kolarov, Gael Kliši, Martin Demikelis, Elijakim Mangala, Bakari Sanja, Samir Nasri i Fernandinjo mogu već sada da pakuju kofere.

Videćemo koliko će ovaj list pogoditi novi izgled Građana kada dođe leto, a ono što je jasno već sada je da će Gvardiola imati 200.000.000 evra na raspolaganju za dovođenje pojačanja. Hoće li mu to biti dovoljno?

Komentari / 0

Ostavite komentar