ЕП: Нема се шта друго рећи, сем - Браво, Србијо!

Јубиларни 10. скуп најбољих селекција на Старом континенту отворио је легендарни српски ас Дејан Станковић, а у Арени је било присутно 11.000 гледалаца, чиме је срушен рекорд групне фазе такмичења на досадашњим турнирима!

Фудбал 02.02.2016 | 22:30
ЕП: Нема се шта друго рећи, сем - Браво, Србијо!

Лепше отварање Европског првенства у футсалу нисмо могли да пожелимо. Србија је у првој утакмици групе А демолирала Словенију и направила велики корак ка пласману у четвртфинале, али је комплетан спектакл у Београдској арени представљао прави празик ове игре, који је крунисан окршајем између Шпаније и Мађарске.

Јубиларни 10. скуп најбољих селекција на Старом континенту отворио је легендарни српски ас Дејан Станковић, а у Арени је било присутно 11.000 гледалаца, чиме је срушен рекорд групне фазе такмичења на досадашњим турнирима.

На трибинама је било много српских застава, али је ипак недостајала нешто бучнија атмосфера, али се разлог за то може тражити у ипак нешто мање атрактивном ривалу. Нема сумње да ће у суботу од 21.00 против Португалије бити далеко виша температура у највећој хали на овим просторима.

Коментари / 0

Оставите коментар