EP: Nema se šta drugo reći, sem - Bravo, Srbijo!

Jubilarni 10. skup najboljih selekcija na Starom kontinentu otvorio je legendarni srpski as Dejan Stanković, a u Areni je bilo prisutno 11.000 gledalaca, čime je srušen rekord grupne faze takmičenja na dosadašnjim turnirima!

Fudbal 02.02.2016 | 22:30
EP: Nema se šta drugo reći, sem - Bravo, Srbijo!

Lepše otvaranje Evropskog prvenstva u futsalu nismo mogli da poželimo. Srbija je u prvoj utakmici grupe A demolirala Sloveniju i napravila veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale, ali je kompletan spektakl u Beogradskoj areni predstavljao pravi prazik ove igre, koji je krunisan okršajem između Španije i Mađarske.

Jubilarni 10. skup najboljih selekcija na Starom kontinentu otvorio je legendarni srpski as Dejan Stanković, a u Areni je bilo prisutno 11.000 gledalaca, čime je srušen rekord grupne faze takmičenja na dosadašnjim turnirima.

Na tribinama je bilo mnogo srpskih zastava, ali je ipak nedostajala nešto bučnija atmosfera, ali se razlog za to može tražiti u ipak nešto manje atraktivnom rivalu. Nema sumnje da će u subotu od 21.00 protiv Portugalije biti daleko viša temperatura u najvećoj hali na ovim prostorima.

Komentari / 0

Ostavite komentar