ЕП: Рекорд у Арени! Дивна фотка - празник футсала спојио вјечите!

Велики број навијача дошао је у Арену како би подржао репрезентативце Србије у футсалу. И одмах је постављен рекорд! Лепа слика из Арене обишла Европу...

Фудбал 02.02.2016 | 21:15
ЕП: Рекорд у Арени! Дивна фотка - празник футсала спојио вјечите!

И победа и рекорд!

Репрезентативци Србије у футсалу имали су велику подршку навијача у првој утакмици на Европском првенству у Арени, па на старту такмичења нису могли ништа друго него да остваре велику победу против Словеније.

Победом од 5:1 (1:1) направљен је и велики корак ка четвртфиналу.

Такође, у Арени је постављен и рекорд по броју гледалаца на отварању континенталних турнира у футсалу, пошто је мечу Србије и Словеније присуствовало чак 11 хиљада гледалаца.

Репрезентација Србије наредни меч игра у суботу против Португалије, док се Словенија два дана раније састаје са истим потивником.

Лепа фотографија из Београдске арене обишла је вечерас Европу, а навијачи вечитих београдских ривала показали су како се "све може кад се Срби сложе".

У футсалу немамо ни Звезду, ни Партизан, али то није спречило двојицу навијача ових тимова да заједно подрже екипу Аце Ковачевића на утакмици са Словенијом.

Орловима значи подршка свог народа, па је ова фотографија уједно и позив свим нашим навијача да и наредних дана испуне Арену и подрже их на путу ка врху Европе.

Коментари / 0

Оставите коментар