EP: Rekord u Areni! Divna fotka - praznik futsala spojio vječite!

Veliki broj navijača došao je u Arenu kako bi podržao reprezentativce Srbije u futsalu. I odmah je postavljen rekord! Lepa slika iz Arene obišla Evropu...

Fudbal 02.02.2016 | 21:15
EP: Rekord u Areni! Divna fotka - praznik futsala spojio vječite!

I pobeda i rekord!

Reprezentativci Srbije u futsalu imali su veliku podršku navijača u prvoj utakmici na Evropskom prvenstvu u Areni, pa na startu takmičenja nisu mogli ništa drugo nego da ostvare veliku pobedu protiv Slovenije.

Pobedom od 5:1 (1:1) napravljen je i veliki korak ka četvrtfinalu.

Takođe, u Areni je postavljen i rekord po broju gledalaca na otvaranju kontinentalnih turnira u futsalu, pošto je meču Srbije i Slovenije prisustvovalo čak 11 hiljada gledalaca.

Reprezentacija Srbije naredni meč igra u subotu protiv Portugalije, dok se Slovenija dva dana ranije sastaje sa istim potivnikom.

Lepa fotografija iz Beogradske arene obišla je večeras Evropu, a navijači večitih beogradskih rivala pokazali su kako se "sve može kad se Srbi slože".

U futsalu nemamo ni Zvezdu, ni Partizan, ali to nije sprečilo dvojicu navijača ovih timova da zajedno podrže ekipu Ace Kovačevića na utakmici sa Slovenijom.

Orlovima znači podrška svog naroda, pa je ova fotografija ujedno i poziv svim našim navijača da i narednih dana ispune Arenu i podrže ih na putu ka vrhu Evrope.

Komentari / 0

Ostavite komentar