Нанија жена оставила због Фенербахчеа!

Данијела Мартинс није убедила Португалца да се преселе у Кину, па је одвела децу у Португал јер не подноси живот у Турској!

Фудбал 03.02.2016 | 21:30
Нанија жена оставила због Фенербахчеа!

Некадашњи нападач Манчестер Јунајтеда, Португалац Нани, изабрао је да остане у Истанбулу и да игра за Фенербахче и у наставку сезоне радије него да буде заједно са својом супругом Данијелом!

Невероватну информацију преноси турски портал Фотомак, који у данашњем издању тврди да се госпођи португалског репрезентативца не допада живот у Турској.

Током управо завршеног прелазног рока, Нани је имао на столу понуду из Кине, која је подразумевала зараду од чак 10.000.000 евра по сезони, а писало се и о обештећењу од чак 20.000.000 евра који би Гвангџоу платио Фенеру за долазак Португалца.

Данијела Мартинс му је саветовала да се преселе у Кину, али је фудбалер то одбио и саопштио јој да би радије да остане у Турској и да освоји титулу са Фенербахчеом.

Након тог разговора супруга је полудела, напустила је Истанбул у недељу увече са децом и вратила се у Португал. Турски портал преноси још и да Данијела никада заправо и није желела да се преселе на Босфор, већ да је то била једнострана одлука фудбалера прошлог лета.

Још док су Фенер и Манчестер Јунајтед преговарали око трансфера Португалца, Данијела је покушала да заустави њихову селидбу. Наводно је спортски директор славног истнбулског клуба Ђулијано Теранео отпутовао у Шпанију. где су њих двоје били на одмору, како би убедио Данијелу да се пресели у Истанбул.

Било како било, Нани је тренутно сам у Турској, јер је изабрао Фенербахче пре жене!

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хахаха

03.02.2016 20:45

Један у замјену за цео тим + резерве итд итд.. :Д

ОДГОВОРИТЕ