Nanija žena ostavila zbog Fenerbahčea!

Danijela Martins nije ubedila Portugalca da se presele u Kinu, pa je odvela decu u Portugal jer ne podnosi život u Turskoj!

Fudbal 03.02.2016 | 21:30
Nanija žena ostavila zbog Fenerbahčea!

Nekadašnji napadač Mančester Junajteda, Portugalac Nani, izabrao je da ostane u Istanbulu i da igra za Fenerbahče i u nastavku sezone radije nego da bude zajedno sa svojom suprugom Danijelom!

Neverovatnu informaciju prenosi turski portal Fotomak, koji u današnjem izdanju tvrdi da se gospođi portugalskog reprezentativca ne dopada život u Turskoj.

Tokom upravo završenog prelaznog roka, Nani je imao na stolu ponudu iz Kine, koja je podrazumevala zaradu od čak 10.000.000 evra po sezoni, a pisalo se i o obeštećenju od čak 20.000.000 evra koji bi Gvangdžou platio Feneru za dolazak Portugalca.

Danijela Martins mu je savetovala da se presele u Kinu, ali je fudbaler to odbio i saopštio joj da bi radije da ostane u Turskoj i da osvoji titulu sa Fenerbahčeom.

Nakon tog razgovora supruga je poludela, napustila je Istanbul u nedelju uveče sa decom i vratila se u Portugal. Turski portal prenosi još i da Danijela nikada zapravo i nije želela da se presele na Bosfor, već da je to bila jednostrana odluka fudbalera prošlog leta.

Još dok su Fener i Mančester Junajted pregovarali oko transfera Portugalca, Danijela je pokušala da zaustavi njihovu selidbu. Navodno je sportski direktor slavnog istnbulskog kluba Đulijano Teraneo otputovao u Španiju. gde su njih dvoje bili na odmoru, kako bi ubedio Danijelu da se preseli u Istanbul.

Bilo kako bilo, Nani je trenutno sam u Turskoj, jer je izabrao Fenerbahče pre žene!

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Hahaha

03.02.2016 20:45

Jedan u zamjenu za ceo tim + rezerve itd itd.. :D

ODGOVORITE