Бразилац у Звезди, Звездаш у Бразилу!

Некадашњи играч црвено-белих преселио се у јужноамеричког нижелигаша.

Фудбал 03.02.2016 | 16:40
Бразилац у Звезди, Звездаш у Бразилу!

Марко Перовић (32) прошао је фудбалски пут којим није ишло много играча. Истог дана када је Бразилац Едсон задужио црвено-бели дрес, он је потписао за нови клуб - у Бразилу!

Некадашњи играч Црвене звезде поново је променио континент и из Малезије се преселио у Јужну Америку, где ће наступати за нижелигаша Операрио Феровиаро из Паране.

Бивши члан младе репрезентације Србије (и Црне Горе) поново је превалио велики пут до новог клуба, јер се крајем 2014. преселио у Азију, у којој је наступао за два тима.

Искусни везиста два пута је играо за Црвену звезду. Први пут је постао њен члан 2000, када се доселио са Косова и Метохије, где је почео да тренира у омладинском погону Приштине.

Црвено-бели дрес први пут је раздужио 2008, после три освојене титуле, па прешао у швајцарски Базел, чији је био члан до јануара 2010. Потом је отишао у САД и наступао за Њу Ингланд Револушн до 2011, када се вратио у Љутице Богдана.

Његов други боравак у матичном клубу није био успешан као први, па је после једне сезоне отишао у ирански Персеполис, а потом се вратио у Европу и играо за ОФК Београд и Раднички из Крагујевца, са краћим боравком на Тајланду у међувремену.

Вест о његовом преласку у Бразил објављена је и на клупском Тwиттер налогу.

Коментари / 0

Оставите коментар