Brazilac u Zvezdi, Zvezdaš u Brazilu!

Nekadašnji igrač crveno-belih preselio se u južnoameričkog niželigaša.

Fudbal 03.02.2016 | 16:40
Brazilac u Zvezdi, Zvezdaš u Brazilu!

Marko Perović (32) prošao je fudbalski put kojim nije išlo mnogo igrača. Istog dana kada je Brazilac Edson zadužio crveno-beli dres, on je potpisao za novi klub - u Brazilu!

Nekadašnji igrač Crvene zvezde ponovo je promenio kontinent i iz Malezije se preselio u Južnu Ameriku, gde će nastupati za niželigaša Operario Feroviaro iz Parane.

Bivši član mlade reprezentacije Srbije (i Crne Gore) ponovo je prevalio veliki put do novog kluba, jer se krajem 2014. preselio u Aziju, u kojoj je nastupao za dva tima.

Iskusni vezista dva puta je igrao za Crvenu zvezdu. Prvi put je postao njen član 2000, kada se doselio sa Kosova i Metohije, gde je počeo da trenira u omladinskom pogonu Prištine.

Crveno-beli dres prvi put je razdužio 2008, posle tri osvojene titule, pa prešao u švajcarski Bazel, čiji je bio član do januara 2010. Potom je otišao u SAD i nastupao za Nju Ingland Revolušn do 2011, kada se vratio u Ljutice Bogdana.

Njegov drugi boravak u matičnom klubu nije bio uspešan kao prvi, pa je posle jedne sezone otišao u iranski Persepolis, a potom se vratio u Evropu i igrao za OFK Beograd i Radnički iz Kragujevca, sa kraćim boravkom na Tajlandu u međuvremenu.

Vest o njegovom prelasku u Brazil objavljena je i na klupskom Twitter nalogu.

Komentari / 0

Ostavite komentar