Гвардиола у Ситију прво купује голмана?!

Пеп Гвардиола имаће у Манчестер Ситију на располагању скоро 200 милиона евра на трансфере предстојећег лета, а први новац ће наводно потрошити на голмана.

Фудбал 03.02.2016 | 14:40
Гвардиола у Ситију прво купује голмана?!

Иако се спекулише да би актуелни тренер Бајерна могао да покуша да направи трансфер "бомбу" довођењем Нејмара да Силве или Роберта Левандовског, његов "први пик" је наводно Клаудио Браво.

Чилеанац је као и Нејмар члан Барселоне, али дели минутажу са Марк-Андреом тер Штегеном, Браво брани у Примери, а Немац у Лиги шампиона и Купу краља, због чега није у потпуности задовољан.

Гвардиола ће покушати то да искористи и доведе га за око 35 милиона евра, јер му вишегодишњи први голман Ситија Џо Харт не улива велико поверење на голу "грађана".

Нема сумње да ће Гвардиола са 200 милиона евра на рачуну моћи да бира појачања, а осим поменутих имена, спекулише се још о Тијагу Алкантари, Филипеу Кутињу, Полу Погби, Џон Стоунсу, Илкај Гиндоану, те Ајмерику Лапоти.

Браво има 32 године, каријеру је почео у Коло-Колу из родног Чилеа, а пре Барсе бранио је још само за Реал Сосиједад, у који је стигао још 2006. године.

У међувремену је забележио 99 наступа за репрезентацију "Црвених" са којима је прошле године освојио Куп Јужне Америке.

Коментари / 0

Оставите коментар