Gvardiola u Sitiju prvo kupuje golmana?!

Pep Gvardiola imaće u Mančester Sitiju na raspolaganju skoro 200 miliona evra na transfere predstojećeg leta, a prvi novac će navodno potrošiti na golmana.

Fudbal 03.02.2016 | 14:40
Gvardiola u Sitiju prvo kupuje golmana?!

Iako se spekuliše da bi aktuelni trener Bajerna mogao da pokuša da napravi transfer "bombu" dovođenjem Nejmara da Silve ili Roberta Levandovskog, njegov "prvi pik" je navodno Klaudio Bravo.

Čileanac je kao i Nejmar član Barselone, ali deli minutažu sa Mark-Andreom ter Štegenom, Bravo brani u Primeri, a Nemac u Ligi šampiona i Kupu kralja, zbog čega nije u potpunosti zadovoljan.

Gvardiola će pokušati to da iskoristi i dovede ga za oko 35 miliona evra, jer mu višegodišnji prvi golman Sitija Džo Hart ne uliva veliko poverenje na golu "građana".

Nema sumnje da će Gvardiola sa 200 miliona evra na računu moći da bira pojačanja, a osim pomenutih imena, spekuliše se još o Tijagu Alkantari, Filipeu Kutinju, Polu Pogbi, Džon Stounsu, Ilkaj Gindoanu, te Ajmeriku Lapoti.

Bravo ima 32 godine, karijeru je počeo u Kolo-Kolu iz rodnog Čilea, a pre Barse branio je još samo za Real Sosijedad, u koji je stigao još 2006. godine.

U međuvremenu je zabeležio 99 nastupa za reprezentaciju "Crvenih" sa kojima je prošle godine osvojio Kup Južne Amerike.

Komentari / 0

Ostavite komentar