Како је Радамелу Фалкау пропао трансфер за спас каријере...?!

Отишла је можда и последња шанса да се популарни Тигар врати у некадашњу форму, сада у обзир долази једино селидба у Кину!

Фудбал 02.02.2016 | 12:40
Како је Радамелу Фалкау пропао трансфер за спас каријере...?!

Да је реализовано, био би то без дилеме трансфер који је обележио последњи дан прелазног рока. Најскупљи - не, али најзанимљивији и најзвучнији свакако - да. Радамел Фалкао је би на ивици повратка у Атлетико Мадрид у чијем дресу је пружао најбоље партије у каријери и стекао репутацију једног од најбољих играча света...

У самом финишу прелазног рока, Тигар је чекао да озваничи повратак на Висенте Калдерон, али га је стопирао земљак Џексон Мартинез. Фалкао је јуче допутовао у Мадрид заједно са менаџером Жоржеом Мендесом. Челси је то без проблема аминовао само да би Колумбијцу видео леђа. И Симеоне је дао зелено светло, али се чекало да Џексон Мартинез отвори место земљаку. Наиме, Мартинез је имао сјајну финансијску понуду из Кине и очекивало се да је прихвати чиме би отворио место за Фалкаа.

Мартинез је ушао у сам финиш преговора са Кинезима, али до коначног договора није дошло и пропала је свака шанса за Фалкаов повратак. Покушао је Мендес да га у последњим сатим прелазног тока гурне у Валенсију, али већ је било касно...

Пропала је можда и последња шанса да популарног Тигра видимо опет у црвено-белом дресу Атлетика у којем је некада немилосрдно бушио противничке мреже. А можда је пропала и последња шанса да се оживи једна велика каријера која незадрживо јури странпутицом.

Фалкао остаје играч Челсија, али код Хидинка нема места за њега. Дијего Коста, Алешандре Пато и Лоик Реми ће имати предност. Једина опоција за Фалкаа је да прихвати понуду киенског Шангаја који је Монако понудио 25.000.000 евра за откуп уговора. Штета... Мирисало је да би Атлетико могао да га врати у живот. А стари Фалкао би добро дошао Јорганџијама и рсатеретио би Гризмана.

Коментари / 0

Оставите коментар