Kako je Radamelu Falkau propao transfer za spas karijere...?!

Otišla je možda i poslednja šansa da se popularni Tigar vrati u nekadašnju formu, sada u obzir dolazi jedino selidba u Kinu!

Fudbal 02.02.2016 | 12:40
Kako je Radamelu Falkau propao transfer za spas karijere...?!

Da je realizovano, bio bi to bez dileme transfer koji je obeležio poslednji dan prelaznog roka. Najskuplji - ne, ali najzanimljiviji i najzvučniji svakako - da. Radamel Falkao je bi na ivici povratka u Atletiko Madrid u čijem dresu je pružao najbolje partije u karijeri i stekao reputaciju jednog od najboljih igrača sveta...

U samom finišu prelaznog roka, Tigar je čekao da ozvaniči povratak na Visente Kalderon, ali ga je stopirao zemljak Džekson Martinez. Falkao je juče doputovao u Madrid zajedno sa menadžerom Žoržeom Mendesom. Čelsi je to bez problema aminovao samo da bi Kolumbijcu video leđa. I Simeone je dao zeleno svetlo, ali se čekalo da Džekson Martinez otvori mesto zemljaku. Naime, Martinez je imao sjajnu finansijsku ponudu iz Kine i očekivalo se da je prihvati čime bi otvorio mesto za Falkaa.

Martinez je ušao u sam finiš pregovora sa Kinezima, ali do konačnog dogovora nije došlo i propala je svaka šansa za Falkaov povratak. Pokušao je Mendes da ga u poslednjim satim prelaznog toka gurne u Valensiju, ali već je bilo kasno...

Propala je možda i poslednja šansa da popularnog Tigra vidimo opet u crveno-belom dresu Atletika u kojem je nekada nemilosrdno bušio protivničke mreže. A možda je propala i poslednja šansa da se oživi jedna velika karijera koja nezadrživo juri stranputicom.

Falkao ostaje igrač Čelsija, ali kod Hidinka nema mesta za njega. Dijego Kosta, Alešandre Pato i Loik Remi će imati prednost. Jedina opocija za Falkaa je da prihvati ponudu kienskog Šangaja koji je Monako ponudio 25.000.000 evra za otkup ugovora. Šteta... Mirisalo je da bi Atletiko mogao da ga vrati u život. A stari Falkao bi dobro došao Jorgandžijama i rsateretio bi Grizmana.

Komentari / 0

Ostavite komentar