Шта то повезује Филипа Костића и Новака Ђоковића?!

Фудбалер Штутгарта одушевљен својим земљаком кога сматра идолом и инспирацијом!

Фудбал 03.02.2016 | 08:00
Шта то повезује Филипа Костића и Новака Ђоковића?!

Новак Ђоковић је нешто сасвим посебно! Освајач 11. гренд слем титула је својим резултатима и понашањем како на терену тако и ван њега инспирација за многе људе широм планете. Фудбалер Штутгарта Филип Костић је у разговору за немачки Кикер истакао да је Ноле његов не само идол, већ и узор и да користи неке од његових метода исхране. Открио је малу слатку тајну.

"Ђоковић је најбољи и код нас је он херој. Он је инспирација. Веома је савестан и професионалан. Посебно ми прија његов начин исхране који сам и ја применио. Ја већ одређено време узимам мало меда ујутро. То су мале количине, али га користим редовно и стварно се осећам много боље и спремније", рекао је Костић који је у победи Шваба над Хамбургером од 2:1 био стартер.

Костић је открио и да му у доброј кондицији доприноси истрчавање кратких дистанци.

"Много ходам, често брзим темпом. Ако се не осећате добро не можете да пружате добре игре. Истрчавам кратке дистанце, краће него пре. Смањио сам их у последње време и то ми много помаже", истакао је Костић за кога је тренер Јирген Крамни рекао да му је "истрчавање кратких дистанци помогло у томе да буде експлозивнији, да боље гради лопту и добија дуеле, што је веома важно за крилног играча".

Коментари / 0

Оставите коментар