Šta to povezuje Filipa Kostića i Novaka Đokovića?!

Fudbaler Štutgarta oduševljen svojim zemljakom koga smatra idolom i inspiracijom!

Fudbal 03.02.2016 | 08:00
Šta to povezuje Filipa Kostića i Novaka Đokovića?!

Novak Đoković je nešto sasvim posebno! Osvajač 11. grend slem titula je svojim rezultatima i ponašanjem kako na terenu tako i van njega inspiracija za mnoge ljude širom planete. Fudbaler Štutgarta Filip Kostić je u razgovoru za nemački Kiker istakao da je Nole njegov ne samo idol, već i uzor i da koristi neke od njegovih metoda ishrane. Otkrio je malu slatku tajnu.

"Đoković je najbolji i kod nas je on heroj. On je inspiracija. Veoma je savestan i profesionalan. Posebno mi prija njegov način ishrane koji sam i ja primenio. Ja već određeno vreme uzimam malo meda ujutro. To su male količine, ali ga koristim redovno i stvarno se osećam mnogo bolje i spremnije", rekao je Kostić koji je u pobedi Švaba nad Hamburgerom od 2:1 bio starter.

Kostić je otkrio i da mu u dobroj kondiciji doprinosi istrčavanje kratkih distanci.

"Mnogo hodam, često brzim tempom. Ako se ne osećate dobro ne možete da pružate dobre igre. Istrčavam kratke distance, kraće nego pre. Smanjio sam ih u poslednje vreme i to mi mnogo pomaže", istakao je Kostić za koga je trener Jirgen Kramni rekao da mu je "istrčavanje kratkih distanci pomoglo u tome da bude eksplozivniji, da bolje gradi loptu i dobija duele, što je veoma važno za krilnog igrača".

Komentari / 0

Ostavite komentar