"Све је лако кад си млад" за '’Коцкасте'’ на дочеку!

Неколико хиљада људи дочекало је на Тргу бана Јелачића у Загребу хрватске рукометаше који су на Европском првенству у Пољској освојили бронзану медаљу.

Остали спортови 01.02.2016 | 19:00
"Све је лако кад си млад" за '’Коцкасте'’ на дочеку!

Хрватска је у недељу победила Норвешку са 31:24 и дошла до треће бронзе на Шампионатима ’Старог континента’, а она јој је донела и директан пласман на Светско првенство у Француској наредне године.

„Ово је једна лепа прича. Ми смо веровали да ови момци имају нешто. Припремили смо се добро, физички и психички и то смо показали“, рекао је помоћни тренер репрезентације и један од најпознатијих хрватских рукометаша Петар Метличић.

Капитен Марко Копљар рекао је да ће се сада сви добро одморити, а онда изборити пласман на Олимпијске игре у Рио де Жанеиру.

Министар науке, образовања и спорта Предраг Шустар честитао је рукометашима и истакао да сви могу да уче од њих.

Славље на главном загребачком тргу почело је песмом групе Запрешић бојс „Неописиво“ уз коју су чланови репрезентације и стручни штаб изашли на бину постављену за ту прилику.

Рукометашима се на бини придружио и певач Прљавог казалишта Младен Бодалец који је отпевао „Мојој мајци“ (Ружа хрватска) и „Све је лако кад си млад“.

После прославе на главном загребачком тргу, репрезентативци су отишли на пријем код председнице Хрватске Колинде Грабар-Китаровић.

Коментари / 0

Оставите коментар