Ипак ништа од лета Бањалука-Сарајево!

Иако је недавно објављена информација о могућем лету на релацији Бањалука-Сарајево, за сада нема ништа од тога! Директор бањалучког аеродрома потврдио за МОНДО да бизнисмен из Кувајта још увијек није посјетио Бањалуку.

Босна и Херцеговина 01.02.2016 | 18:25
Ипак ништа од лета Бањалука-Сарајево!

У медијима недавно је најављиван долазак кувајтског бизнисмена Абдулах Ал-Тамара који би требао да посјети аеродром Маховљане ради могућих преговора око увођења нове авионске линије на релацији Бањалука-Сарајево-Кувајт. Међутим, до тога састанка још увијек није дошло, а да ли ће уопште и доћи нису могли да нам потврде ни на Међународном аеродрому Бањалука.

"До посјете кувајтског бизнисмена нашем аеродрому још увијек није, што никако не значи да до реализације посјете неће доћи у наредном периоду. У овом тренутку не можемо бити одређени око времена почетка летења јер такви подаци нису утврђени", казао је за МОНДО генерални директор бањалучког аеродрома Мирослав Јањић.

Ако би га увели лет од Бањалуке до Сарајева могао би да траје само 15 минута. Питали смо директора аеродрома да ли уопште постоји потреба за увођењем ове линије, те колико би коштала карта.

"Авиолиније никад нису вишак већ нова могућност, па тако и у овом случају. Свако интересовање свих авио оператора је за нас посебно, и наравно ми ћемо учинити све да се приближимо њиховим интересовањима уважавајући наше, како краткорочне тако и дугорочне интересе. Потребе за успостављање одређених авио линија су ствар потреба и истраживања тржишта које заинтересоване компаније ураде као прву степеницу ка успостављању нових авиолинија, након чега формирају цијене авио карата", рекао је Јањић за МОНДО.

Могућност успостављања нове авионске линије подржава и амбасадор БиХ у Кувајту, а идеја овој врсти сарадње потекла је током недавне посјете министра инистраних послова БиХ Игора Црнатка Кувајту.

Извор: Мондо.ба

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Хммммммм

01.02.2016 18:29

Ееее,врло добро,отворите и ту линију па министру Црнадку неће требати ауто и возац,само ту релацију сједа у ауто,увести обавезно!?!?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

зто за Бају нема проблема

01.02.2016 18:59

Није Црнадак богат ко Додик кога по РС воза хеликоптрер, а ван РС га воза авион владе РС који је он присвојио, Лани је авионом владе РС исо и врацо се на годисњи у Грцку

Name

лк

01.02.2016 20:06

А колко дуго би трајао тај лет ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

01.02.2016 20:43

Прочитај текст,немој коментарисати а онда цитати ..15 минута ево да се не муцис

Name

Сви су исти

01.02.2016 23:29

Директори су увијек спремни за медије и супљу прицу.

ОДГОВОРИТЕ