Видео: Већ имамо тучу године!

Иако смо тек ушли у фебруар, Аргентинци су се побринули да "поставе стандарде" када је хаос на фудбалском терену у питању.

Фудбал 05.02.2016 | 13:20
Видео: Већ имамо тучу године!

Аргентински танго.

Аргентинска дога.

Аргентински бифтек.

Аргентински – ФУДБАЛ!

А, то је и синоним за хаос...

Иако је тек 1. фебруар, изгледа да имамо фудбалску тучу године 2016. Прошле седмице виђен је скандал на највећем аргентинском дербију, дербију Буенос Ајреса између Ривер Плате и Боке Јуниорс (1:0, пет црвених картона, девет жутих, 40 фаулова), али то је ништа у односу на оно што се догодило у такође "пријатељском" дуелу два најпопуларнија клуба из Ла Плате.

Играли су се завршни моменти меча Естудијантес – Химназија (1:0), када је један груб фаул изазвао гуркање и натезање и... таман када се учинило да су се страсти смириле, севнула је песница Антонија Медине из Химназије, један играч Естудијантеса завршио је на трави и то је био почетак сурове туче у којој је било неколико повређених на крају.

"Јунак" је био голман Естудијантеса, Маријано Андухар, који је поделио неколико удараца играчима градског ривала, пре него што је мучки ударен са стране, па је и сам завршио на трави. Али је наставио да се "лема".

Присетимо се како је изгледала и туча између Ривера и Боке.

Коментари / 0

Оставите коментар