Video: Već imamo tuču godine!

Iako smo tek ušli u februar, Argentinci su se pobrinuli da "postave standarde" kada je haos na fudbalskom terenu u pitanju.

Fudbal 05.02.2016 | 13:20
Video: Već imamo tuču godine!

Argentinski tango.

Argentinska doga.

Argentinski biftek.

Argentinski – FUDBAL!

A, to je i sinonim za haos...

Iako je tek 1. februar, izgleda da imamo fudbalsku tuču godine 2016. Prošle sedmice viđen je skandal na najvećem argentinskom derbiju, derbiju Buenos Ajresa između River Plate i Boke Juniors (1:0, pet crvenih kartona, devet žutih, 40 faulova), ali to je ništa u odnosu na ono što se dogodilo u takođe "prijateljskom" duelu dva najpopularnija kluba iz La Plate.

Igrali su se završni momenti meča Estudijantes – Himnazija (1:0), kada je jedan grub faul izazvao gurkanje i natezanje i... taman kada se učinilo da su se strasti smirile, sevnula je pesnica Antonija Medine iz Himnazije, jedan igrač Estudijantesa završio je na travi i to je bio početak surove tuče u kojoj je bilo nekoliko povređenih na kraju.

"Junak" je bio golman Estudijantesa, Marijano Anduhar, koji je podelio nekoliko udaraca igračima gradskog rivala, pre nego što je mučki udaren sa strane, pa je i sam završio na travi. Ali je nastavio da se "lema".

Prisetimo se kako je izgledala i tuča između Rivera i Boke.

Komentari / 0

Ostavite komentar