Миха након убједљивог тријумфа над Интером: Мој највећи тренерски успјех!

Тренер Милана Синиша Михајловић истакао је након победе над Интером (3:0) да му је то највећи успех у досадашњој тренерској каријери.

Фудбал 01.02.2016 | 18:40
Миха након убједљивог тријумфа над Интером: Мој највећи тренерски успјех!

"Росонери" су разбили градског ривала сјајном завршницом у другом полувремену, а стрелци су били Алекс, Карлос Бака и Мбаје Нијанг.

"Ово ми је свакако највећи ухспех откако сам постао тренер. Добити градски дерби на овакав начин је дивна ствар, овакве утакмице се памте у историји. Посебно сам срећан због нашег председника (Силвио Берлускони), јер је коначно уживао у победи на овом стадиону. Он је наш највећи навијач када не играмо добро", рекао је Михајловић.

Милан током целе сезоне игра са много осцилација, а у последња четири кола је забележио две победе, уз ремије са Ромом и Фиорентином.

"Најавио сам да ћемо се у другом делу сезоне осветити за резултате из првог дела, и за сад нам иде добро. Добили смо Фиорентину и Лацио, а требало је да победимо и Рому", истакао је српски стручњак.

Црвено-црни су шести на табели Серије А са 36 бодова, два мање од Роме, а пет од градског ривала Интера, који су на позицијама које воде у Лигу Европе. Циљ Милана је, ипак, Лига шампиона, а Фиорентина "бежи" шест бодова.

"Овај меч смо добили јер смо искористили већину наших прилика, а могли смо још. Рекао сам момцима на полувремену да не мисле како воде и да бране вођство, већ да се понашају као да је 0:0", рекао је Михајловић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

раде

01.02.2016 18:58

Миха је прави патриота,будуци селектор Самосталне Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ