Miha nakon ubjedljivog trijumfa nad Interom: Moj najveći trenerski uspjeh!

Trener Milana Siniša Mihajlović istakao je nakon pobede nad Interom (3:0) da mu je to najveći uspeh u dosadašnjoj trenerskoj karijeri.

Fudbal 01.02.2016 | 18:40
Miha nakon ubjedljivog trijumfa nad Interom: Moj najveći trenerski uspjeh!

"Rosoneri" su razbili gradskog rivala sjajnom završnicom u drugom poluvremenu, a strelci su bili Aleks, Karlos Baka i Mbaje Nijang.

"Ovo mi je svakako najveći uhspeh otkako sam postao trener. Dobiti gradski derbi na ovakav način je divna stvar, ovakve utakmice se pamte u istoriji. Posebno sam srećan zbog našeg predsednika (Silvio Berluskoni), jer je konačno uživao u pobedi na ovom stadionu. On je naš najveći navijač kada ne igramo dobro", rekao je Mihajlović.

Milan tokom cele sezone igra sa mnogo oscilacija, a u poslednja četiri kola je zabeležio dve pobede, uz remije sa Romom i Fiorentinom.

"Najavio sam da ćemo se u drugom delu sezone osvetiti za rezultate iz prvog dela, i za sad nam ide dobro. Dobili smo Fiorentinu i Lacio, a trebalo je da pobedimo i Romu", istakao je srpski stručnjak.

Crveno-crni su šesti na tabeli Serije A sa 36 bodova, dva manje od Rome, a pet od gradskog rivala Intera, koji su na pozicijama koje vode u Ligu Evrope. Cilj Milana je, ipak, Liga šampiona, a Fiorentina "beži" šest bodova.

"Ovaj meč smo dobili jer smo iskoristili većinu naših prilika, a mogli smo još. Rekao sam momcima na poluvremenu da ne misle kako vode i da brane vođstvo, već da se ponašaju kao da je 0:0", rekao je Mihajlović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

rade

01.02.2016 18:58

Miha je pravi patriota,buduci selektor Samostalne Republike Srpske

ODGOVORITE