Мари: Имам осјећај да сам већ био овдје!

Други тенисер света Енди Мари рекао је да му је познат осећај примања ’тацне’ на церемонији доделе пехара Аустралијан опена.

Тенис 01.02.2016 | 11:00
Мари: Имам осјећај да сам већ био овдје!

Новак Ђоковић је освојио свој шести трофеј на Аустралијан опену пошто је у три сета, 6:1, 7:5, 7:6 (7-3), победио другог играча света.

Мари је пети пут играо у финалу и ниједном није успео да освоји трофеј у Мелбурну, а од Ђоковића је у финалима изгубио четврти пут.

"Осећам се као да сам већ био овде", рекао је Мари кроз осмех док је примао трофеј.

Мари је у другом делу турнира играо под пристиском, пошто чека да му се породи супруга, али и због тога што је његовом тасту и тренеру Ане Ивановић Најџелу Сирсу позлило, па је морао да се врати у Велику Британију.

"Честитам Новаку, шест трофеја на Аустралијан опену је невероватан подвиг, али и све оно што је урадио прошле године. Био је константан, све честитке њему и његовом тиму. Хвала мом тиму који ми је помогао да се припремим за све ово. Ово је било пар тешких недеља за мене и ван терена, хвала свима на подршци. Атмосфера на трибинама је била сјајна, ценим што играм у оваквој атмосфери. Хвала и свим бившим играчима што сте дошли да гледате меч, све ово чините нама додатно посебним", рекао је Мари а затим је послао поруку супрузи.

"Ти си била права легенда у последње две недеље, хвала на подршци. Бићу на првом лету до куће", додао је други тенисер света Мари.

Коментари / 0

Оставите коментар