Mari: Imam osjećaj da sam već bio ovdje!

Drugi teniser sveta Endi Mari rekao je da mu je poznat osećaj primanja ’tacne’ na ceremoniji dodele pehara Australijan opena.

Tenis 01.02.2016 | 11:00
Mari: Imam osjećaj da sam već bio ovdje!

Novak Đoković je osvojio svoj šesti trofej na Australijan openu pošto je u tri seta, 6:1, 7:5, 7:6 (7-3), pobedio drugog igrača sveta.

Mari je peti put igrao u finalu i nijednom nije uspeo da osvoji trofej u Melburnu, a od Đokovića je u finalima izgubio četvrti put.

"Osećam se kao da sam već bio ovde", rekao je Mari kroz osmeh dok je primao trofej.

Mari je u drugom delu turnira igrao pod pristiskom, pošto čeka da mu se porodi supruga, ali i zbog toga što je njegovom tastu i treneru Ane Ivanović Najdželu Sirsu pozlilo, pa je morao da se vrati u Veliku Britaniju.

"Čestitam Novaku, šest trofeja na Australijan openu je neverovatan podvig, ali i sve ono što je uradio prošle godine. Bio je konstantan, sve čestitke njemu i njegovom timu. Hvala mom timu koji mi je pomogao da se pripremim za sve ovo. Ovo je bilo par teških nedelja za mene i van terena, hvala svima na podršci. Atmosfera na tribinama je bila sjajna, cenim što igram u ovakvoj atmosferi. Hvala i svim bivšim igračima što ste došli da gledate meč, sve ovo činite nama dodatno posebnim", rekao je Mari a zatim je poslao poruku supruzi.

"Ti si bila prava legenda u poslednje dve nedelje, hvala na podršci. Biću na prvom letu do kuće", dodao je drugi teniser sveta Mari.

Komentari / 0

Ostavite komentar