Звезда на Кипру, слиједи пет провера!

Миодраг Божовић на другу фазу припрема повео 26 фудбалера. Милош Стојановић уместо Вукашина Јовановића!

Фудбал 01.02.2016 | 17:20
Звезда на Кипру, слиједи пет провера!

Фудбалери Црвене звезде допутовали су у недељу поподне на Кипар, где ће у Патосу обавити другу фазу прирпема за пролећни део сезоне.

Тренер Миодраг Божовић повео је мањи број играча него у Словенију. На Кипар је отишло 26 фудбалера, међут којима није Вукашин Јовановић. Уместо њега на списку се нашао млади Милош Стојановић, који је већ имао прилику да се упозна са радом првог тима, а има и искуство играња за сениоре, пошто је претходних шест месеци провео на позајмици у Бежанији. Очекује се да се екипи у наредних пар дана прикључи и бразилски штопер Едсон Жозе да Силва.

На Божовићевом списку налазе се: голмани Дамир Кахриман, Немања Супић, Филип Манојловић, Александар Станковић, одбрамбени играчи Саво Павићевић, Милош Стојановић, Душан Анђелковић, Луис Ибањез, Александар Луковић, Марко Петковић, Милош Цветковић, Зоран Рендулић, везисти Михаило Ристић, Давид Бабунски, Мичел Доналд, Александар Катаи, Марко Грујић, Срђан Плавшић, Славољуб Срнић, Никола Јовановић, Саша Стојановић, Ненад Гаврић, Дамијан ле Талек, нападачи Уго Вијеира, Петар Орландић и Предраг Сикимић.

Црвено бели ће на Кипру одиграти пет припремих мечева. Шестог дана фебруара играће против Атлантиса и против Волге. Сибир ће бити противник 11. фебруара, а два дана касније (13. фебруар) поново ће се играти две утакмице - противници ће бити Урал и Краснодар.

Коментари / 0

Оставите коментар