Zvezda na Kipru, slijedi pet provera!

Miodrag Božović na drugu fazu priprema poveo 26 fudbalera. Miloš Stojanović umesto Vukašina Jovanovića!

Fudbal 01.02.2016 | 17:20
Zvezda na Kipru, slijedi pet provera!

Fudbaleri Crvene zvezde doputovali su u nedelju popodne na Kipar, gde će u Patosu obaviti drugu fazu prirpema za prolećni deo sezone.

Trener Miodrag Božović poveo je manji broj igrača nego u Sloveniju. Na Kipar je otišlo 26 fudbalera, međut kojima nije Vukašin Jovanović. Umesto njega na spisku se našao mladi Miloš Stojanović, koji je već imao priliku da se upozna sa radom prvog tima, a ima i iskustvo igranja za seniore, pošto je prethodnih šest meseci proveo na pozajmici u Bežaniji. Očekuje se da se ekipi u narednih par dana priključi i brazilski štoper Edson Žoze da Silva.

Na Božovićevom spisku nalaze se: golmani Damir Kahriman, Nemanja Supić, Filip Manojlović, Aleksandar Stanković, odbrambeni igrači Savo Pavićević, Miloš Stojanović, Dušan Anđelković, Luis Ibanjez, Aleksandar Luković, Marko Petković, Miloš Cvetković, Zoran Rendulić, vezisti Mihailo Ristić, David Babunski, Mičel Donald, Aleksandar Katai, Marko Grujić, Srđan Plavšić, Slavoljub Srnić, Nikola Jovanović, Saša Stojanović, Nenad Gavrić, Damijan le Talek, napadači Ugo Vijeira, Petar Orlandić i Predrag Sikimić.

Crveno beli će na Kipru odigrati pet pripremih mečeva. Šestog dana februara igraće protiv Atlantisa i protiv Volge. Sibir će biti protivnik 11. februara, a dva dana kasnije (13. februar) ponovo će se igrati dve utakmice - protivnici će biti Ural i Krasnodar.

Komentari / 0

Ostavite komentar