"Златни орлић" пронашао клуб!

Милош Вељковић ни ове јесени није добио шансу у Тотенхему, па је из тог разлога одлучио да промени клуб, али и земљу.

Фудбал 01.02.2016 | 16:00
"Златни орлић" пронашао клуб!

У претходних неколико година Тотенхем је важои за клуб који је давао шансу својим младим фудбалерима, али у случају Милоша Вељковића то није било тако. За пет година у Лондону добио је прилику на само два меча, позајмице у Мидлзброу и Чарлтону нису биле успешне, па је српски штопер одлучио да промени средину.

Последњег дана прелазног рока за њега је интересовање показао Вердер из Бремена, па ће се "златни орлић" преселити у Немачку, а Тотенхем ће од овог трансфера приходовати 500 хиљада фунти (плус бонуси).

Нагађало се да би талентовани штопер могао да дође и у Црвену звезду или Партизан, а претходног лета је одбио две позајмице у један енглески и шпански клуб, пре свега због жеље да се докаже Покетину. Није успео, или боље речено, никада није добио прилику.

Занимљиво је да је пре само три дана овај младић био капитен младог тима Тотенхема у мечу против Челсија, а претпоставља се да ће врло брзо у првом тиму заузети место поред бившег фудбалера "плаваца" Папија Ђилобођија.

Осим Вердера за њега је био заинтересован и Фулам Славише Јокановића, који је покушао да "убаци" Вељковића у трансфер Мусе Дембелеа у Тотенхем, али није успео, па Србин иде у Бремен. У претходним сезона за овај клуб су наступали повремени српски репрезентативци Душко Тошић и Александар Игњовски.

Коментари / 0

Оставите коментар