"Zlatni orlić" pronašao klub!

Miloš Veljković ni ove jeseni nije dobio šansu u Totenhemu, pa je iz tog razloga odlučio da promeni klub, ali i zemlju.

Fudbal 01.02.2016 | 16:00
"Zlatni orlić" pronašao klub!

U prethodnih nekoliko godina Totenhem je važoi za klub koji je davao šansu svojim mladim fudbalerima, ali u slučaju Miloša Veljkovića to nije bilo tako. Za pet godina u Londonu dobio je priliku na samo dva meča, pozajmice u Midlzbrou i Čarltonu nisu bile uspešne, pa je srpski štoper odlučio da promeni sredinu.

Poslednjeg dana prelaznog roka za njega je interesovanje pokazao Verder iz Bremena, pa će se "zlatni orlić" preseliti u Nemačku, a Totenhem će od ovog transfera prihodovati 500 hiljada funti (plus bonusi).

Nagađalo se da bi talentovani štoper mogao da dođe i u Crvenu zvezdu ili Partizan, a prethodnog leta je odbio dve pozajmice u jedan engleski i španski klub, pre svega zbog želje da se dokaže Poketinu. Nije uspeo, ili bolje rečeno, nikada nije dobio priliku.

Zanimljivo je da je pre samo tri dana ovaj mladić bio kapiten mladog tima Totenhema u meču protiv Čelsija, a pretpostavlja se da će vrlo brzo u prvom timu zauzeti mesto pored bivšeg fudbalera "plavaca" Papija Đilobođija.

Osim Verdera za njega je bio zainteresovan i Fulam Slaviše Jokanovića, koji je pokušao da "ubaci" Veljkovića u transfer Muse Dembelea u Totenhem, ali nije uspeo, pa Srbin ide u Bremen. U prethodnim sezona za ovaj klub su nastupali povremeni srpski reprezentativci Duško Tošić i Aleksandar Ignjovski.

Komentari / 0

Ostavite komentar