Италијани брује: Нинковић преко Кјева стиже у Наполи!

Спортски директор Наполитанаца Кристијано Ђунтоли наводно је већ успоставио контакте са заступницима фудбалера Партизана.

Фудбал 31.01.2016 | 20:40
Италијани брује: Нинковић преко Кјева стиже у Наполи!

Многи италијански медији објавили су касно синоћ да је славни Наполи озбиљно заинтересован за Николу Нинковића, 22-годишњег фудбалера Партизана, којег жели да капарише већ сада за следеће лето.

Челници лидера Серије А и тренер Маурицио Сари, наводно су упознати са чињеницом да првотимцу црно-белих у јуну истиче уговор, а желе да одмах сада заврше посао како би обезбедили долазак фудбалера којег сматрају великим талентом и залогом за будућност.

Како наводи италијански Скај, спортски директор Наполитанаца Кристијано Ђунтоли већ је успоставио контакте са заступницима фудбалера Партизана, и сада је преостало само још да му тим са Сан Паола пронађе клуб који би га „одржавао“ до лета.

Наиме, пошто је Нинковић фудбалер ван подручја Европске уније, а Наполи је већ испунио квоту тих играча за ову сезону, идеја је да се пронађе клуб у Серији А којем би позајмили Џигија у наредних шест месеци. То ће, по свој прилици, бити Кјево из Вероне.

Никола Нинковић, један од најбољих ђака Партизанове класе 1994, годинама уназад важио је за једног од најталентованијих српских фудбалера, али никако није успевао да искаже тај потенцијал. Често му је превелики темперамент био проблем, али сада ће имати нову и то лепу шансу да потврди у Серији А да има квалитет.

Податак да би могао да дели свлачионицу са Игуаином, Инсињеом, Хамшиком, Каљехоном и осталим асовима Наполитанаца свакако је мотив за сваког фудбалера и шанса која се не испушта. Ваљда то Нинковић и сам зна...

Фудбалер Партизана који ја на Кипру на припремама са црно-белима добио је ове зиме дозволу да напусти Хумску уз адекватно обештећење од 700.000 евра. И баш у том тренутку писало се да је Наполи један од заинтересованих тимова, мада га помно прате још и Сасуоло и Аталанта.

Коментари / 0

Оставите коментар