Italijani bruje: Ninković preko Kjeva stiže u Napoli!

Sportski direktor Napolitanaca Kristijano Đuntoli navodno je već uspostavio kontakte sa zastupnicima fudbalera Partizana.

Fudbal 31.01.2016 | 20:40
Italijani bruje: Ninković preko Kjeva stiže u Napoli!

Mnogi italijanski mediji objavili su kasno sinoć da je slavni Napoli ozbiljno zainteresovan za Nikolu Ninkovića, 22-godišnjeg fudbalera Partizana, kojeg želi da kapariše već sada za sledeće leto.

Čelnici lidera Serije A i trener Mauricio Sari, navodno su upoznati sa činjenicom da prvotimcu crno-belih u junu ističe ugovor, a žele da odmah sada završe posao kako bi obezbedili dolazak fudbalera kojeg smatraju velikim talentom i zalogom za budućnost.

Kako navodi italijanski Skaj, sportski direktor Napolitanaca Kristijano Đuntoli već je uspostavio kontakte sa zastupnicima fudbalera Partizana, i sada je preostalo samo još da mu tim sa San Paola pronađe klub koji bi ga „održavao“ do leta.

Naime, pošto je Ninković fudbaler van područja Evropske unije, a Napoli je već ispunio kvotu tih igrača za ovu sezonu, ideja je da se pronađe klub u Seriji A kojem bi pozajmili Džigija u narednih šest meseci. To će, po svoj prilici, biti Kjevo iz Verone.

Nikola Ninković, jedan od najboljih đaka Partizanove klase 1994, godinama unazad važio je za jednog od najtalentovanijih srpskih fudbalera, ali nikako nije uspevao da iskaže taj potencijal. Često mu je preveliki temperament bio problem, ali sada će imati novu i to lepu šansu da potvrdi u Seriji A da ima kvalitet.

Podatak da bi mogao da deli svlačionicu sa Iguainom, Insinjeom, Hamšikom, Kaljehonom i ostalim asovima Napolitanaca svakako je motiv za svakog fudbalera i šansa koja se ne ispušta. Valjda to Ninković i sam zna...

Fudbaler Partizana koji ja na Kipru na pripremama sa crno-belima dobio je ove zime dozvolu da napusti Humsku uz adekvatno obeštećenje od 700.000 evra. I baš u tom trenutku pisalo se da je Napoli jedan od zainteresovanih timova, mada ga pomno prate još i Sasuolo i Atalanta.

Komentari / 0

Ostavite komentar