Кежманова порука Андрији Живковићу...!

Опростио сам Партизану 10.000.000 евра! Сад је ред на тебе...

„Са оваквим понашањем Андрија ће тешко наћи клуб у иностранству, нико неће играча који матичном клубу прави проблеме“, поручио је Кежман.

Фудбал 31.01.2016 | 20:00
Кежманова порука Андрији Живковићу...!

Андрија, буди фрајер као и ја и помогни Партизану. Поруку ове садржине Андрији Живковићу послео не некадашњи нападач Парног ваљка Матеја Кежман. Он се у разговору за Информер подсетио дана када је прелазио у ПСВ, и открио јавности да је тада црно-белима „поклонио“ десет милиона евра.

Као и отац младог везисте и Кежман је имао проценте од трансфера, али тај новац није завршио на његовом рачуну.
„Када је стигла понуда ПСВ Ајндховена имао сам уговор са Партизаном по којем је 40 посто обештећења требало да припадне клубу, а 60 посто играчу, односно мени. Ни данас не знам зашто је такав уговор био потписан, али и даље га чувам у свом сефу. ПСВ је платио 32 милиона тадашњих марака, што значи да је мени требало да припадне 19.200.000 марака. То је скоро 10 милиона евра“, открио је Кежман у разговору са Информер

Легендарни нападач тврди да ће Живковић са оваквим ставом тешко наћи клуб у иностранству.
„Овде нису битне управе, садашња или бивша, не желим да држим било чију страну. Битан ми је само Партизан. Живковић не би добио такву понуду из иностранства да није било Партизана, нити би имао прилику да освоји Мундијалито. Сви знају шта се дешава. Неће се инострани клубови утркивати за играча који матичном клубу прави проблеме“, додао је Кежман.

Коментари / 0

Оставите коментар