Kežmanova poruka Andriji Živkoviću...!

Oprostio sam Partizanu 10.000.000 evra! Sad je red na tebe...

„Sa ovakvim ponašanjem Andrija će teško naći klub u inostranstvu, niko neće igrača koji matičnom klubu pravi probleme“, poručio je Kežman.

Fudbal 31.01.2016 | 20:00
Kežmanova poruka Andriji Živkoviću...!

Andrija, budi frajer kao i ja i pomogni Partizanu. Poruku ove sadržine Andriji Živkoviću posleo ne nekadašnji napadač Parnog valjka Mateja Kežman. On se u razgovoru za Informer podsetio dana kada je prelazio u PSV, i otkrio javnosti da je tada crno-belima „poklonio“ deset miliona evra.

Kao i otac mladog veziste i Kežman je imao procente od transfera, ali taj novac nije završio na njegovom računu.
„Kada je stigla ponuda PSV Ajndhovena imao sam ugovor sa Partizanom po kojem je 40 posto obeštećenja trebalo da pripadne klubu, a 60 posto igraču, odnosno meni. Ni danas ne znam zašto je takav ugovor bio potpisan, ali i dalje ga čuvam u svom sefu. PSV je platio 32 miliona tadašnjih maraka, što znači da je meni trebalo da pripadne 19.200.000 maraka. To je skoro 10 miliona evra“, otkrio je Kežman u razgovoru sa Informer

Legendarni napadač tvrdi da će Živković sa ovakvim stavom teško naći klub u inostranstvu.
„Ovde nisu bitne uprave, sadašnja ili bivša, ne želim da držim bilo čiju stranu. Bitan mi je samo Partizan. Živković ne bi dobio takvu ponudu iz inostranstva da nije bilo Partizana, niti bi imao priliku da osvoji Mundijalito. Svi znaju šta se dešava. Neće se inostrani klubovi utrkivati za igrača koji matičnom klubu pravi probleme“, dodao je Kežman.

Komentari / 0

Ostavite komentar